Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Airdots [ANA KONU] Kullanıcılar Ön Sipariş Bekleyenler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
19
Favori
75.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HandK

[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
    Belki bir tam kulakiçi kulaklık için %100 sesde dışa çıkan ses yüksek olabilir ancak %80 de kullanırsanız dışarıya ses falan gitmez hele ki kulağınıza takılıyken. Kaldı ki bu kulaklıkla %100 ses ile kolay kolay bişey dinleyemezsiniz sesi fazla yüksek gelebilir hocam.

Bir normal kulaklık gibi veya apple airpots gibi dışarıya bangır bangır yayın yapmıyor yani kulaklık merak etmeyin. Yan yana olduğunuz gibi %80 seste çalan müzikten pek bişey anlamaz, %100 de belki tarzını biliyorsa müziği tanır yani o derece.

Ben normalde %20-%40 arası seste kullanıyorum ve gayet de yeterli geliyor, dışarıdan gelen seslerden de rahatsız olmadan müziğimi veya videomu dinleyebiliyorum.

Orijinalden alıntı: maho1428

Xiaomi mi bluetooth kulaklık mı alsam yoksa 60 liraya airpods çakma i18 mi alsam karar veremedim . Bu iki ürünü deneyip önerisi olan var mı ?
    Hocam çakma airpods un şarjına dikkat edin. 1 saat kullanabilirseniz şükredersiniz muhtemelen.
    Şarj konusunda, ses yalıtımı ve ergonomi konusunda Airdots ile gayet rahat edersiniz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam cevap için teşekkürler . İ18 aldım benim için tek artısı kulak yapıma uygun olması .Airdots silikonlu olduğu için kulağimda durmuyor.
    Hocam asıl silikonlu olanlar kulaktan düşmez, ergonomisi onun için tasarlanmıştır. Daha hiçbir incelemede kulaktan düştüğünü görmedim kendim de daha kulağımdan düşürmedim. Spor yapanlar için özellikle tavsiye edilen modellerdir genellikle silikonlu olanlar. Acaba silikon boyunda mı sorun yaşıyorsunuz.
    Çoğu silikonsuz kulakiçi kulaklıkta gerek baslarının tok olmaması gerek dışa çok ses vermeleri gerekse kulağımdan sık sık düşmesi sebebiyle rahat edemediğimden uzun zamandır silikonlu kulak içi kulaklıklara alıştım. Şu an o eski tip kulaklıkları takamıyorum mesela sürekli düşüyor hissi veriyor hatta düşüyor.

Yine de hayırlı olsun umarım sorunsuz şekilde kullanırsınız.

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 21:55:37 >

Hocam cevap için teşekkürler . İ18 aldım benim için tek artısı kulak yapıma uygun olması .Airdots silikonlu olduğu için kulağimda durmuyor.
    3 adet silikon var icinde, orta kucuk ve buyuk

Tam kablosuz kulaklıklarda hele ki bu kadar ufak ve kulak içerisine oturan modellerde telefon görüşmesi performansı düşüktür hocam. 1000 TL lik olanında bile düşük yani. Apple Airpods gibi saplı tasarımlıların da çoğu başarısız bu konuda ancak Airpods için her yerde konuşma kalitesi olarak çok iyi diyorlar. Eğer "çok fazla telefonla konuşurum, yürürken konuşurum, uzun uzun konuşurum" diyorsanız malesef tam kablosuz kulaklıklardan uzak durmanız gerek veya Airpods-Airpods Pro gibi 1000-2000 TL civarı modelleri incelemeniz gerek.
    Açıkcası 20 TL ye aldığım şu boyundan kablolu bluetoothlu spor kulaklıklarıyla yolda konuşurken AirDots a göre daha rahattım çünkü onların mikrofonu ağzımıza yakın duruyor gerekirse elle mikrofonu daha da yaklaştırıp daha net konuşabiliyordum. Şimdi kulağımın içinde parmak ucu kadar bişey ile ağzımdan 1 karış uzaktayken nasıl bir görüşme performansı bekleyebilirim bilmiyorum. Airpods Pro da bu sorunu 3 mikrofonlu bir sistemle çözmüşler sanırım ancak fiyat olayı malum.

Tabi bu demek değil ki hiç konuşamıyorsunuz. İç mekanda pek gürültü olmayan bir yerde rahatça konuşabilirsiniz.
    Xiaomi bu kulaklıkların ikisine de mikrofon koymuş, tek tek de çalışıyor, ancak gürültü engelleme ile ilgili ekstra bir iş yapıyor mu bu çift mikrofon bilemiyorum.

