Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Airdots [ANA KONU] Kullanıcılar Ön Sipariş Bekleyenler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
19
Favori
75.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Klavyelist

Merhabalar A2 Lite kullanıcısıyım başka bir cihazda henüz deneyemedim fakat telefonda bugün taktığımda normalde yüksek ses veren kulaklıklar bugün çok az geliyor. Aynı sorunla karşılaşan ve çözüm önerisi olan var mıdır?

Edit: Kulaklıkları resetleyince düzeldi.
    mi a2 lite ile nasıl bir performans veriyor memnun musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DusuncesizAdam

Arkadaşlar merhaba hepinize. Şarj ile ilgili sorun yaşıyorum.
    Ürünü daha dün aldım. geldiğinde kutunun şarjı yoktu. neyse kutuyu şarj ettim fulledim. kutudaki kırmızı ışık sürekli yanmaya başladı bende fullendiğini anladım. kulaklıkları kullanıyorum örneğin kulaklık şarjım ben kutuyu fullerken %50'lere düştü. neyse dedim kulaklıkları takayım da şarj olsun diye bıraktım. döndüğümde şarj olmuyordu. %80'e çıkmış şarjı kulaklıkların ve şarj kutusunun şarjı bitmiş.
    Anlayacağınız şarj kutusu şarj tutmuyor. aldığım yeri aradım değişim yapacaklar pazartesi göndereceğim. Aynı sorunu yaşayan oldu mu?
    kutunun şarjını fulledikten sonra kulaklıkları kaç defa şarj edebildiniz kutuda?
    Hocam kutunun şarjı dolduğunda o kırmızı ışık sönüyor. Tam şarj edememişsiniz siz kutuyu.

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün replika çıktı zaten :) iade talebi oluşturdum bakalım ne olacak.
    Xiaomi Redmi Airdots [ANA KONU] Kullanıcılar Ön Sipariş Bekleyenler
    Sizde şu seri no var mı? Kulaklık pedini çıkardığınızda? Seri no yazıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DusuncesizAdam kullanıcısına yanıt
    Benimkinde yazıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deneyimleyerek öğrendiğim cızırtı sorunu: bluethoot 5.0 telefonlarda eğer wifi full çeken bir yerdeyseniz cızırtı geliyor.

Eğer 4.0 bluethoot telefonunuz varsa ve wifisi full olan yerlerde bile cızırtı gelmiyor

5.0 telefonumla dışarı çıktım muhteşem netlikte yüksek sesli müzik dinledim sonra odama geri döndüm ve cızırtı oluşmaya başladı.

Hocam bende trendyoldan aldım ve çakma çıktı direk iade ettim.hepsiburadadan ve satıcı da Hepsiburada dan aldım 169 tl.ye sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DusuncesizAdam

Hocam ürün replika çıktı zaten :) iade talebi oluşturdum bakalım ne olacak.

Sizde şu seri no var mı? Kulaklık pedini çıkardığınızda? Seri no yazıyor mu?
    var evet belli belirsiz şekilde yazıyor orada
    zaten kutu altındaki yazılar da belli belirsiz bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Snellman

Deneyimleyerek öğrendiğim cızırtı sorunu: bluethoot 5.0 telefonlarda eğer wifi full çeken bir yerdeyseniz cızırtı geliyor.

Eğer 4.0 bluethoot telefonunuz varsa ve wifisi full olan yerlerde bile cızırtı gelmiyor

5.0 telefonumla dışarı çıktım muhteşem netlikte yüksek sesli müzik dinledim sonra odama geri döndüm ve cızırtı oluşmaya başladı.
    Mantıklı, kulaklıklar 2.4 ghz wifi antenleri ile etkileşiyor anlaşılan hocam.
    Bluetooth 5.0 ın aynı anda çift cihaza bağlanma özelliği var malum. Telefonunda bluetooth 5.0 olmayanlarda internet bağlantı sorunu oluşabiliyor demek ki sinyallerden dolayı.
    çok sağolun gecen hafta aldım sahte çıktı urun iade yaptım
    Tam tersi hocam 5.0 da cızırtı var. 4.0 da yok :/

Neyse iade ettim bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snellman

Tam tersi hocam 5.0 da cızırtı var. 4.0 da yok :/

Neyse iade ettim bakalım ne olacak.
    Tamam işte hocam bluetooth 5.0 lı cihazlarda sadece cızırtı oluyor fakat bt 4.2 li cihazlarda fazla yakın olunca wifi bağlantı sorunu oluşturuyormuş.

Bu arada boyundan kablolu bt 5.0 lı 20-30TLlik kulaklıklardan da çok kullandım ve onlarda da cızırtı gibi bir dip ses vardı.

Earbuds ta bu dip ses daha az ve pek rahatsız edici gelmiyor bana. Günlük 5-6 saat tek kulaklıkla %30-40 sesle dizi/film/video izliyorum. Tek kulaklık bile bazı günlerde tek şarjla akşama kadar yetiyor bana. %80 sese kadar da dışarıdan duyulma gibi bir sıkıntı yok.
  • Kutudan tek boy kulaklık padi çıktı normal mi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Rastaman77

Kutudan tek boy kulaklık padi çıktı normal mi bu
    Kulaklıklara takılı olarak M boy, ayrı ufak bir poşette de S ve L boyların olması gerekli. Acaba kutu içerisinden düşmüş falan olabilir mi ki.
    İç içe girmiş sonradan gördüm orijinal gibi duruyor

• Arkadaslar urunu aldim hb dan ama satici baska sanirim bende baglanti sorunu yok ses kalitesi iyi alt yazılar orjinal gibi amma kulaklıkta seri numarası yok sahtemi şimdi bu iade edeceğim inşallah alırlar almıyorlarmış hiyenden dolayı

• MAS207 M kullanıcısına yanıt
    Bendede yazmiyodu anliyamadim sonra kutusunu kredi karti ile actim pil 250 mah cikti 300 mah ve menteşe pilastik demir olmasi lazim kargoladim yolladim sahte urun olarak iade yolladik

• kahkuli K kullanıcısına yanıt
    Orjinal kutu bu sekilde arkadaslar. Orjinal kutu altininda fotografini ekliyorum. Kulakliklarin pedini cikarinca kenarda CMIIT ID yaziyor kutunun arkasinda yazanla eslesiyor parti numarasi sanirim. 3 adet aldim trendyoldan bir problem yok hepsini didik didik ettim. İki kutu 2019.07 ay uretimi birisi 2019.09 ay uretimi 9. Ay uretimi kutu biraz daha acik renkli
    Ayrica mentese plastik kaplı demir diye birsey gorunmuyor eminim plastigin icinde ince bir demir vardir.

• Black Friday ile almayı düşünüyorum ama yurt içi veya dışı. Nereden uyguna bulabilirim orjinal ürünü var mı hiç düşünen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kedi Adam -- 19 Kasım 2019; 23:5:30 >
  • İnce demir ayni saat kordonun pimi.gibi olmasi lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorsiklet kullanırken ürünü deneyen oldu mu? Kesilme falan oluyor mu giderken?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.