|
anladım hocam o zaman şart < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
anladım hocam o zaman şart < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 27 Temmuz 2025; 18:18:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hocam o paraya xiaomi ax3000t vardı sorsaydınız keşke onu önerirdik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Siz memnunsanız sorun yoktur. Bir tek AP'ler üzerinde offloading neden kullanıyorsunuz ne gerek var? Eğer dumb ap olarak çalışıyorsa herhangi bir şekilde routing yapmayacaklar o yüzden offloading'e gerek yok. Kapatıp deneyince hız düşümü oluyorsa o cihazlar ap modunda çalışmıyor olabilirler. |
|
|
MR90X var ama sadece wan 2.5 gbps diğer portları 1 gbps ve şuan pahalı normalde 3500 tl den satılıyor bekle fiyatı normale düşsün öyle al. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 30 Temmuz 2025; 12:51:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Evet ethernette 2.5 gbps olmalı o zaman sana mini bilgisayar routerlardan lazım çünkü 2 adet 2 gbps portlu olan openwrt destekli cihaz yok o yüzden insanlar mini pc routerlae alıyorlar benim önerim intel 8505 işlemcili olanlardan alman bunun gibi ama tr ye gönderen firma var mı bilmiyorum. office_mini-pc ındustrial_mini-pc gaming_mini_pc laptops stick_pc_pocket_pc ındustrial_tablet/panelTopton New Firewall Mini PC 4* 2*10G SFP+ Intel i7 13620H 8505 4xi226-V 2.5G 2*DDR5 NVMe Industrial Computer Home Server Proxmox - Office_Mini-PC Industrial_Mini-PC Gaming_Mini_PC Laptops Stick_PC_Pocket_PC Industrial_Tablet/Panel https://www.toptonpc.com/product/topton-new-firewall-mini-pc-4-210g-sfp-intel-i7-13620h-8505-4xi226-v-2-5g-2ddr5-nvme-industrial-computer-home-server-proxmox/#< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 30 Temmuz 2025; 15:48:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ax3000t için portlanmış keenetic os ücretsiz yayınlandı. -root erişimi alınabilen 1.0.76 sürümünü yükleyin. daha üst versiyonda iseniz düşürmek için tftp recovery olayını kullanın. https://cdn.cnbj1.fds.api.mi-img.com/xiaoqiang/rom/rd23/miwifi_rd23_firmware_ae9e2_1.0.76_INT.bin -github'daki xmir patcher ile cihazın nand yedeğini alın. https://github.com/openwrt-xiaomi/xmir-patcher -cihazı fabrika ayarlarına döndürüp ilk kurulumu yapın. -sonra kurulum dosyalarını indirip sırayla çalıştırın. size router'ı kurarken girdiğiniz admin şifresini soracak. 1. dosya sanırım önemli yerlerin yedeğini alıp cihazı openwrt initramfs ile reboot ediyor. 2. dosya da keenetic os için lazım olan partitionları yüklüyor. yükleme bitince cihaz yeniden başlayacak. SADECE ESMT/WINBOND nand ve MEDIATEK ethernet switch çipi kullanan 2024 Haziran ve öncesi üretilmiş ax3000t cihazlarına uygundur. diğer cihazlarda cihazınızı brick edersiniz. dmesg loglarında esmt nand ve mediatek ethernet çipi şu şekilde görülüyor. [ 0.716620] spi-nand spi0.0: GigaDevice SPI NAND was found. [ 0.722215] spi-nand spi0.0: 128 MiB, block size: 128 KiB, page size: 2048, OOB size: 64 [ 1.538242] mt753x gsw@0: Switch is MediaTek MT7531AE rev 1 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 16 Ağustos 2025; 22:17:2 > |
|
Teşekkürler @emre1393 .Orjinal yazılıma geri dönüş kolaymı? Mümkünse ax3000t için portlanmış keenetic os denemek isterdim. Ücretsiz Ax3000t için portlanmış keenetic os yükleyen arkadaş olmuşmu? Rusların dışında takip edebileceğim anlıyabileceğim forum,telegram grubu varmı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 13 Ağustos 2025; 11:13:2 > |
|
|
|
Şunun kurulum ve orjinal yazılıma dönme videosuna ihtiyacımız var boş vakti olan varsa video çekip atarsa harika olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bu çok iyi olur.Keenetüc os güncellemede olursa güzel olur.Ben ancak videoya bakarak yapabilirim. https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1074874&st=21460 var ama keenetic os ile ilgili bilgi göremedim. Ax3000t keenetic os ile ilgili rusların telegram dışında google çeviri ile de olsa takip edebileceğim forumları varmı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 14 Ağustos 2025; 22:54:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ax3000t cihazımda 1.0.91 yazılımı var.Keentic os yüklemek istiyorum. -root erişimi alınabilen 1.0.49 sürümünü yükleyin. https://cdn.cnbj1.fds.api.mi-img.com/xiaoqiang/rom/rd23/miwifi_rd23_firmware_153e1_1.0.49_INT.bin 1.0.49 yazılımını xmir patcher ile nasıl yükleyeceğim. Diğer aşamalarıda anlatabilirseniz yüklemek istiyorum. |
|
xiaomi router'ları recovery moda girince 192.168.31.100 adresindeki tftp sunucusundaki firmware dosyasını kullanmaya çalışır. downgrade etmek için recovery yöntemini kullanacaksın. sonra xmir patch ile yedek alıp diğer adımları uygulayabilirsin. |