Bir ilginç sıkıntı olarak da şunu söyleyeyim, video izlerken arama geldiğinde açsam da açmasam da bazen videoya döndüğümde kısa kısa ses kesintileri oluyor. Senkronizasyonla alakalı birşey veya benim kullandığım player ile ilgili birşey de olabilir bu. Genelde uzun videolarda başıma geliyor. Telefon kaynaklı da olabilir çünkü telefonun forumlarında birkaç kişi bluetoot ile ilgili sorundan bahsediyor.

Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?
    Android 9 yüklü Oneplus 5T ile kullanıyorum kulaklıkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanKartaL84 -- 26 Kasım 2019; 9:8:4 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 21:54:37 >

Acil durumda iş görür dediğim gibi ancak uzun uzun keyifli sohbetler için çok randımanlı olmuyor yani.

Aldığım linkte altta
    Trendyol.com
    Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık Mİ AİRDOTS TWS | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-airdots-tws-bluetooth-basic-5-0-kulaklik-p-6676673

Xiaomi Redmi Airdots [ANA KONU] Kullanıcılar Ön Sipariş Bekleyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 26 Kasım 2019; 16:5:42 >

• Kutunun üzerinde mi yerine redmi yazan var mı ?

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Arkadaşlar merhaba ayın 21 inde sipariş verdiğim airdots sahte mi orijinal mi global mi çin mi bilmiyorum bi bakabilir misiniz sahte ise iade edicem altta resimlerini upload ettim

Aldığım linkte altta
    https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-airdots-tws-bluetooth-basic-5-0-kulaklik-p-6676673

Bide fazlasıyla bağlantısı kopuyor durduk yere cihazın

• Kulaklık ben sahteyim diye bağırıyor bence direkt poşetine geri koydum ve iade talebi oluşturdum hadi bakalım başlasın macera :)

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Kulaklık ben sahteyim diye bağırıyor bence direkt poşetine geri koydum ve iade talebi oluşturdum hadi bakalım başlasın macera :)
    Bi sıfırlayıp bağlantı işini tekrar yapmayı deneseydiniz bence hocam çünkü bağlantıyı kafamıza göre yapınca başta sıkıntı yaşanabiliyor kendimden biliyorum

Sıfırlama ve eşleştirme işlemini başta doğru yaptığınızda pek bir sorun olmuyor.

Genelde yapılan ve kopma/senkronizasyon sorunlarına sebep olan hata 2 kulaklığı sağ ve sol olarak aynı anda bağlamak.
    Airdots lar telefona sağ kulaklık üzerinden yalnızca sağ veya çift olarak bağlanırken sol kulaklığı tek bağlamak istiyorsanız sağ kulaklığı tamamen kapatıp sadece sol kulaklığı açmak ve sol kulaklığı bluetoothtan tek olarak bağlamak gerekiyor.
    Yani normal çift kulaklık modunda dinleyecekseniz telefonda sadece sağ kulaklığa bağlanmış gibi görünecek.

Ben ürünün çakma olduğunu düşünmüyorum pek. 20 haneli bir güvenlik kodu oluyor normalde Xiaomi cihazların orjinalliğini kontrol etmek için. O kod var mıydı yok muydu Airdots ta bilemedim. Eve gidince kutusunu bi kontrol edeyim.

Hocam orijinal olduguna dair hicbirsey bulamadim oyle diyim kulakliklarin icinde kod olmasi gerekiyormus oda yok resimleri inceleyip biri net bilgi verse super olur fakat ben eve bile getirmedim is yerinde biraktim kargo posetine koyup bozulur mozulur ugrasamam diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 26 Kasım 2019; 19:43:30 >

• Kulaklığın silikonunu kaldırınca bende de kod yok, sadece bu kesinlikle sahte olduğunu gösterir mi bendeki Çin versiyonu diye satılıyor.

İşin garibi müzik dinlerken ses kalitesi baya iyi 140 TL ye göre.

Kulaklıklar tek seferde kaç saat açık kalabiliyor denediniz mi? 4 saat diyor reklamda ancak ben 1,5 - 2 saatten fazlasını göremedim

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • Bu ürünü iPhone Earpods yani kutu içinden çıkan kablolu kulaklıkla karşılaştırdığımızda ses kalitesi nasıl acaba.
    Birde orijinal olarak nereden alabilirim?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.