Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çok sağ olun Samsunglarda falan bu rom atma işi daha kolaydı xiaomide daha zor biraz çekingenim hâlâ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Hocam hep değişiyor kullandığım romlar. Şimdiki tecrübelerime göre en iyi özelleştirme ve stabilite resurrectionremix nougat romu. Oreo olmaması dezavantaj ama hala güncelleniyor ve son derece iyi optimize edilmiş.

Oreo için de screwd güzel fakat bazı özelleştirme kısımları ingilizce ve geliştiricisi artık devam etmeyeceğini söyledi, yani yeni romlar çıkınca/güncellenince gözünüz diğerlerine kayabilir zamanla, bu yüzden artık tavsiye etmiyorum screwd romu.

Oreo için aospextended romu stabil ve özelleştirilebilir, üstelik hiçbir çeviri sorunu yok her metrekaresi türkçe. Yanına inferno kernel kurabilirseniz güzel bir pil/performans dengesi elde edersiniz.

Ama android sürümünü dert etmiyorsanız rr by luis romunu kurun üzerine de yine inferno kernel kurun kullanın derim. Çünkü oreo sürümü bizim cihaz için hala nougat romlar kadar stabil değil.

Alıntıları Göster
    Hocam bir de şu epic rom var onu hiç denediniz mi?

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    Kolay hocam, asıl samsunglarda zordu. Exynos işlemci kullanan telefonların romları qualcomm işlemcili cihazlara nazaran daha az efektif. Hem kaynak kodları daha serbest hem de çok kullanıcısı olduğu için birçok iyi geliştiricisi var cihazımızın.

Ben herkese tavsiye ediyorum saf androidi, bu miui nin kötü olması anlamına gelmez, tamamen tercih meselesi. Ben sadeliği severim, görsellik de önemli ama daha az karışık yazılımlar hep ilk tercihim olmuştur. Size tavsiyem daha önce rom kurduysanız, işin pratiğini az çok biliyorsanız deneyin. Ama veri yedekleyecek bilgisayarınız yoksa yada telefonun başına bişey gelir diye çekiniyorsanız hiç girmeyin.

Epic rom da güzel bir rom. Geliştiricisi türk diye biliyorum. Eksiği yok fazlası var miui için ama hala globe rom öneriyorum illa miui kullanıcam diyen arkadaşlar için. Bana kalırsa hepsini deneyin, hoşunuza gideni kullanın. Çok küçük farklar var değiştirilmiş miui romlar arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 27 Mayıs 2018; 0:49:10 >

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de saf android seviyorum bunu alırken gücüm mi a1 e yetmemişti ama haftaya kardeşim mi a1 alacak nasip meselesi iste. Hocam bulunduğum ilde bu cihazlardan anlayan kimse yok belki İstanbul'a falan gelirsem hayırsever bir kardeşim halleder inşAllah ben de bu cihazda saf android kullanmayı istiyorum şu an ama çok fazla rom var siz 7.0 öneriyorsunuz değil mi?

9.5.9.0 a geçtikten sonra baya kötüydü süreler ama sonra klasik olarak bi fabrika ayarlarına çektim.

şimdi baya iyi.

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar baya iyi neye göre baya iyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: vurucumuhammet

Hocam ben de saf android seviyorum bunu alırken gücüm mi a1 e yetmemişti ama haftaya kardeşim mi a1 alacak nasip meselesi iste. Hocam bulunduğum ilde bu cihazlardan anlayan kimse yok belki İstanbul'a falan gelirsem hayırsever bir kardeşim halleder inşAllah ben de bu cihazda saf android kullanmayı istiyorum şu an ama çok fazla rom var siz 7.0 öneriyorsunuz değil mi?
    İyi ki yetmemiş hocam mi a1 den pil bakımından üstün. Kameraları karşılaştırmadım ama pil benim için daha önemli, kamerası daha iyi olsa da almazdim yani. Android 7.1.2 sürümü önerimdir evet. Şuan 7.1 sürümünü hala güncelleyen sayılı geliştirici kaldı. Haliyle yeni android sürümleri kullanılabilir olunca onlar da güncele yöneliyor.

Hocam öyle diyorsunuz ama mi a1 hem kendiliğinden saf android hem tasarımı şahane gerçekten ama pil konusunda haklısınız.

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    bana göre baya iyi :)

• 2-3 haftadır bildirim çubuğunun yer aldığı kısım kafasına göre kararıp duruyor. Uygulanmış temayı tekrar uygulayınca düzeliyor fakat kısa süre sonra bildirim çubuğu tekrar kararıyor.

Aynı sorunu yaşayan varsa, telefonda yüklü uygulamalardan gece modu özelliği aktif olanların gece modunu kapatın. Sorun düzeliyor.

MIUI sürümüm 9.5.9.0

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu model için uygun bir f/p kulaklık söyler misiniz arkadaşlar?
    Şimdi ben bakıyorum ama yanlış falan seçmek istemiyorum.
  • Katıksız Manyak! kullanıcısına yanıt
    Telefonun besleme sorunu yok ama empedansı 32'den yukarı almamaya çalışın. Sadece bizim telefon için değil ses konusunda iddaalı olmayan bütün telefonlar için geçerli bu durum. Kulaklık konusunda f/p olarak tavsiyem brainwavz beta, dzat-df10 ve fiyatı biraz daha uygun olsun ama bas konusunda olmasa da mid ve tizlerde başka kulaklık aramayacağınız uisii hm7 tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 27 Mayıs 2018; 22:9:57 >
  • Arkadaşlar durduğu yerde mikrofon çalışmamaya başladı arama yaptığımda sesim karşı tarafa gitmiyor, çok sıkıntı çektim bu telefondan böyle bir sorun yaşayan var mı nasıl çözebiliriz acaba
  • Önerebileceğiniz bir tema var mı?

• Arkadaşlar ben telefonumu satmayı düşünüyorum,
    Hiçbir problemi yoktur, daha önce konu açmıştım.
    Tanıdığınız, almayı düşünen varsa diye bu konuya da link bırakıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/redmi-note-4-snapdragon-32gb--132854312?
  • Merhabalar

Ana ekranda yukarı doğru kaydırınca google uygulaması açılıyor. Bayağı uğraştım ama kapatmayı bulamadım. Bilen var mı acaba?

• bu model için Aliexpress'ten siyah silikon kılıf alan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The R0CK

bu model için Aliexpress'ten siyah silikon kılıf alan oldu mu ?
    burdan aldım memnun kaldım

aliexpress.com
    US $0.9 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Yarım-sarılmış Kılıf'de 2017 Ultra İnce Anti skid Kauçuk Frost Mat Kapak Için Xiaomi Redmi Not 4 3/2 redmi 4 16G/32G Mi4 5 5 S artı Redmi Not 4X kılıfları AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/2017-Ultra-Thin-Anti-skid-Rubber-Frost-Matte-Cover-For-Xiaomi-Redmi-Note-4-3-2/32795396890.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7cb24c4dcZMiz5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• helluri kullanıcısına yanıt
    kalmamış ürün
  • 9.5.9 u yükledim.şarj konusunda üzmeyecek gibi duruyor.sonucu paylaşırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.