Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.572
Cevap
237
Favori
1.121.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Stok yazılım hiçbir sorun olmayacak. Menüden fabrika ayarlarına dön demeyeceksiniz sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 12 Aralık 2020; 19:3:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Stok yazılım hiçbir sorun olmayacak. Menüden fabrika ayarlarına dön demeyeceksiniz sadece.

şu anki sürümdeyken menüden fabrika ayarlarına sıfırlamıştım fakat imei gitmesi veya bootloop gibi bir sıkıntı yaşamadım. MIUI 11'e dönünce de yaşamamam gerekmiyor mu?

• Zymnax kullanıcısına yanıt

Yaşamazsınız sadece tedbir amaçlı. Snapdragon cihazlarda imei gidiyor, MTK cihazlarda nvram ve nvdata üzerine yazılıyor o yüzden kalıcıdır.

• yasin3322 Y kullanıcısına yanıt

En kolayı budur, hatasız gerçekleşir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin3322

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Garantisiz cihaz ve IMEI değiştirmeyle, ROM Root i$leriyle ilgilenmenin cok alakası yok hocam. IMEI ancak rootla değişebiliyor o acıdan haklısınız fakat onu yapanlar sonradan bl açık bırakıp, root'u genellikle kaldırıyorlar zaten.. çünkü amaçları rootlu kullanmak değil sadece imei değiştirmek.. ben Türkiye'de, cep telefonları çok daha makul fiyatlardayken bile rootlu kullanıyordum. tüm cihazlarımı rootlu kullanırım.. mesela galaxy S4'de, root ve cyanogenmod, mi5'de miui ve root mate 9'u da bir süre rootlu kullanmıstım.. redmi note 7 ve simdiki cihazım da rootlu.. bunlar imeili cihaz değil.. rootlu olmasının benim acımdan cok avantajı var o yüzden rootluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 13 Aralık 2020; 7:35:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

Garantisiz cihaz ve IMEI değiştirmeyle, ROM Root i$leriyle ilgilenmenin cok alakası yok hocam. IMEI ancak rootla değişebiliyor o acıdan haklısınız fakat onu yapanlar sonradan bl açık bırakıp, root'u genellikle kaldırıyorlar zaten.. çünkü amaçları rootlu kullanmak değil sadece imei değiştirmek.. ben Türkiye'de, cep telefonları çok daha makul fiyatlardayken bile rootlu kullanıyordum. tüm cihazlarımı rootlu kullanırım.. mesela galaxy S4'de, root ve cyanogenmod, mi5'de miui ve root mate 9'u da bir süre rootlu kullanmıstım.. redmi note 7 ve simdiki cihazım da rootlu.. bunlar imeili cihaz değil.. rootlu olmasının benim acımdan cok avantajı var o yüzden rootluyorum

Alıntıları Göster

Evet Magisk önce Twrp den yüklenip imei atılıp sonra Magisk kaldırılıyor.

Bende S4 mini varken bende Cyanogenmod kullanıyordum sonra Lineage Os olmuştu.

Root olayı bankacılık uygulamalarında sıkıntı çıkarıyor diye biliyorum onu çözmenin bir yolu var mıdır?

Benim Redmi Note 8 Pro da bi ara Mc Donalds uygulaması yüklemiştim Bootloader kildiniz açıktır diye kullandırmamıştı bana uygulamayı sadece o uygulama hata verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 13 Aralık 2020; 13:58:24 >

• yasin3322 Y kullanıcısına yanıt

Bir sorun olmuyor. Magisk Hide ile hepsini gizleyebilirsiniz ne Root anlaşılır nede BL kilidinin açık olduğu. Kilit açık olduğunda Play Store sertifikası olmuyor, onuda Magisk kurup hallediyoruz. Korkacak bir durum yok, root yetkisi siz izin vermediğiniz sürece erişilen bir şey değil.

• Arkadaslar önceden telefonu sarja taktigimda direkt hızlı sarj oluyor ibaresi çıkardı ve sağ üst köşede de 2 yıldırım işareti olurdu. Ama 1-2 aydır hızlı sarj yazısı da 2 yıldırım isareti de çıkmıyor 1 işaret çıkıyor. Sarj aleti bozuldu desem yavas da doldurmuyor yine gayet hızlı sarj oluyor telefon. Son güncelleme mevcut telefonda. Sebebi ne olabilir?
  • Hızlı şarj yapıp yapmadığını şarj süresinden anlayabiliriz. 0-100 arasi kaç saatte oluyor hocam

• Whatsapp görüntülü konuşmada veya diğer uygulamaların görüntülü konuşmalarında kamera kalitesi düşen varmı benim gibi? bulanık gösteriyor resmen

• Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

• Kamera performansindan son zamanlarda hiic memnun degilim. Ondeki odak neyse ondan sonrasini bulaniklastiriyor. Sanki portre modu gibi. Goruntuye zoomlayinca daha cok belli oluyor, cok sikintiliyim bu konuda. Duzenli fotoğraf ceken biri olarak.

Onerisi olan var mi?
  • Karakartal57 kullanıcısına yanıt

İnternet hızı yavaşlayınca görüntü kalitesi otomatik olarak düşüyor. Yalnızca benim değil, karşı tarafın bağlantısında da sorun varsa kalite düşüşü yaşanıyor.

• Arkadaşlar şu rehber kişilerinin bazılarının ikişer tane olmasını bir türlü çözemedim. Çözen varsa Allah aşkına anlatsın çıldırmak üzereyim. Teker teker siliyorum bir süre sonra yine iki tane oluşuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam onu anlatan bir arkadas vardi ama hangi sayfada suna bilemiyorum.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Halı hazırda zaten bu verilmismiydi.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

Halı hazırda zaten bu verilmismiydi.

Android 10 sürümlü MIUI 12 verildi Note 8 Pro'ya. Android 11 de gelecek aynı MIUI sürümünde.

• 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.