Şimdi Ara

Xiaomi yeni bir alt marka veya seri hazırlıyor: Saf Android deneyimi sunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi yeni bir alt marka veya seri hazırlıyor: Saf Android deneyimi sunacak

Bildiğiniz üzere Xiaomi sadece kendi markasıyla değil Redmi, Poco ve Black Shark gibi alt markalar altında da akıllı telefonlar üretiyor. Çinli teknoloji devi yakında ekosistemine yeni bir alt marka veya seri daha ekleyecek. Bu konuyla ilgili önemli detaylar ortaya çıktı.

Ayrıca Bkz.Samsung 500 milyondan fazla eski telefon için güncelleme yayınladı: Neyi düzeltiyor?

Aktarılan bilgilere göre yeni alt marka veya seri altında piyasaya sürülecek cihazlar saf Android deneyimi sunacak. Yani bu akıllı telefonlarda şirketin MIUI arayüzü yer almayacak. Şu an için isim belli değil ancak orta segmenti hedef alacağı bildiriliyor.

Xiaomi yeni bir alt marka veya seri hazırlıyor: Saf Android deneyimi sunacak

Fiyat bandı da belli oldu

Rapora göre uygun fiyatlı modellerde Qualcomm Snapdragon 765 yonga seti kullanılacak. Daha pahalı cihazlar ise Qualcomm Snapdragon 778 işlemciyle donatılacak. Yeni marka veya seri altında sunulacak telefonların fiyat etiketleri 185 dolar ile 315 dolar arasında değişecek.

Üretim için Hindistan'daki fabrikalar işaret ediliyor. Gelelim bu ürünlere sunulacak yazılım desteğine. Cihazların üç büyük Android güncellemesi ve dört yıl boyunca güvenlik yamaları alacağı bildiriliyor. Şimdilik yeni alt marka veya seri hakkında Xiaomi kanadından yapılmış herhangi bir açıklama yok.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/08/23/xiaomi-to-introduce-new-sub-brand-for-tech-enthusiasts/
    Kaynak:https://www.themobileindian.com/news/is-xiaomi-getting-ready-to-launch-a-new-series-sub-brand-for-tech-enthusiasts

• Ağzımız yandı bir kere bir daha asla Xiaomi almam. Zaten diğer markalardan fiyat anlamında bir avantajı kalamadı.

• hiç ders almıyorlar hiç.

• Saf Android bug ve brick deneyimi.

• Mia1 Mia2 ve Mia3 e yazılım desteği versinler ilk önce. MP havası atıyorlar yada ekran dan parmak izi okuma. Google android One projesi GENERAK MOBİLE ' e döndü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android One projesi kapsamında çıkardıklar A serisine destek vermedikleri gibi üçüncü modelden sonra yeni model çıkarmayı bıraktılar. Hatta çıkardıkları bu modelde bile birsürü yazılımsal hata mevcut. Sözde saf Android. Çinli telefon firmaları bitti kabul edin.

• Yok abi, o saf Android deneyimi işi hep elde patlıyor, onu bir tek Nokia ilk serisinde kotarabildi, Nokia 5, Nokia 6, Nokia 8 gibi telefonlarında saf deneyime en yakın deneyimi sundu arkasında da durdu. Onun haricinde saf Android deneyimi meselesi Pixel telefonlar hariç tüm telefonlarda yalan oldu. Özellikle de Android One projesinde... O işe bir daha girerlerse de o telefonlardan uzak durulmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Nokia 8 kullanmıştım ve şunu söyleyeyim ki iPhone’u hız olarak aratmıyordu. Kronik sorunları olmasa efsane Androidler arasına girerdi. Aynı donanımda şu an LG V30 kullanıyorum ama Nokia 8 bariz şekilde hızlı çalışıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav he he

• Nedendir bilmiyorum samsung a sinir olduğum için cihazlarına bakmıyordum telefon bakarken dikkat ettim xiaomi ürünlerini de direkt eliyorum. Aslında hafıza kartı, kızıl ötesi filan özellik olarak bana hitap eden ürünler ama hiç incelemeden geçiyorum en son poco x3 pro radarımdaydı sonra çıkan cihazlarında ne var nasıllar bilmiyorum bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• Çıktığı ilk günden beri Xiaomi mi a2 kullanıyorum, saf android var. Gram yavaşlamadı. Hala çok memnunum. A3 aşırı sorunlu çıkınca A4 yapmadan bitirdiler seriyi.

Umarım bu çıkaracakları da en az a2 kadar güzel olur, anca o zaman değiştiririm telefonu.

• Hadi be çinli yap şu pixel 5 in kopyasını birebir şenlensin ortalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar marka model çıkarırsan tabi ki destek veremezsin. Tamamen saçmalık. Yeni bir marka çıkar, satış rakamları arttıktan sonra da şımarıklık yap. Kullanıcıları saf yerine koyuyorlar ama bu işin sonunda kendileri kaybedecekler.

• Xiaomi kendini baltalamaya başladı.Alternatifleri de sıkıntılı.Ne halt yiycez lo.
    Samsung alak bari.Sevmiyom ama yapcak bisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.