Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonda youtube da çok takılıyorum. youtube un gösterim ekranının olduğu yerde çizgi çıkmaya başladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    İnşAllah ghost screen değildir

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    ghost screen sanırım

• Geçmiş olsun hocam

• Aranıza ikinci el redmi note 4 le katılmış bulunuyorum. Şu an sürümü beta olarak gözüküyor. Hangi rom daha stabile çalışıyor. Miui formda stabile romu indirmeye çalıştım fakat. Ağ hatası nedeniyle indirmedi.

• Aranıza ikinci el redmi note 4 le katılmış bulunuyorum. Şu an sürümü beta olarak gözüküyor. Hangi rom daha stabile çalışıyor. Miui formda stabile romu indirmeye çalıştım fakat. Ağ hatası nedeniyle indirmedi. Nedeni nedir yardımcı olursaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: fayda-i maksimize

Aranıza ikinci el redmi note 4 le katılmış bulunuyorum. Şu an sürümü beta olarak gözüküyor. Hangi rom daha stabile çalışıyor. Miui formda stabile romu indirmeye çalıştım fakat. Ağ hatası nedeniyle indirmedi. Nedeni nedir yardımcı olursaniz sevinirim

Miui dusunuyorsunuz galiba ama custom rom dusunurseniz xda developer sitesinde nougat olarak aosp extended ve resurrection remix romlarinin final surumlerini stabilite olarak tek gecerim. Aosp en stabili resurrection da daha fazla ozellestirme ayar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Hocam omni pil performans konusunda çok övülüyor ama özelleştirme konusunda benim için sınıfta kaldı. Ne ortalanmış saat var ne uygulama başına çalışma ayarları. Tamam uygulama ayarlarını es geçebilirim de center clock olmaması büyük saçmalık. Ben çok küçük detayları önemseyen biriyim. O yüzden sildim hemen aextendeda geri döndüm.

Hocam rr dan daha fazla kisisellestirme olan bir secenek bulabildiniz mi? Burayi sizi takip ediyorum bircok rom denedim ama sonunda rr in final surumune geri dondum. Rr in oreo surumu de ayar bakimindan biraz kirpilmis.

Benim istedigim ornegin rr da hotspot zaman asimi ayarlamasi telefon app inde once tuslama ekrani gelmesi gibi kullanima yonelik seyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Hocam omni pil performans konusunda çok övülüyor ama özelleştirme konusunda benim için sınıfta kaldı. Ne ortalanmış saat var ne uygulama başına çalışma ayarları. Tamam uygulama ayarlarını es geçebilirim de center clock olmaması büyük saçmalık. Ben çok küçük detayları önemseyen biriyim. O yüzden sildim hemen aextendeda geri döndüm.

Hocam rr dan daha fazla kisisellestirme olan bir secenek bulabildiniz mi? Burayi sizi takip ediyorum bircok rom denedim ama sonunda rr in final surumune geri dondum. Rr in oreo surumu de ayar bakimindan biraz kirpilmis.

Benim istedigim ornegin rr da hotspot zaman asimi ayarlamasi telefon app inde once tuslama ekrani gelmesi gibi kullanima yonelik seyler.

Alıntıları Göster
    Dediğiniz gibi rr romda gizlilik ayarında kendi gömülü uygulama başına pin ayarı güzel. Ama bu özelliği pek kullanmiyorum, parmak izi okuyucu aktifken ihtiyaç duymuyorum en azından. Bütün lineage bazlı romlarda var o özellik.

Mesela bende aex romda uygulama çalışma ayarlarını çok beğeniyorum ama bu özellik rr romda ilk iki açılıştan sonra düzgün çalışmamaya başlıyor. Yada hava durumu ingilizce mesela bu da hoş değil. Bu yüzden uygulama başına pin kullanmayı kendimce feda edip yerine arkaplanda ve yeniden başlattığında çalışan uygulamaları ayarlayıp, kilit ekranında türkçe hava durumunu aldım.

Özelleştirme ve buna rağmen hız konusunda hiçbiri bir rr nougat olamaz ama hala aralarında yedi aylık yazılım farki olmasına rağmen aex nougat tercih ederim. Aex oreo sürümünde de sevmediğim küçük uyuzluklar var. En sevdiğim substratum teması düzgün çalışmıyor mesela. Yada durum çubuğu görsel olarak çirkin geliyor nougat'a göre. Pire için yorgan yakmak da denebilir.

Lineage extended 15.1 sürümü son güncellemesiyle özelleştirme anlamında bir nebze daha iyi oldu. Ve her güncellemeyle daha stabil daha özelleştirilebilir hal alıyor. Son güncellemede durum çubuğundaki çalışan uygulamalar kısayolunu kaldırma seçeneği eklendi mesela.

