Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Airdots [ANA KONU] Kullanıcılar Ön Sipariş Bekleyenler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
19
Favori
75.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spotify ile Kullanan arkadaşlar airdots için yaptıkları ekolayzır ayarının fotosunu atabilir mi tam olarak bas tiz dengesi yakalayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahkuli

N11 den aldim sahte cikti iade ettim parami geri aldim
    Tech+ adlı mağazadan mı aldınız hocam?

• N11den aldığım ürün sahte çıktı ve geri iade ettim. İade işleminin onaylandığını bankanın 2 ila 4 gün içinde parayı hesaba aktaracağını söylüyor. Bende yeni kulaklık arayışındayım orijinal olarak. Hangi mağazayı tavsiye edersiniz? Hepsiburada üzerinden almayı düşünüyorum daha önce mi powerbank aldım hepsiburada üzerinden satıcı da hepsiburadaydı burada da Hepsiburada üzerinden alanlar memnun görünüyor fakat fiyatı biraz yüksek 170 TL gibi fiyata satılıyor. Trendyolda 135 TL şuanda. Ucuza alıp yine sorun yaşamak istemiyorum o yüzden fiyatı en iyi fakat güvenilir bir mağaza istiyorum hepsiburadada Hepsiburada ürünü iyi midir sizce?

• Hocam Hepsiburada'da indirim yapmış bakın isterseniz 139 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli__

Hocam Hepsiburada'da indirim yapmış bakın isterseniz 139 TL
    Aynen gördüm hocam. Siz tavsiye eder misiniz hepsiburadayı bana biraz puanı düşük gibi geldi. Yanında piston basic kulaklık da almayı düşünüyorum hazır fiyat uygunken.

• Hepsiburada sepette 139 tl şuan

• Merhaba acil cevap verirmisiniz arkadaşlar bende samsung a50 telefonum için bir bluetooth kulaklık bakıyorum 1 günlük hepsiburada inidirimi var kulakustu yada böyle airdotsh kulaklık alcam maksimum 200 lira verebiliyorum bu kulakligi kullananlar önerimi hepsiburadadan alınırmı 137 lira fiyatı var

• kahkuli K kullanıcısına yanıt
    Merhaba kahkuli,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Yok hocam o degil

• n11 N kullanıcısına yanıt
    Paramı geri aldim sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

ben de gittigidiyor dan aldım, gelen üründe rowen yazıyor, ancak bağlantı yaparken redmi yazıyor,

sol kulaklık 5-10 dakikada 1 kendi kendine kapanıyor, bunun haricinde ses kalitesini çok beğendim, çakma olma ihtimali var ancak olmama ihtimali daha yüksek sanki. bazı forumlarda sol kulaklığın şarjının sıfır geldiğini bu nedenle sol kulaklıkta kopma olduğu için sağ kulaklığın da sustuğunu sylemişler, şu anda kulaklıkla kutusunda ve sağ kulaklıkta kırmızı ışık yanmıyor, solda yanıyor ama. sanırım kırmızı ışık şarj olduğunu gösteriyor. bakalım bir şey farkedecek mi?
    sol kulaklık dediğim gibi şarjı olmadan gelmiş ve daha sonra da kutuda şarj olmamış, tam oturtup şarj ettikten sonra -kırmızı ışık yanar şekilde- dün tüm gün şarjı bitene kadar kullandım, hiç kopma - kapanma olmadı bilginize.

2 saat müzik dinledim, şarjı bitsin diye de 8 saat kutu dışında tuttum, sonunda şarjı bitip kendi kendine kapandı. normalde aralıksız 8 saat müzik dinleneme vaad ediyordu aslında.

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 21:57:18 >
  • yani kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz samsung telefon için 600 liralık kulaklık alamıyorum bunu alıp 1 sene kullanır atarım idare edermi yoksa bu qcy markasındanmı alsak
  • Xiaomi mi bluetooth kulaklık mı alsam yoksa 60 liraya airpods çakma i18 mi alsam karar veremedim . Bu iki ürünü deneyip önerisi olan var mı ?

• bu kulaklığın şarj seviyesini bildirimlerde nasıl görebiliriz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

bu kulaklığın şarj seviyesini bildirimlerde nasıl görebiliriz acaba?
    Android sürümü ile alakalı galiba, bende sag ustte batarya isareti ile Bluetooth bölümünde ise yuzde olarak yazıyor (redmi note7

• Arkadaşlar, sarj kutusunun yüzde kaç olduğunu öğrenme ihtimalimiz var mı acaba? Kulaklığınki değil cihazın sarj kutusunun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Kulaklığı bugün aldım. Müziği baslatiyorum durdurunca 5-10 saniye böyle fıssss diye bir ses geliyor normal mi bu durum sonra müziği kapatınca gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9C6551D73

Selam arkadaşlar. Kulaklığı bugün aldım. Müziği baslatiyorum durdurunca 5-10 saniye böyle fıssss diye bir ses geliyor normal mi bu durum sonra müziği kapatınca gidiyor.
    UP

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.