Wireguard kurulumu için bir rehber var mı? Sunucuya kurdum. Openwrt'de de kurdum publik keyler vs. karşılık hepsini yaptım ama bi türlü çalıştırmayı beceremedim. Windows istemcisinde çalışıyor ama openwrt'de bi biçimde engelleyen bir şey var sanırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozuma -- 22 Temmuz 2025; 22:55:17 > |
Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı! (386. sayfa)

-
-
google'da wireguard openwrt diye videolarda aratınca geliyor bir şeyler, onlar yardımcı olur diye düşünüyorum.
openwrt sunucusunda port forwarding yaptın mı wireguard için?
-
Merhaba,
Mi 4a gigabit cihazıma dün son stable sürüm openwrt kurdum. SOL 1gb/s kullanıyorum. Ayarlarını yaptım. İnternet erişimim var ancak kablolu kablosuz 500mb üzerine çıkamadım ve çok dalgalanma yaşadım. HW offloading, sw offloading gibi seçenekleri denedim ama olmadı. Sizce neden olabilir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: floperxMerhaba,
Mi 4a gigabit cihazıma dün son stable sürüm openwrt kurdum. SOL 1gb/s kullanıyorum. Ayarlarını yaptım. İnternet erişimim var ancak kablolu kablosuz 500mb üzerine çıkamadım ve çok dalgalanma yaşadım. HW offloading, sw offloading gibi seçenekleri denedim ama olmadı. Sizce neden olabilir?
Paket yönlendirme de açık mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ererginBana gelen Xiaomi AX3000T'nin versiyonu 1.0.97 görünüyor. Buna openwrt yükleyebiliyor muyum doğrudan acaba? Bir de hangisini yüklersem daha verimli olur?
Kendi sorumu cevaplayayım bari. 1.0.97 sürümüne doğrudan yükleme yapılamıyormuş. Web'de araştırınca bir iki yöntem buldum 1.0.49 sürümüne indirim sonra openwrt kurulması için ama tam olarak anlayamadım açıkçası. Basitçe anlatabilecek, ya da anlatılan bir link verebilecek olan var mı acaba?
-
Hocam burada nasıl yapılacağını atlattım.
https://techolay.net/sosyal/konu/keenetic-hopper-ax3000-vs-asus-rt-be50.124189/#post-1156377
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hallettim. Hatta bi script hazırladım onu girince çalışmaya başlıyor. sunucu ile sürekli bağlantı halinde ama köprüleme ben komutu girince başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X