Şimdi Ara

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.3 Yayınlandı! (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cimbom38 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.916
Cevap
152
Favori
392.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Recoverye iğne ile basılı iken fişi takmammı gerekiyor?Sonra 2 ve 7 tuşu 1.0.49 yükleyeceğim. Öyle ise yapayım sonra xmir patch ile yedek alma derken 4 ile mi yedek alacağım.

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.3 Yayınlandı!

Malesef yapamadım.Orjinal yazılımla kullanmaya devam edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 15 Ağustos 2025; 15:17:38 >

Orijinalden alıntı: cimbom38

Recoverye iğne ile basılı iken fişi takmammı gerekiyor?Sonra 2 ve 7 tuşu 1.0.49 yükleyeceğim. Öyle ise yapayım sonra xmir patch ile yedek alma derken 4 ile mi yedek alacağım.

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.3 Yayınlandı!

Malesef yapamadım.Orjinal yazılımla kullanmaya devam edeyim.

downgrade için buraya bak.

https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1074874&view=findpost&p=134173639

sonra xmir patcher ile yedek al. sonra da keenetic yüklemesini yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 15 Ağustos 2025; 17:8:28 >

• emre1393 kullanıcısına yanıt

-Hocam github'daki xmir patcher ile cihazın nand yedeğini neden alınıyor? Alınan yedek tekrar yüklenebiliyormu?

Garantilik bir durum olursa daha sonra orjinal yazılıma dönülebiliyormu?

Ruslar bunuda açık alanda paylaşırlarsa çok iyi olur.

Ana router hopper 3811+2 tane mesh keenetic os yüklü ax3000t gayet güzel çalışıyor.

-AX3000T güncelleme yayınlanırsa telegram kanalında paylaşım herkese açıkmı? Şu an hopper 4.3.6 ax3000t ise 4.3.3 . 4.3.6 güncelleme dosyası yayınlanınca, bootloader web arayüzüne girip firmware kısmına dosyayı yükleyip güncelleme derken normal keenetic cihazları günceller gibimi yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 17 Ağustos 2025; 18:42:33 >

Hocam selamlar, kurulumu yaptım Zapret kurmaya yeltendim fakat ISP'nin verdiği DNS'i yoksayamıyorum.

Şu şekilde görünüyor, bu yüzden de ne yaparsam yapayım zapret düzgün çalışmıyor. Internet Safety üzerinden DNS profile ekledim https olarak ama bir faydası olmuyor.

Şurada default DNS'i silemiyorum :(

ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan...

FENERBAHÇE!

• AX3000T ye keenetic firmware yükleyen var mı

Ben 2 tane AX3000T keenetic firmware ile keenetic hopperle mesh yaptım ,kullanıyorum.

Ax3000t yi orjinal yazılımda da kullandım.Hoşuma gidince 2.ciyi aldım.Karar veremiyorum. Hopperin yarı fiyatına ax3000t alınabailiyor. Ama birinin yazılımı orjinal diğerli portlu yazılım ,hopper satılırsa 3.cüyü alabilirim. 3 mesh kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 23 Ağustos 2025; 12:2:42 >

• Hocam Merhaba;

Ac-2350 router kullanmaktayım ne yaptıysam openwrt kuramadım yardımcı olma şansın varmı gerek ücretli/ücretsiz şekilde yardımını bekliyorum.

keenetic'de pppoe ayarlarının içinde ipv4 ve ipv6 dns girilebilecek yerler var.

zapret için

https://techolay.net/sosyal/konu/keenetic-ile-dpi-bypass-engelsiz-internet.79040/

https://techolay.net/sosyal/konu/keenetic-ile-dpi-bypass-engelsiz-internet.79040//page-10#post-867518

• tst- kullanıcısına yanıt

Hocam bende keenetic hopper yerine ax3000t yi direk ontye bağlayıp ana router olarak denemek istiyorum.Siz direk ontye mi bağladınız stabilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AX3000T'de USB port yok. Haliyle hopper yerine kullanınca KeeneticOS'un sunduğu WebDAV, SMB, DLNA sunucu, dosya indirme yöneticisi gibi işlevleri tam anlamıyla kullanamayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 23 Ağustos 2025; 13:57:13 >

WebDAV, SMB, DLNA sunucu, dosya indirme yöneticisi gibi işlevleri hiç kullanmıyorum.

Girmiş olmama rağmen yine de Telekom DNS'i alıyor. Sanırım portlanmış Keeneticde bug var. Ben bu KeeneticOS'tan tat alamadım ne yazık ki, OpenWRT'ye nasıl geçebilirim bilginiz var mı hocam? Mesela attığınız linkler açılmıyor zapret sorunlu olduğundan.

FENERBAHÇE!
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

Stabil hocam, bir sorun yaşamadım.

FENERBAHÇE!
  • tst- kullanıcısına yanıt

Fiber ana router değilmi hocam,kablolu kablosuz hızlarınız nasıl?

Kablosuz hızlar benim için çok önemli değil ama arada bir duvar olan Apple TV 500 mbit alıyor benim için yeterli o yüzden bilemiyorum.

FENERBAHÇE!
  • kinetic os da app kulanmma varmı android için.

openwrt yüklü cihazdan yüklenebilirmi acaba?

aslında kineticte openwrt tabanlı.

KeeneticOS ve hopper ile meshden şimdilik memnunum sorun yok gibi kullanıyorum.

Orjinal yazılıma geri dönüş yapabildinizmi merak ettim hocam?

Bug içi ruslara sorsanız çözüm sunarlarmı acaba?

Benim gibi konuya hakim oalmayanlar yüklemede zorlanıyor.

KeeneticOS yükleme ve geri döünü için anlatım olsa çok iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 24 Ağustos 2025; 13:10:16 >

Ruslara sordum ama cevap vermediler, Telegram grubunda triplere girdiler Rusça yerine İngilizce yazınca. En iyisinin a.a.k gerçekten. Geri dönüş için ben de bir rehber bekliyorum OpenWRT'ye geçeceğim en azından insan gibi communitysi var cevap alabiliyoruz.

FENERBAHÇE!
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.