Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu saatten sonra mi a1 yada mi note 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Redmi note 4 tavsiye edermisiniz? Redmi note 4x bulamiyorum. Bu gun almam lazim.999tl ye buldum teknosa da. Ayrica redmi 4x, redmi note 5a prime, redmi A1 de var. Hangisini tavsiye edersiniz?
    Hocam note 4 ile note 4x aynı telefonlar yalnız işlemcisine bakın snapdragon 625 olsun mutlaka... Mia 1 ile note 4 aynı özelliklere sahip Mi a1 de çift kamera var sadece işlemci ram aynı 1 yıla yakındır note 4x kullanıyorum çok memnunum bugün telefon alacak olsam yine bu modeli alırdım.mi note 3 de güzel bir telefon ama pahalı 1600-1700 TL bandında fiyatı var da şahsen ben en fazla telefona 1000 TL veririm ve tercihim note 4 olurdu...

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Globe romda tarayıcı hiç değişmedi. Hala aynı. Yeni tarayıcıyı bende sevmedim, o yer imlerini açılış ekranında goremedikten sonra hiçbir tarayıcıyı sevmem. Bende bir sürü sistem uygulaması siliyordum miui de. Aosp romlarda da siliyorum. Miui'ye gıcık kapma sebeplerimden biri de bazı sistem uygulamalarını silince kendini bootloop da bırakması. Eu rom sevdiyseniz globe rom da seversiniz. Çünkü zaten globe rom, eu rom yapıları üzerine şekillendiriliyor. Pil konusunda eu'dan daha cimri. Animasyonları geliştirici seçeneklerinden 1x yapınca sistem de size güzel görünmeye başlıyor yavaş yavaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 19 Mayıs 2018; 19:18:10 >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Çevremde anlayan birisi olsa direkt saf android kursun isterdim ben de senin aksine. Ben almadan önce araştırdım telefondan memnunum ama anlattıkları kadar aham şaham bir arayüz değil

• note 4 var bende arkadaşlar. aldığım gibi kullanıyorum, bundan 1 ay gibi önce bir güncelleme geldi. ondan sonra görüntülü aramada sorun oldu. çözümü nedir?

görüntülü olarak arandığında kamera devreye girmiyor 3-5 saniye sonra görüşme sonlanıyor. whatsaptan görüntülü konuşma yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Miui 9.0.7.0 daydim da eski surumlerdeki kadar iyi batarya suresi alamıyorum. O yuzden farkli bi sürüme geciyim dedim. Wipe data da care etmiyor artık. Anlam veremedim yapacaj bir sey yok.
    Miui 9.5.9.0 sürümünde batarya süresi gayet iyi hocam ben memnunum ekran süresi 11-12 görülebilir ki bende %100den %22 şarj kalıncaya kadar 9 saat ekran süresi aldım...

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Hocam note 4 ile note 4x aynı telefonlar yalnız işlemcisine bakın snapdragon 625 olsun mutlaka... Mia 1 ile note 4 aynı özelliklere sahip Mi a1 de çift kamera var sadece işlemci ram aynı 1 yıla yakındır note 4x kullanıyorum çok memnunum bugün telefon alacak olsam yine bu modeli alırdım.mi note 3 de güzel bir telefon ama pahalı 1600-1700 TL bandında fiyatı var da şahsen ben en fazla telefona 1000 TL veririm ve tercihim note 4 olurdu...

Alıntıları Göster
    Hocam redmii 5 plus aldım 1150tl 3/32 garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 20 Mayıs 2018; 14:52:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Hocam redmii 5 plus aldım 1150tl 3/32 garantili.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın telefonlar aynı sayılır zaten xiaomi nin bütün telefonları f/p telefonudur... Yaklaşık 11 aydır kullanıyorum note 4x i Allah var çok memnunum şuan bizim telefonların sıfırı azaldı gibi bende telefon alacak olsam ya note 5 plus yâda yine note 4x alırdım...

• Beyler öncelikle bir sorum var redmi note 4 kullanıyorum snapdragon versiyon.

Şu mido cihaz ne demek oluyor tam olarak bilen var mıdır aranızda?

Bir de bu cihaza uygun saf android tabanlı sorunsuz ve pili iyi giden rom var mıdır? Varsa hangisidir? Teşekkür ederim.

• Note 4 64gb 4gb rem vazgeçme. Al pişman olursan ara beni paranı yollarım.4bin TL lik telefonlara kafa tutar

• Bu telefon ile Hybrid Pro HD kulaklık kullanan var mı ?. Var ise deneyimlerini merak ediyorum.
  • neşter61 kullanıcısına yanıt
    Bence çok da abartmamak lazım

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    Mido snapdragon işlemcili 4x in kod adı.

Diğer kodlar

TeknoSeyir
    Xiaomi Telefonunuzun Aslında Adı Ne? Tüm Mi Telefonların Kod Adları, Şirket İsimlendirmeleri ve Ticari Adları - TeknoSeyir
    https://teknoseyir.com/blog/xiaomi-telefonunuzun-aslinda-adi-ne-tum-mi-telefonlarin-kod-adlari-sirket-isimlendirmeleri-ve-ticari-adlari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Miui 9.5.9.0 sürümünde batarya süresi gayet iyi hocam ben memnunum ekran süresi 11-12 görülebilir ki bende %100den %22 şarj kalıncaya kadar 9 saat ekran süresi aldım...

Alıntıları Göster
    hocam telefona arada bir reset atıyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

hocam telefona arada bir reset atıyor musunuz

Alıntıları Göster
    Güncelleme sonrası yedek alıp format atıyorum....

• quote:

Güncelleme sonrası yedek alıp format atıyorum....

Alıntıları Göster
    nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz

• quote:

nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz

Alıntıları Göster
    Hocam ayarlardan mi hesabına giriş yapın yedeklemeyi açıp telefonu yedekleyin sonra ayarlardan telefonu sıfırlayın her güncelleme sonrası önceki sürümden kalan gereksiz dosyalar bu sayede tamamen gitmiş oluyor... Batarya konusunda bir kayıp yaşamadım ilk aldığım günde 10 saat ekran süresi alıyordum şimdi de 10 saat alıyorum...

• quote:

Hocam ayarlardan mi hesabına giriş yapın yedeklemeyi açıp telefonu yedekleyin sonra ayarlardan telefonu sıfırlayın her güncelleme sonrası önceki sürümden kalan gereksiz dosyalar bu sayede tamamen gitmiş oluyor... Batarya konusunda bir kayıp yaşamadım ilk aldığım günde 10 saat ekran süresi alıyordum şimdi de 10 saat alıyorum...

Alıntıları Göster
    ''yedekle ve sıfırla'' seçeneği var bir de ''fabrika verilerine sıfırla'' var .Hangisi acaba

• quote:

''yedekle ve sıfırla'' seçeneği var bir de ''fabrika verilerine sıfırla'' var .Hangisi acaba

Alıntıları Göster
    Yedekleme yapıp fabrika verilerine sıfırla seçeneğinden telefonu sıfırlayın hocam...

• Microsoftun arayüzünü kulanmanızı tavsiye ederim.
    Batarya ve performans bana daha iyi gibi geldi.
    Zaten böyle büyük batarya ile iyi gidiyordu daha da iyi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.