Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.595
Cevap
228
Favori
1.159.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Sayfa: önceki 1...315...627628629630
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende sırf mavisi olsun diye 2.000 liraya almıştım. Oysa yeşil ve gri rengi 1.800 liraydı. 5 bitti 6ya başladık sayılır. Pili yinede normal kullanımda günü çıkarıyor. Bende 64gb olanı almıştım. Yeni aldığım telefonu eşime verince bu emektara geri dönüş yaptım tekrardan :)

Düşündüğünüz telefonda harika bir cihaz ama pil olarak sizi tatmin etmeyebilir dikkat edin.

Evet en büyük handikap batarya sanırım. Hızlı şarj desteği günümüze göre daha yavaş ve ekran süresi 6-7 saat diyorlar genelde. Kayıt işi rahat olduğu için sanırım, Türkiye'de sarı sitede satılan kapalı kutu cihazlar yurt dışı Google Store fiyatlarından daha uygun. O biraz aklımı çeliyor zira yurt dışında fiyat olarak da 17 Pro ile aynı ayarda görünüyor.

Ben aslında Haziran ayında Tecno Camon 40 premier almıştım yd olarak. Mate 20 Lite'tan geçince inanılmaz iyi gelmişti. Telefon çok iyi. Eşim telefonu beğenince dedi değişelim :) Kıyamadım değiştim ve Rn8 pro'ya geri döndüm. Geçerken diyordum Tenco 50 serisini Mayıs gibi tanıtır Haziran gibi yd olarak yine Camon 50 premier alırım. Ama telefonu eşimden aldım formatladım kendime göre ayarladım ve gayet iyiymiş dedim. En az 2 yılı var :)

Yaptığınız işe göre değişir. Evet yeni nesil teller gibi uçup kaçmıyor ama takdir edersiniz ki telefon 7 yıllık oldu. Ben 8 ocak 2020 de almıştım. & yıl bitti 7'ye başladık. Bunca seneye rağmen bence hala çok iyi.

• Ben de hala kullanıyorum ve hızından çok muzdaribim, eğer hızlandırmanın bir yolu varsa öğrenmek isterim. Kullandığım 3-5 uygulama var, twitter-ekşisözlük-instagram-whatsapp-spotify. Toplam 50 uygulama vardır bankalarla birlikte ama ağırlıklı bunları kullanıyorum.

Ama dediğim gibi uygulama geçişleri çok kötü, sayfa açmalarda takılmalar vs. aynı anda kullanılan mi 6 var mesela. Ondan en az 2 kat hızlı. Çok sinir ediyor şu aralar beni bu telefon.

Hocam tavsiyem Hard reset atın, gine çözülmez ise Root atıp Custom romlar kurun. Rom işiyle uğraşamam filan derseniz telefonu yenilemenin vakti geldi diyebilirim.

Ciiyoutube
    Xiaomi Telefonlarda İstenmeyen Kaldırılamayan Uygulamaları Kaldırma
    https://www.youtube.com/watch?si=gk1SXNTtkOlupf2n&v=kn7bxrfI3A8&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ICEBERK kullanıcısına yanıt

Hocam ekstra yaptığım bir şey yok. Telefonu eşimden aldım format attım. Kullanmadığım uygulamaları ya kaldırdım yada devre dışı bıraktım. Kendi uygulamalarımı kurdum o kadar. Youtube, instagram, birkaç banka uygulaması o kadar. Standart kullanıcıyım ve beni hala götürüyor.

• Arkadaşlar Şubat 2020'den beri kullanıyorum cihazı ve hala ne bir takılması ne batarya sıkıntısı hiçbir şeyi olmadı. Pil sağlığı "good" görünüyor, zaten şarjı da %25-90 (tasarruf modunda) arası kullanıyorum. Geçen arka kapak alt kısımın biraz kalkık olduğunu fark ettim ve en fazla ne olur ki diyerek kapağı söktüm. Pilde herhangi bir şişkinlik göremedim açıkçası. Cihazı Redmi Note 15 Pro veya Pro+ ile değiştirmeyi düşünüyorum ama işte bendekinde hiç sorun olmadığı için yeni cihaz almak da mantıksız geliyor biraz. Ne yapacağımı bilemedim yani 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben de aynı şekilde. Hoparlörden yüksek bir şekilde cızırtı geldiği için değiştirmek zorunda kaldım. Aksi durumda kullanmaya devam ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mesela n11 de bir urunu paylaşa tikladigimda paylas popup penceresi aciliyor 1 sn sonra kapaniyor. Ama hepsiburada da olmuyor. trendyoldan yemek siparisi yada herhangibir bir aiparis verecegimde bankadan mesaj geldikten 1 sn sonra telefon komple kapaniyor. uygulamalari kaldirdim tekrar yukledim sikinti ayni sekilde devam ediyor.

sanirim bu android sürümünü yukseltmem gerek. ama cekiniyorum.. bazi romlar gordum ama parmak izi okuyucu calismayan var. vs vs sorunlar varmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 30 Nisan 2026; 1:7:59 >
  • Telefonu 6 yıldır kullanıyorum. 2200 liraya migrostan almıştım.Orijinal pili bile değişmedi 1 günü çıkarıyor. Herhangi bir donma takılma yapmadı. Sadece kamerası pek iyi değil. Onun dışında bir sorun yok. Redmi bu telefonu yanlışlıkla yaptı galiba. Aşırı sağlam çıktı.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.