|
Bildirim
|
2 yildir apple airpods kullaniyorum. Merakta bu kulakliktandan da aldim. Oncelikle benim yorumum iphone ipad macbook ile yapilmis testler icin gecerlidir android kismini tam bilemiyorum.
Önce sag kulakligi cikarip daha sonra sol kulakligi cikaracaksin. Sag kulaklik otomatik acilacak hizli hizli beyaz isik yanacak ve bu sol kulakligi ariyor anlamindadir birbirine yaklastirinca disardan bile duyulabilecek eşleştigine dair bir ses cikacak ve beyaz isik yavas yavas yanip sonmeye baslayacak Bu yavas yavas sonen beyaz isik ise bluetooth baglanti ariyor demektir baglayacagin cihazda bluetooth a girip “airdots r” olarak cikacak ve baglan diyeceksin baglandiginda ise sag kulakliktaki beyaz isik sonecek artik iki kulakliginda bagli ve senkronizedir. İki kulakligi ayni anda kullanmak bu sekildedir. Sadece sag kulakligi kullanmakta bu sekilde sikintisiz kullanilmaktadir Gelelim ben sol kulakligi tek nasil kullanacagim sorusuna İki kulaklik kutusunda ve baglanti yokken sol kulakligi cikarip dugmeye basip hizli hizli beyaz isik yanmasini ve biraz bekleyip beyaz isigin yavas yavas yanmasini gorunce baglayacagin cihazda bluetooth icinde “airdots l” olarak gozukecek baglan diyerek baglanacaksin ve artik sadece sol kulakligi kullanabilirsin. Tekrardan iki kulakligida ayni anda kullanmak istersen sol baglantisini kesmen kutuya koyman yeterli sag kulakligi cikarip daha sonra sol ve eslesme sesi cihaz baglantisi en basta anlattigim gibi. Bu kadar. |
Trendyol mistore'dan aldığım AirDots geldi diyemeyeceğim çünkü Trendyol adresi eksik yazmış kargocuda eve getirmedi yarım saat yağmurda yürüyüp kendimiz aldık .Kargocuda adres için aramadı canına minnet.
Elime geçmesi 2 hafta sürdü.Üstteki orijinallik için belirtilen ayrıntılara baktım ürün orijinal sorun yok. Ses ve mikrofon kalitesi için söylemek gerekirse mikrofon az sesli,kapalı ortamlarda sorunsuz. Sesli ortamlarda,dışarda yürürken vs. sesinizin tonunu biraz yükselterek konuşursanız günü kurtarır sadece,fazlasını beklemeyin. 79 lira verdiğim için beni üzmedi 130 lira vermek istemezdim bu cihaza. kisacasi 79 liraya cazip f/p 130 liraya bir numarası kalmazdi. Ses kalitesi içinse kablolu modellerle mukayese etmek bence saçma olur kablosuz olarak da ben fazla BT kulaklık kullanmadığım için yanlış yönlendirmek istemiyorum. Kaliteli sese alışmış minimum.sennheiser 271/365/cx300 vs kullanan arkadaşları tatmin etmez ama maksimum 80-100 liraya kadar kablolu kulaklık kullanmış, kulaklığa fazla para vermeyen uygun yollu olsun sesi fena olmasın mikrofon öyle boyle işimizi görsun diyen arkadasları tatmin eder. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 11 Ağustos 2019; 12:10:43 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 20 Eylül 2019; 16:5:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |