Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.690
Cevap
184
Favori
505.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cihazı adaptörsüz kullanıyorsanız adaptöre bağlayın. Tvlerin güç beslemeleri yetersiz olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Merhaba; ben bunu aldım kullanıyorum, YouTube'dan bir şeyler ararken yazmak biraz zor oluyor, kolay bir yöntemi var mı?

Telefona bunu indir. Google uygulaması. Reklamsız. Mi stick ile eşleştir. Klavye işini telefondan yazarak hallet. Ben stick in kumandasını bile az kullanır oldum bu sayede. Link yapıştırma işini de bundan yapıyorum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.tv.remote

• Purple tv yükledim süper ötesi bir program. Çok memnunum
  • tenda yükseltici takıp 2.4 yerine 5 e bağladım .netflixte hiç takılmadan açıyor.androidde tüm ağları hızları gösteren basit bir wifi programı vardı ayponda bulamadım bilen varmı ismimi değişti🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben android cihaz kullanıyorum. Çocuklar ios cihaz kullanıyor, ios uygulaması var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar. Benim bulduğum apk açılış ekranında kalıyor. Acaba siz nasıl açtınız purple tv yi? Mi Tv Stick de de telefonda da açamadım purple tv yi.

• Purple tv sıkıntı artık. Boxda reklam açmıyor benim cihaz. Telden eşleştirme yapın diyor Program sahibi ama Android tel yok bende. Reklamı gecemedigim için programa giriş yapamıyorum.
  • En uygun nerden temin edilebilir? Iptv için almayı düşünüyorum. Mi box S 4k 450 lira seviyesinde olsa onu alacağım ama onda da HDR yok galiba.

• Önerebileceğiniz bluetooth kulaklık var mı?

Pro5 kulaklığımı her seferinde eşleştirmekten bıktım da, açınca çalışan kulaklık yok mudur?

Mesela bluetooth mause her seferinde eşleştirmeye yapmadan çalışıyor.

• barış05 B kullanıcısına yanıt

Sonraki gün açtım düzeldi. Hiç bir şey anlamadım niye olduğuna dair.

• quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

En uygun nerden temin edilebilir? Iptv için almayı düşünüyorum. Mi box S 4k 450 lira seviyesinde olsa onu alacağım ama onda da HDR yok galiba.

forumdan indirim kodu bularak 230 liraya aldım stick'i.

• Intel Miracast özellikli windows pc ekran görüntüsünü chromecast özellikli mi stick takılı tv ye görüntü yansıtma olabiliyor. İki cihazda aynı wifiye bağlı olsun.

• Windows pc ye google chrome yükleyin (ben solidshare.net ten modlu yükledim ama farketmez)
    • Chrome çalıştır. Sağ üstteki üç noktalı simgeye tıkla. Yayınla de.
    • Kaynaklardan masaüstünü işaretle. Kendi mi stick ismini görebiliyor olman lazım. tıkla.

Taaa taa.

1080 filmleri biraz laglı veriyor ama olsun. sunumlarda vs. çok işe yarar.

Nasıl bir sanatçı alkışlarla ilham ve mutluluğu buluyorsa bir paylaşımcıda beğen butonuyla elbet yetinebilir. :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumuzumdur -- 7 Mart 2021; 17:57:4 >
  • rumuzumdur R kullanıcısına yanıt
    Bastım beğeniyi :)
  • rumuzumdur R kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.

Bu arada pc kablolu bagliydi. Yine de goruntu aktarimi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Purple tv sıkıntı artık. Boxda reklam açmıyor benim cihaz. Telden eşleştirme yapın diyor Program sahibi ama Android tel yok bende. Reklamı gecemedigim için programa giriş yapamıyorum.

Apk dosyasını buldum fakat sürüm eski sanırım bazı şeyler açılmıyor, güncel sürüm var mı acaba? Birde tavsiye ettiğiniz program var mıdır başka?

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Xplore dosya yöneticisi yüklüydü şöyle hallettim benim klasör zaten LAN üzerinde açıktı. Xplore dosya yöneticisi ile LAN'ı tarattım paylaşılanlar direkt listelendi zaten oradan da istediğimi açtım.

10 gb lik film doğal olarak sticke sığmıyor. Flash diskle de hem tv stick boşta yatıyor hem de birde flasha atarken zaman geçiyor. Böyle gerekli video dosyasını ortak klasöre indiriyorum direkt tv stickten açıyorum. Mis gibi oldu valla

• daredevil60 kullanıcısına yanıt
    Yektv ve inattv. Purple tv den çok daha iyi. Googleye yazın apklar için
  • Arkadaşlar merhaba,ip tv için M3u Oynatma Listesi ni bu cihaza nasıl eklerim,birde send to files to tv programı windoes versiyonu şu anda indirilemiyor,yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• https://dlandroid.com/send-files-to-tv-apk/download/

adresinden send files to tv programı bulunur.

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.