Bu romun geliştiricisi Alexey711'de daha önce rr nougat romunu geliştirmiş ve bizim telefon için gelmiş geçmiş en iyi performans ve batarya sunan romu yapmış adamdır. Helal olsun hala iki üç günde bir yeni bir güncelleme çıkarıyor ve çok başarılı buluyorum bu adamı. Ama hala rr kadar değil, rr nougat kadar hiç değil. Adı üzerinde extended yani birkaç küçük gerekli özelleştirmesi var, sizin sevdiğiniz uygulama başına pin ekleme de var.

İkinci tavsiyem de aosp tabanlı bootleggers rom. Kesinlikle kullandığım en başarılı oreo romlardan biridir. Hala güncelleme almadı bir ay oldu ama ihtiyacı da yok bence. Gelirse ne ala ama aex kadar stabil sayılı romlardan, hem de oreo için. Çok rom var denediğim çok uzun süre kullandığım, yada bir saat tahammül edebildiğim ama hepsini yorumlamaya satırlar yetmez. Şimdilik bu iki romu beğeniyorum.

• Aynen hocam en stabili kuskusuz aex nougat. Soyle diyim istesem de romu destabilise edemiyorum inanilmaz basarili bu konuda. Ancak is ozellestirmeye gelince insanin eli koli baglaniyor rr in en buyuk sorunu da birkac aya sismeye sorunlar vermeye baslamasi. Bunu da temiz bir backup ile arada restore la cozecegim. Hayirli sahurlar herkese.

• By.zKn kullanıcısına yanıt
    Hocam ya aynısı bende de oldu. Anlamadım gitti. Bence donanımsal Bi hatadır ghost screen değildir.

• Beyler aranızda 9.5.9'da olan varsa 3.parti tema olayı çözülmüş diyorlar artık eskisi gibi normal bir şekilde yükleniyormuş bir dener misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: fayda-i maksimize

Aranıza ikinci el redmi note 4 le katılmış bulunuyorum. Şu an sürümü beta olarak gözüküyor. Hangi rom daha stabile çalışıyor. Miui formda stabile romu indirmeye çalıştım fakat. Ağ hatası nedeniyle indirmedi.
    Epic final 9.5.8 link:
    AndroidFileHost
    Epic_Final_Miui9_HMN4X_9.5.8.0_Global_Aroma.zip | by Escobar1945 for Xiaomi Redmi Not 4X
    https://androidfilehost.com/?fid=962339331458990837

Yama ve Türkçe ayarlar :

Bu romu tavsiye ederim, ben bu sürümün 9.2.2 yüklü, 1 aydan fazladır kullanıyorum tık yok.
    Telefonda botloader kilidi açık ve twrp yüklümü, yoksa yükleyemezsin biliyosun.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Hocam ben miui roma devam etmek istiyorum. Sadece versiyon mu yükseltmek istiyorum. Miui sitesinden v. 9.5.25 o indirdim fakat nasıl kuracağımi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enginkarakoyun

Hocam ya aynısı bende de oldu. Anlamadım gitti. Bence donanımsal Bi hatadır ghost screen değildir.
    Aynen hocam ghost screen değil malesef direk ekran sarardı.

• Beyler 9.5.9 a bence geçin güncelleme yapıp bir de format çekerseniz telefon batarya anlamında bence cidden çok daha iddiali hale geliyor

• Redmi Note 4 MIUI 10 güncellemesi alacakmış, listede ismi mevcut. Yalnız MIUI 10 için çok fazla yapay zeka vurgusu yapıldı. O yapay zeka özelliklerini alabilecek miyiz yoksa sadece tematik bi değişim mi olacak SD625 için?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Redmi Note 4 MIUI 10 güncellemesi alacakmış, listede ismi mevcut. Yalnız MIUI 10 için çok fazla yapay zeka vurgusu yapıldı. O yapay zeka özelliklerini alabilecek miyiz yoksa sadece tematik bi değişim mi olacak SD625 için?
    Güzel soru. İşlemcimiz yapay zeka desteklemese bile arayüz kendiliğinden yapay zekaya sahip olacak. Yani arayüz bakımından şüphem yok. Sadece kamera için bir beklentim var, ön kamerada yapay zeka modu yada arka kamerada yapay zeka sahne modları gibi özellikler gelmeyebilir. Gelirse ne ala, gelmezse de port eden olur elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 1 Haziran 2018; 16:25:52 >
  • Wolksvagen serisi araçlarda smartlink kullanabilen oldu mu? Bir türlü telefonla smartlink bağlantısı gerçekleşmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.