Şimdi Ara

[xp] Monitörü kapat kısayolu lazım arkadaşlar (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XP için Monitörü kapat kısayolu lazım arkadaşlar, şimdi benim karşımda 3 adet lcd monitörlü pc var ve bunların genelde 2sini kullanmıyorum ama lazım oluncada hemen açmam gerekiyor güç seçeneklerinde en düşük 1.dk var ve ben istediğim zaman düğmesiz komutla monitörü tek tıkla kapasın mausuda oynatınca monitör açılsın istiyorum (pc hep açık durmak zorunda) yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 7 Ekim 2010; 4:13:43 >

ben yaptım size yardımı olursa diye çözümünü yazıyorum

programı indirdikten sonra d sürücüsüne attıysanız şu adımları takip ediniz : 

masaüstüne sağ tık >yeni>kısayol>göz at > d > nircmd>nircmdc.exe "monitor off> kısayola isim verin

"D:\nircmd\nircmdc.exe" monitor off > MONITOR KAPAT> tamamdır
    örn:

[image]http://ressim.net/a/upload/a2f7a59c.jpg[/image]

[image]http://ressim.net/a/upload/4bf2f810.jpg[/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 2 Ekim 2010; 20:46:40 >

• Yahu armut piş ağzıma düş olmazki :)

bir toplu işlem dosyası oluşturun

monitor.cmd

@echo off 
    nircmd monitor off
    exit

bu toplu işlem dosyası nircmd.exe ile aynı klasörde olsun, sonra cmd dosyasına dilediğiniz yerde kısayol oluşturup tıklayın ... olmazsa onada tıklayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 2 Ekim 2010; 16:11:52 >

bunun içinde tüm dosyaları var yaptığım çalışan kısayoluda koydum

http://www.tekdosya.com/files/QX47807NV/296d68d02988ab993862d388de201e3f/nircmd_0.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 2 Ekim 2010; 17:03:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

emeğe ne kadar saygıdır watermark olarak hayati54 yazmak ?

Hocam yanlış anlama ben yapıp uyguladığım upload ettiğim resim dahil herşeye imzamı atarım , herkes zaten görecek senin yardımcı olduğunu dikkak ederseniz ilk mnesajı değiştirmedim saygısızlık olmasın diye.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.