Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 4 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
7
Favori
18.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by190

valla bugün kuryeye teslim edildi ama gelmedi bana. muhtemelen yarın gelecek. ama daha önce başka bir başlıkta şöyle bir cevap verilmiş.

geldiğinde yazacağım buraya.

""hepsiburada müşteri hizmetlerine bu soruyu sormuştum, verdikleri cevap;

Ürünlerimiz depodan karışık gönderildiği ve size hangi ürünün gideceğini bilmediğimiz için ne yazık ki bu bilgiyi paylaşamıyoruz.

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim.

İyi günler dilerim.""

teşekkürler dostum , bende alıcağım ama mtk çok sorun yaratır diye tedirginim
  • valla hala gelmedi. aradım, bugün en geç yarın gelir teslimatta dediler. ben kullanmayacağım cihazı. sadece whatsapp, instagram olacak. o yüzden çok da önemli değl benim için işlemci. ama yine de yazacağım buraya ne geldiğini.
  • Merhabalar. Bende türkcell hesabım uygulaması durup dururken çalışmaz oldu. Uygulama açılmıyor. Durduruldu "mi" ye bildirin penceresi açılıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon bugün geldi. Global versiyon, snapdragon işlemcili. Delta servis garantili olarak geldi.
    Herhangi bir çevirici adaptör vs. yok, adaptör bizim prizlerle uyumlu. Cihazı açtım güncellemelerde miui9 gözüktü, şu an güncelliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodlod -- 29 Kasım 2017; 16:46:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by190

Arkadaşlar telefon bugün geldi. Global versiyon, snapdragon işlemcili. Delta servis garantili olarak geldi.
    Herhangi bir çevirici adaptör vs. yok, adaptör bizim prizlerle uyumlu. Cihazı açtım güncellemelerde miui9 gözüktü, şu an güncelliyorum.

Hayırlı olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu kalıcı olarak nasıl 3g de tutabilirim bilen var mı? 4,5g değil 3 ile bağlanayım istiyorum.

• Selam hayırlısı olsun hocam.satıcı Hepsiburada dan mı aldınız.ilk izlenim nasıl.bende yarın sipariş vereceğim.100 TL de indirim çeki var hepsi burada da.930-100 =830 gelecek fiyat olarak

• clio 1.2 16 v C kullanıcısına yanıt
    Oldukça hızlı ve stabil. Sadece kamera performansı zayıf.
    Hepsiburada satıcılı olandan aldım, ama hb mediatek ve snapdragon olarak karışık gönderiyormuş depodan bilginiz olsun. Bana snapdragon geldi şansıma.
  • Global versiyon(4GB Ram, 64 GB. depolama) kullanıp 4G çekmeme sorunu olan var mı, yazı karakterleri büyütülebiliyor mu, telin zil sesi güçlü mü,kronik bir sorunu var mı, sizin fikriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exper26 -- 28 Aralık 2017; 14:14:28 >
  • Hep mtk işlemcili version küçümsenmiş ama mtk işlemcili sürümün performansı snapdragondan çok daha iyi durumda.
    Snapdragonun tek avantajı bataryayı daha idareli kullanması.
  • Merhaba arkadaşlar Redmi Note 4'ün 4/64 versiyonunu kullananlara bir sorum olacak. 4 gb ramin gözle görülür bir artısı var mı? Misal günlük kullanımda ne kadar ram boşta görünüyor? 1 gb altına düştüğü oluyor mu? Ramim 3 gb olsaydı burada kasma yaşardım dediğiniz zamanlar var mı?

Bir fark varsa, biraz fazla verip 4/64 versiyonu almak daha mantıklı geliyor.

Teşekkürler.
  • Bende bu telefonu almak istiyorum snapdragon olanı global versiyonu link atabilecek var mı?

Teknosa satıyor ama bilgi vermemiş, hepsiburada dan iğreniyorum ne çıkarsa bahtına diye mantık olur mu Allah aşkına.

•  Xiaomi Redmi Note 4

bu ekranı kaldırmak mümkün mü?

• Beyler anneme bu telefonu alacağım nerden hangi modeli almalıyım? Yardımcı olcak var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi özelliklerini araştırırken dikkat ettim. Bu telefonda nfc özelliği yok..gelecekte mobil ödemeler yaygınlaştığı zaman yada teknolojiyi, yeni banka uygulamalarıı takip edeilmek için lazım olur

• Dün Hepsiburada'dan sipariş verdim tahmini kargo gönderimi ayın 16 sında gözüküyor bu nedir ya ?
  • Arkadaşlar son küçük güncellemelerden sonra benim redmi note 4 x telefonun kişiler uygulaması garip şekilde yavaşladı. Rehberden kişi aratmak, bulduğun kişiye tıklayınca numarasını görebilmek için baya bekletiyor. Aynı durumda olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: olcys

Xiaomi Redmi Note 4

bu ekranı kaldırmak mümkün mü?

Ana ekrana basılı tutun, sağ alttaki ayarlar'a basın. Akıllı yardımcıyı kapatın

• quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Hep mtk işlemcili version küçümsenmiş ama mtk işlemcili sürümün performansı snapdragondan çok daha iyi durumda.
    Snapdragonun tek avantajı bataryayı daha idareli kullanması.

MTK güncelleme almıyor hocam, o cihaz 6.0.1de kaldı.

Snapdragon olana custom romlarla android 8.1 bile geldi. Şarj performansı aşırı derecede iyi. Cihaz performansı da gayet yeterli.
  • Arkadaşlar kardeşime mi note 4/64 almayı planlıyorum güvenilir olarak internetten nereden alabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.