Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ctauren

Microsoftun arayüzünü kulanmanızı tavsiye ederim.
    Batarya ve performans bana daha iyi gibi geldi.
    Zaten böyle büyük batarya ile iyi gidiyordu daha da iyi oldu.
    Microsoft launcherdan mı bahsediyosunuz hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jarvıs_

Microsoft launcherdan mı bahsediyosunuz hocam ?

Alıntıları Göster
    evet ondan bahsediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctauren

Microsoftun arayüzünü kulanmanızı tavsiye ederim.
    Batarya ve performans bana daha iyi gibi geldi.
    Zaten böyle büyük batarya ile iyi gidiyordu daha da iyi oldu.
    Bana çok kullanışsız geliyor hocam o arayüz. Size ruthless launcher tavsiye ederim. Pil ve performans konusunda çok iyi olmakla birlikte çift tıkla uyut ve aşağı kaydır bildirim çubuğu insin gibi özellikleri de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Bana çok kullanışsız geliyor hocam o arayüz. Size ruthless launcher tavsiye ederim. Pil ve performans konusunda çok iyi olmakla birlikte çift tıkla uyut ve aşağı kaydır bildirim çubuğu insin gibi özellikleri de var.

Alıntıları Göster
    deneyecegim.

• selam arkadaşlar .ben temalardan tema indiremiyorum , resimdeki hatayı alıyorum.hesaplardan eski cihazları kaldırdım ama sıkıntı devam ediyor,başına gelen veya çözüm önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stepping -- 22 Mayıs 2018; 15:26:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Alıntıları Göster
    Nova dan şaşmıyorum

• Benim cihazda Samsung kamera sensörü var ama Sony olanla değiştirmek istiyorum. XDA'da bununla ilgili bir konu var fakat orada cihazım için uyumlu olduğu söylenen kamera sensörünü hiçbir yerde bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ya da delta teknik servise söylesem ücret karşılığı Sony takarlar mı?
  • alp.adalar kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung kamera daha başarılı bence. Bu biraz göreceli bir konu ama değiştirilmeye değer görülecek bir fark yok. Aksine samsunglarda makro çekimler daha net.

• BASMIŞIM Aminoasidi taş gibiyim temsili :D

arkadaşlar son dönemde şarj göstergesi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum, pil yuzde 3 5 gibiyken taktığımda yüzde artmıyor aynı kalıyor ya da çok kararsız şekilde artıyor ama tam dolduğunda belki de doluluk bildirimi vereceği vakitte telefon 95 gibi gösteriyor şarjı ve fazlası da olmuyor, kullanıma geçtiğimde o yuzde 5 lik dilim süresinde 95 ten 94 e inmiyor yani genel kullanımda süre olarak aynı süreleri alıyorum.

baya oldu pili değiştirdim orj almaya çalıştım ama zaten bir süre bu sıkıntıyı yaşamadım, daha ziyade auris marka 2.4 voltluk şarj cihazının sebep olduguna inanıyorum ondan sonra başladı sanki.

çözüm olarak ne önerirsiniz epic 9.2 sürümündeyim, eğer hızlı ?arjla alakalı ne varsa kaldırabilirsem düzelir mi çünkü sarj olurken şimşek görüyorum?

• Sayk37 S kullanıcısına yanıt
    Kaldırın pil uygulamalarını. Miui'nin kendi gömülü pil uygulamasını bile kullanmıyordum miui üzerindeyken. Arkaplanda çalışan hiçbir uygulamayı tavsiye etmem. Pil konusunda da rootlu kullanıcılar için battery calibration uygulaması var markette onu indirin. Şarj ful olunca kalibre et butonuna basarak kalibre edin. Ve mümkünse hızlı şarj aletleri yerine orijinal şarj aletini kullanın, batarya sağlığı için önemli.

• fikri olan yok mudur?
  • Redmi note 4 un . Duvar kağıdı döngüsü nereye kayboldu . Yerini bulamıyorum . Hani kilit ekranı resmi hergun kendi kendine değişiyordu ya . Son güncelleme ile yerine bulamadım . Hep aynı resimde kalıyor değişmiyor .yardım edin

• selamlar,

SON EU developer sürümü yüklü telefonda.

HANİ bazı ayarlar vardı, gece bıraktıgımda kendi kendine %1-2 şarj yemesi lazım sabah uyanoıncaya kadar, öyleydi eskiden. şimdi %7-10 a kadar yiyebiliyor.

ekran animasyonl arı vb gibi, bazı AYARLAR vardı, kapatınca batarya perfromansı baya artıyordu, BUNLAR HANgileriydi?
    nerdeydi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak cihazlar

Xiaomi Mi 6
    Xiaomi Redmi Note 5
    Xiaomi Redmi Pro 2
    Xiaomi Mi 5s
    Xiaomi Redmi Note 4
    Xiaomi Mi Max
    Xiaomi Mi Max 2
    Xiaomi Mi 5s Plus
    Xiaomi Mi Note 2
    Xiaomi Mi Mix
    Xiaomi Mi 5X
    Xiaomi Redmi 5A
    mi5?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

mi5?

Alıntıları Göster
    Hocam liste yalan gibi bişey çıktı kimseye verdikleri yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Kaldırdılar o animasyonları göster seçeneğini uzun zaman önce. Ayrıca onu kapatınca bizim telefonlar bootloopa giriyordu açılmıyordu hiç. Size tavsiyem root erişiminiz varsa disable service indirip çalışan servisleri elle durdurmanız, yoksa da yine disable service indirip arkaplanda çalışan servisleri görüp ona göre arkaplanda başlatılan uygulamalardan çıkarmanız. Ayarlarda pil bölümünde bulabilirsiniz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Güzel pil süresi almişsiniz hocam. Miui'de bu süreleri pek göremezsiniz. Benim de en çok on saatti. Eğer root, kernel, değiştirilmiş miui sürümleri kullanmıyorsanız kullandığınız sürüm sağlıklı demektir..

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim telefon için en stabil saf android rom hangisidir bilginiz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: vurucumuhammet

Hocam bizim telefon için en stabil saf android rom hangisidir bilginiz var mi?
    Hocam hep değişiyor kullandığım romlar. Şimdiki tecrübelerime göre en iyi özelleştirme ve stabilite resurrectionremix nougat romu. Oreo olmaması dezavantaj ama hala güncelleniyor ve son derece iyi optimize edilmiş.

Oreo için de screwd güzel fakat bazı özelleştirme kısımları ingilizce ve geliştiricisi artık devam etmeyeceğini söyledi, yani yeni romlar çıkınca/güncellenince gözünüz diğerlerine kayabilir zamanla, bu yüzden artık tavsiye etmiyorum screwd romu.

Oreo için aospextended romu stabil ve özelleştirilebilir, üstelik hiçbir çeviri sorunu yok her metrekaresi türkçe. Yanına inferno kernel kurabilirseniz güzel bir pil/performans dengesi elde edersiniz.

Ama android sürümünü dert etmiyorsanız rr by luis romunu kurun üzerine de yine inferno kernel kurun kullanın derim. Çünkü oreo sürümü bizim cihaz için hala nougat romlar kadar stabil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 26 Mayıs 2018; 23:24:18 >

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.