|
Bildirim
Bu özellik yanlış hatırlamıyorsam ilk olarak Nokia'nın N9'unda kullanılmıştı.Ardından da LG G2 ile meşhur oldu iyice.
|
Ah LG G2 ah. Özellik diye söyledikleri şeyi yıllar önce bize tattırmıştın. Yıl 2025 oldu. Senden aldığım keyfi hiç bir cihazdan almadım. Gözyaşımız pıt düştü.
|
LG G2 aklıma gelince gözler dol...
|
Andoid'de standart olması gereken özellik 3 parmakla ekran resmi çekmek olmalı.
Samsung Ultra tabletimde eziyet çekiyorum. En az 15-20 defa da bir tutuyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3294E030 -- 29 Nisan 2025; 21:24:43 > |
|
|
|
N9 nasip olmadı,lise son sınıftaydım ama üniyi kazandıktan sonra G2'nin 32 GB Beyaz modelini yıllarca kullandım hocam.O yılların en damga vuran ve en güçlü telefonlarındandı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3294E030 -- 30 Nisan 2025; 1:18:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffgul -- 30 Nisan 2025; 01:43:24 > |
|
|
Aynen.Bütün her şeye şahitim,lisenin son yıllarına denk geliyor bu olay benim için. Nokia'nın Symbian Belle'i ve Meego'su harika sistemlerdi.Elop adlı ajan tarafından yok edildiler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3294E030 -- 30 Nisan 2025; 16:18:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6-7 senelik android 8'li Meizu X8 de bulunan bir özellik 3. taraf uygulamaya da gerek kalmayan. |
|
One Hand Operation+ yükledim. Güzel bir uygulama. Teşekkürler. |