Şimdi Ara

XP için Monitörü kapat kısayolu lazım arkadaşlar (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XP için Monitörü kapat kısayolu lazım arkadaşlar, şimdi benim karşımda 3 adet lcd monitörlü pc var ve bunların genelde 2sini kullanmıyorum ama lazım oluncada hemen açmam gerekiyor güç seçeneklerinde en düşük 1.dk var ve ben istediğim zaman düğmesiz komutla monitörü tek tıkla kapasın mausuda oynatınca monitör açılsın istiyorum (pc hep açık durmak zorunda) yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 7 Ekim 2010; 4:14:00 >

Hesap çalınma ihtimaline karşın mutlaka üyelik doğrulaması talep edin.
    örnek:başka bir forum veya alış veriş sitesinden mesajlaşmak isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selahattin1987

monitörle beraber gelen bi yazılım varsa bu yapılır ama şunuda söyleyeyim cahilliğimi mazur görün ilk defa böyle bir şey duyuyorum

bu konuyu 4-5 gün evvel açmıştım nasıl gördünüz hayret , bu arada mantıklı düşünülen herşey yapılabilinir.

http://forum.donanimhaber.com/m_43475597/tm.htm

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.