Binbaşı
21 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 127 (Bu ay: 0)
Gönderileri

E devletten 10.09.2021 tarihinde askerlik hizmet tercihinden gerekli kısımları doldurdum ve tam 1 ay sonra, 10.10.2021 tarihinde bedelli askerlik ücretimi yatırdım. Sonrasında ise "Askerlik Bedelini Ödediniz. Sınıflandırılmanız Bekleniyor." yazısı çıktı. O tarihten beri herhangi bir işlemde bulunmadım, bekliyorum. Başka yerlerde yoklama başvurusu, sağlık kontrolü sonrasında hizmet tercihi yapılması gerektiği yazıyor. Bu kısımları yapmadan hizmet tercihi yapmış olmam askere gitmeme engel oluşturur mu? Problem çıkar mı?

Herkese iyi akşamlar.

İncehesap üzerindenhttps://www.incehesap.com/webtekno-gold-16-r5-2600-fiyati-43009/ linkindeki sistemi aldım. Bilgisayar gayet iyi çalışıyor, oyunlarda da sıkıntı çıkarmıyor. Ancak, ekran kartı sıcaklığı yük altında 80 ile 85 derece arası değişiyor.https://www.youtube.com/watch?v=mGTVhoOT8uI&t=1s videosunda ekran kartının ısınmasının normal olduğundan bahsediliyor o yüzden bendeki kartla ilgili bir sıkıntı değil bu durum.

Ekran kartını bu şekilde uzun süre daha kullanmaya devam etmem sıkıntı olur mu?

Şimdiden teşekkürler.
Daha önce kullanmakta olduğum CX 300-II Precision kulaklıklarım bozulduktan sonra bir üst sınıfı(!) olarak gönderilmiş olan kulaklıkların tiz (özellikle s ve ş sesleri) kulak tırmalamakta ve bası da eski kulaklıklarım kadar iyi değil.

Kullandığım cihazlar HTC One E8 ve MSI GE60 model laptop. Her ikisinde de durum aynı.

Kulaklıkların orijinalitesi konusunda eminim.

Böylesine yüksek fiyata sahip bir cihazın ses kalitesi neden bu kadar kötü olabilir? Sorun kullandığım cihazlarda mı?
Bundan yaklaşık 1 ay önce Galaxy S6 cihazımın mikrofonu bozuldu, durduk yere hem de. Hiçbir şey yapmadığım halde mikrofonun bozulması bir yana, sikayetvar'da yazanları okumak beni cidden korkutmuştu. Her neyse diyip mecburi bir şekilde servise vermeye koyuldum. Evime en yakın servis olan İzmir Karşıyaka CTB Bilişim'e gittim. Tek sorun mikrofon da değilmiş, ekranın sol üstünden sol altına doğru, ince bir çizgi şeklinde inen, sadece güneş ışığı altında belli olan bir iz de gördüm. Her ikisi için de formu oluşturup bıraktım.

2 gün sonra cihazımı almaya gittim. Mikrofon sıkıntısı halledilmişti. Ama o da ne, ekranda en ufak fark yok. Adamlar kaydı mı okumadılarsa artık, "unutmuşlar." Kapısından çıkar çıkmaz dönüp, tekrar cihazı bıraktım.
Bu geri bırakmadan 2 gün sonra cihazımı alıp eve döndüm. Sıkıntı hallolmamış, ekran aynı soruna sahipti. Tek sıkıntı bu olsa şükredip kullanacaktım, ama dahası da var. Ekranın sol altında ışık süzmesi, kapasitif tuşların hassasiyetini yitirmesi (resistif dokunmatik gibi, resmen 5800 dokunmatiğine basar gibi sert basmam gerekiyor) ve kullandığım kabın tam oturmaması gibi sorunlar da ortaya çıkmıştı.
Bu sorun için tamı tamına 3 kere daha servise bıraktım ve 3. bırakışımdan sonra İstanbula gitmem gerekti.

Cihaz yaklaşık 20dk önce geldi ve sorun daha da beter halde, Son Uygulamalar tuşu resmen gitmiş durumda, ekranın sol altındaki ışık süzmesi daha da büyüdü, ve kullandığım sert arka kapak şeklindeki kılıf takılmıyor bile. 5 kere işlem gördüğü için ücret talebinde bulunacağım. Ve umarım sorunsuz bir şekilde ücretin iadesini yaparlar.

Uzun lafın kısası, Samsung almayın, alacaksanız da bozulmayacağından emin olun. Benim gibi iki güler yüze kanıp servisine güvenmeyin. Samsung pişmanlıktır.
Durum resimdeki gibi, başka bir cihaz kullanıyordum, onda 5-5.5 saat ekran süresi alıyordum, fakat serviste olduğu için idareten kullanayım dedim, müzik falan da dinlemedim ekran hep açıktı kullanımda. Normal midir?
Ana konuda millet birbiriyle atismakla mesgul, rootla ilgili sorularima cevap bulamadim bir turlu. Sorulara gelecek olursak:

1- Cihaza root atarsam garantisi gider mi?
2- Knox'u arttirmadan root atmak mumkun ancak Custom ROM yukleyince Knox artiyor mu? Artarsa sifirlaniyor mu?
3- Knox'u artmis cihazi ODIN'le stock haline getirirsek Knox da sifirlanir mi?
iPhone 4 cihazım sürekli yanlış şifre girildiği için iPhone Kilitlendi, iTunes'a Bağlayın diyor. iOS 7'ye güncellemeden sıfırlama şansın var mı?
Beyler bugün bir arkadaşla sohbet ediyorduk whatsapptan, resimdeki diyalog geçti, benim de aklıma forumdaki arkadaş geldi ve profilini çekip atayım dedim. Bu konuştuğum arkadaşın forumla yakından uzaktan alakası yok yani bilmiyor. Tesadüf mü, yoksa bunlar Amerikanın oyunları mı?
Yurtdışından akrabam gelecek de ayakkabı aldırmak istiyorum. Fiyatı aşırıya kaçmadan, önerileriniz neler?
Geçen ay telefonumun dokunmatiği arada çalışmıyor diye garantiye verdim(hala gelmedi değişim bekliyorlarmış), 1 hafta önce de kulaklığım bozuldu onu da garantiye verdim. En son bugün de sınava çalışayım dedim hesap makinem kayıp(çantamda olduğuna emindim). Nedir bendeki bu şanssızlık
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
desktop
Mobil cihaz
xiaomi
Mobil cihaz
samsung
Operatör
Türk Telekom
ISS
Millenicom
Oyun Platformu
PC
Notebook
MSI
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.497
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 8.700 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 301 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.