300W 12V PSU'dan 19.5V dönüştürme (DC-DC)
Arkadaşlar iyi forumlar.
Elimde atıl durumda bulunan bir mini bilgisayarın kasasını büyüteceğim. Kendisi orijinal kasasında harici adaptörden güç alıyor. Adaptör 19.5V - 90W - 4.42A değerinde direkt akım veriyor. Yeni geçececğim kasada 300W bir psu var özelliklerini resim olarak koyuyorum. Bu PSUdan bu volta nasıl dönüştürme yaparım?
Eski kasa ve anakart kart (mini-itx):0
Aliexpresste bir dönüştürücü gördüm (linki aşağıda) ama yalan dolan mıdır bilmiyorum. Bu işle hiç uğraşmayıp adaptörü de kasanın içne montajlamak da bir seçenek ama kasada harici hard diskler ve fanlar da var. Zaten kasayı büyütme sebebim eklenecek HDDleri koyacak ve çalıştıracak bir yer ihtiyacı. Onlar için mecburen PSU bağlı çalışır durumda olacak, madem çalışırken bu mini sistemi de çalıştırsın kablo karışıklığı olmasın niyetindeyim. Maksat elimdekileri değerlendirmek. W=VxA formülü haricinde konuya hakim değilim, sürç-ü lisan ettiysem affola :)
Adaptör
PSU
Bulduğum dönüştürücü:
https://tr.aliexpress.com/i/4000687621366.html
Görüş ve önerilerinize açığım, saygılar selamlar.
Arkadaşlar selamlar,
Ranza altında kalan kısım çok karanlık oluyor. Ledle aydınlatmak istiyorum gölge yqpmayacqk gözü rahatsız etmeyecek şekilde nasıl bir ürün kullanmak anlamlı olur? Bar şeklinde ledler mi? Yoksa led şerit mi çekmek lazım?
|
WiFi Repater'den girince internete bağlanmıyor
|
Bir tek soru kaldı MSI mı EVGA mı?
|
|
|
|
Sizce bu fiyata değer mi ?
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 347
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 3.698 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 91 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar