Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.584
Cevap
234
Favori
1.147.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne xiaominin resmi sitesinde nede başka bir yerde böyle birşey yapıldığına dair kimse bir bilgi paylaşmamış bahseden kişi atmış gibi kapasite dışında bir fark yok. Ama bazen bazı test programlarında atıyorum 64 lük 100 k alırken 128 lik 110 k falan alıyor bütün donanımlar aynı iken tek fark kapasite. çoğu telefon modelinde görmüştüm bu sonuçları işte burdada neyi feyz alıyor programlar orası biraz karışık gibi :)
    Cevap için teşekkürler hocam. Kafam çok karışık zira tipik Türk aklı ile şeytan diyor 200TL daha fazla ver git 128GB'lik modeli al ama neden? 3 yıl 32GB'lik G5 ile idare ettim zaten ama sırf kapasite farkı ile bir tık önde olması hasebi ile 128GB'lik modeli alma fikri ağır basmıyor değil :) Siz hangi kapasitedeki modeli kullanıyorsunuz?

Ayrıca bir önceki mesajıma 2. bir soru eklemesi yaptım hocam o soruda da bir bilginiz var ise ve cevap verebilir iseniz minnettar kalırım.

2. Sorum ise LG G5'i aldığım gün Buff ekran koruyucu ve Spigen Rugged Armor kılıf almıştım. Bu iki yardımcı sayesinde telefonu 7. kattan betona düşürmeme rağmen bir kaç çizik ile atlatmıştı. Umarım bu iki ürün Xiaomi Redmi Note 8 Pro için de vardır diye düşünerek araştırdım ve 80TL'ye Spigen Rugger Armor kılıfın olduğunu ama üzülerek Buff ekran koruyucunun üretilmediğini gördüm. Sıradan bin bir çeşit ekran koruyucularından kullanmamam gerektiğini tecrübe ile sabitlemiş bir insan olarak bu telefona da gene Buff ayarında bir ekran koruyucu var mı acaba? Umarım Buff en kısa zamanda bu telefona da ekran koruyucularından çıkartır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 24 Kasım 2019; 19:41:30 >
    Intel® Core 2 Quad Q9400 (OC 3.5Ghz) / Gigabyte GA-EP45T-UD3R / Corsair Vengeance 8GB (4x2GB) (OC 1.75Ghz) / Akasa Venom İşlemci Soğutucu / Gigabyte Nvidia Geforce GTX 460 / Corsair CX600 / WD 1 TB Caviar Black / LG Super Multi DVD-RW / Cooler Master Kesik Yan Kapak, Şeffaf Pleksi Kaplama Mavi Şerid Ledli Kasa / Samsung SyncMaster 920N Black 19" LCD / LOGITECH X-540 70W 5 1 Hoparlör / HP C3180 Yazıcı

• Kameraya alışamadım, çekeceğim kişi az bi hareketli olsa bulanık görünüyor. Ai kullandığım için olabilir mi? Ya da atladığım bir nokta mı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozgboy

Pil performansında benim gibi beklediğini bulamayan var mı?
    Ben memnunum hocam

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

kılıf ve film konusuna gelirsek kılıfta kauçuk zırh kılıfı tercih ederim genelde çünkü hem darbeyi emer hemde telefonu ne çok kaba gösterir ne de kalın. ekran filmine gelirsek her zaman yedek 1-2 tane film alırım tam kaplayan buna buff marka film gelirmi bilmem ama yedekte en az 1 tane tam kaplayan iyi birşey işinizi görür bence.
    telefona titiz bakarım ben bundan önce sony xperia z5 ve z3 vardı 2 side hala sıfır gibi hiç bir yerinde hasar yok
    evde yedek telefon olarak dururlar yada ailedekiler kullanır.
    aliexpress.com
    US $2.4 14% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Sony Xperia Z için 5 kompakt Z5 mini kılıf hibrid ağır zırh sert plastik Stent kapak Z5C Z5Compact E5803 e5823 E 5803 5823 AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/32789515449.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.414e79e6v29CfC&algo_pvid=1c3f0282-56a2-4fd7-b6b7-df0d43f977e2&algo_expid=1c3f0282-56a2-4fd7-b6b7-df0d43f977e2-52&btsid=c9daa261-06a0-436f-b013-6858bcc2d019&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3,searchweb201603_55

aynı modeli bulamadım ama z5 de buna benzer bir kılıf vardı telefon merdivenlerden kaç kere yuvarlandı ama ekran filmi bile kırılmadı işin özü 4 yılda 1 ekran filmi ile bitirdim şarjı yetmediği için artık buna geçtim
    tam istediğim kılıfı hala göremedim ama ali expressten 5-6 tane kılıf siparişi yolda ama film ile birlikte :)
    Not:hala z3 ve z5 in ön ve arka filmleride mevcut :)

• radyoaktif kullanıcısına yanıt
    Hatta bakarsanızda bir kaç modeli buraya bırakayım :)
    aliexpress.com
    US $3.0 |Için redmi note 8 Pro kılıf Xiao mi redmi note 7 8 K20 Pro manyetik araba tutucu kılıf Xiao mi mi 9T 8 lite mi 8 zırh tam çapa AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/4000258613193.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.82254c4dPHQSfK
    aliexpress.com
    US $2.47 36% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Zırh vaka için Xiao mi kırmızı mi K20 not 7 6 Pro 6A 7A 8 Pro kauçuk darbeye dayanıklı arka tampon Xio mi mi 9T mi 9T Pro kılıf kapak AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/33056412689.html?spm=a2g0o.cart.0.0.74a03c00kNQYXC&mp=1

bunlar zırh tipi kılıflar bir kaç tanede gözüme hoş gözükeninden aldım ama 1 tanede ondan örnek koyayım :)
    aliexpress.com
    US $0.88 40% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Kumaş Geyik Kumaş TPU Kılıf Için Xiaomi mi mi A3 lite CC9E 9T kırmızı mi Not 8 7 6 5 Pro S2 7A 6A 5 artı 4X Darbeye Dayanıklı Kapak Fundas AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/4000152030772.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.82254c4dPHQSfK

ilk kez de böyle kamera çıkıntılı bir tel aldığım için kamera korumasınıda unutmayalım :)
    aliexpress.com
    US $1.33 33% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Xiao mi kırmızı mi not 7 durumda Xio mi kırmızı mi not 7 8 K20 Pro Note7 kırmızı mi K 20 kapak arka kamera temperli cam ekran koruyucu AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/4000037122735.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.82254c4dPHQSfK

sürekli sök tak yaparak şarj girişini bozmamak içinde böyle bir kablo siparişi var. bir zararı olurmu telefona kimse tam birşey yazmamış ama onuda örnek olarak bırakayım :)
    aliexpress.com
    US $0.7 40% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Cep Telefonu Kabloları'de USLION manyetik şarj aleti kablosu akan ışık hızlı şarj mıknatıs mikro usb tip C kablo iPhone XS için XR LED manyetik tel kablosu AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/32978764138.html?spm=a2g0o.cart.0.0.74a03c00kNQYXC&mp=1

• Bu arada haberlerde denk geldi gördüm yeri değil ama Redmi Note 7S fena patlamış bataryası telefon garantiye de girmiyormuş. Allah korusun bizim başımıza da böyle bir kötü olay gelmez inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 24 Kasım 2019; 20:42:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• radyoaktif kullanıcısına yanıt
    128 GB versiyonu alın kafanız rahat etsin. İleride hangi sd kartı alırsanız alın telefonun kendi hafızası gibi olmayacak.

• MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu kullanıyor musunuz?

• kelleco2 K kullanıcısına yanıt
    LG G5'de kullandığım ve çok memnun kaldığım Spigen Rugged Amor kılıftan, bu telefon için de şaşmam ve bunu alırım hocam.
    www.spigen.com.tr
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro Kılıf, Spigen Rugged Armor | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/xiaomi-redmi-note-8-pro-kilif-spigen-rugged-armor

Ekran koruyucu ile alakalı olarak ise internette yorumların aksine hem videosu hem de kendine özel sitesi olması dolayısı ile aşağıdaki ürünü alacağım gibi duruyor.
    https://cepmarket.com.tr/urun/redmi-note-8-pro-nano-ekran-koruyucu/
    Cep Market TMyoutube
    Xiaomi Redmi Note 8 & Note 8 Pro Kırılmaz Ekran Koruyucu Nano Temperli Cam
    https://www.youtube.com/watch?v=aA8AwpZB2CU

Intel® Core 2 Quad Q9400 (OC 3.5Ghz) / Gigabyte GA-EP45T-UD3R / Corsair Vengeance 8GB (4x2GB) (OC 1.75Ghz) / Akasa Venom İşlemci Soğutucu / Gigabyte Nvidia Geforce GTX 460 / Corsair CX600 / WD 1 TB Caviar Black / LG Super Multi DVD-RW / Cooler Master Kesik Yan Kapak, Şeffaf Pleksi Kaplama Mavi Şerid Ledli Kasa / Samsung SyncMaster 920N Black 19" LCD / LOGITECH X-540 70W 5 1 Hoparlör / HP C3180 Yazıcı

• arda_xl kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz hocam. LG G5'im 3 sene boyunca beni 32GB ile idare etse de (ayrıca 32GB'de SD kartım mevcut) ve video ile fotoğraflarımı haftalık bilgisayara yedekleyip telefondan silsem de uygulama ağırlıklı olarak yer kalmamaya başlamıştı. Hiç bir SD kart da telefonun kendi hafızasından çalışması kadar hızlı olmaz. Her ne kadar 64GB'nin de idare edeceğini düşünsem de sanırım 128GB alacağım. Ayrıca şu ana dek izlediğim videolardaki analizlere dayanarak batarya performansının gerçek anlamda bir 4500 mAh gücü yansıtamadığı kanısına vardım zira 4000 mAh'lık telefonların bile gerisinde kalıyor. Zamanla gelecek güncelleştirmeler ile bu durum düzeltilir mi yoksa telefonun elinden bu kadar mı geliyor anlamadım.

Ayrıca bir ara Google'ın Xiaomi, Huawei gibi Çin menşeli telefon üreticilerine Android desteğini kesme kararı aldığını anımsıyor gibiyim. Bu durum hala geçerli mi yoksa sadece her zamanki gibi dünyadaki siyasi söylemlerden mi ibaret kaldı? Note 8 Pro'da Android 9.0 Pie yüklü olduğu yazıyor da, umarım ileride bu söylem gerçekleşmez yoksa bu telefonları kullananlar için bir kabus olur.

Hız Testi
    sasa22sasa22youtube
    Redmi Note 8 Pro vs Samsung Galaxy S10 - SPEED TEST + multitasking - Which is faster!?
    https://www.youtube.com/watch?v=CidgEjAmJrI

Batarya Testleri
    Gadgets 4 Youyoutube
    Samsung M30s Battery Drain & Charging Test Vs Redmi Note 8 Pro Vs Realme XT Vs Realme 5 Pro Vs M30
    https://www.youtube.com/watch?v=cMqlQDiVoZM

MySmartPriceyoutube
    Note 8 Pro vs Realme XT, Galaxy M30s, Realme 5 Pro, Vivo Z1x | Ultimate Battery Test | Charging
    https://www.youtube.com/watch?v=sjcKLfZU2-M

• Redmi note 8 pro an itibari ile 1989 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 24 Kasım 2019; 21:28:54 >
  • Arkadaşlar, sosyal medyada fotoğraf çekinirken; fotoğraf kalitesinin çok düşük (özellikle ön kamera için geçerli) olduğunu söyleyenler var. Bu doğru mu? Sırf bu yüzden çok kararsız kalıyorum, Mi 9 Lite ve Note 8 Pro arasında

• quote:

Orijinalden alıntı: muxo

Ekran koruyucu kullanıyor musunuz?
    Hayır kullanmıyorum içinden çıkan orijinal kılıfı kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 24 Kasım 2019; 21:44:26 >
  • Kamerasi bu kadar rezil bir telefona istenen paralar gercekten hayret verici.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.