Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (12 Mobil) - 7 Masaüstü12 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
776.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kampanya nedir acaba? Nereden aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır A71 kullanıyorum ve maalesef geçen Cuma ekran yeşillenme ve sensörün kararlı çalışmaması sebebiyle cihazı servise verdim.

Ben A71'i 3400 ₺’ye aldım. Cihazı elden çıkarmak istediğimde telefoncular 3500 ₺ veriyorlar. Kendim satmak istersem biraz daha iyi bir meblağa da elden çıkarabilirim. Servis değişim mi yapar, tamirat mı yapar yoksa bu cihazda sorun yok diyip geri mi gönderir göreceğiz. Servisin tutumuna göre ben de cihazı kullanıp kullanmayacağıma karar vereceğim.

Mi Note 10 Lite kafamı kurcalıyor. Hem arayüz hem ağırlık hem de olası yazılımsal problemler sebebiyle mesafeli yaklaşıyorum. Samsung Note 10 Lite ilgimi çekiyor lakin ben makro kamera sevdiğimden ve Note 10 lite işlemcisi ne kadar yüksek olsa da 2 yıllık bir işlemci olması sebebiyle ona da mesafeliyim. S10e ilgimii çekmeye başladı ama onun da batarya performansı gerçekten kötü. Velhasıl A71’e alternatif cihazlar benim için: 1) Mi Note 10 Lite 2) Samsung Note 10 Lite 3) Samsung S10e. A71’in servisiyle sıkıntı yaşama ihtimalime karşı bu cihazları radarıma almış durumdayım. Bu konuda fikir ve önerilerinizi bekliyorum dostlar

• Yaklaşık 1 aydır A71 kullanıyorum ve maalesef geçen Cuma ekran yeşillenme ve sensörün kararlı çalışmaması sebebiyle cihazı servise verdim.

Ben A71'i 3400 ₺’ye aldım. Cihazı elden çıkarmak istediğimde telefoncular 3500 ₺ veriyorlar. Kendim satmak istersem biraz daha iyi bir meblağa da elden çıkarabilirim. Servis değişim mi yapar, tamirat mı yapar yoksa bu cihazda sorun yok diyip geri mi gönderir göreceğiz. Servisin tutumuna göre ben de cihazı kullanıp kullanmayacağıma karar vereceğim.

Mi Note 10 Lite kafamı kurcalıyor. Hem arayüz hem ağırlık hem de olası yazılımsal problemler sebebiyle mesafeli yaklaşıyorum. Samsung Note 10 Lite ilgimi çekiyor lakin ben makro kamera sevdiğimden ve Note 10 lite işlemcisi ne kadar yüksek olsa da 2 yıllık bir işlemci olması sebebiyle ona da mesafeliyim. S10e ilgimii çekmeye başladı ama onun da batarya performansı gerçekten kötü. Velhasıl A71’e alternatif cihazlar benim için: 1) Mi Note 10 Lite 2) Samsung Note 10 Lite 3) Samsung S10e. A71’in servisiyle sıkıntı yaşama ihtimalime karşı bu cihazları radarıma almış durumdayım. Bu konuda fikir ve önerilerinizi bekliyorum dostlar

• Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada kampanyası,geçen gün 3500 lirayken almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahar

Yaklaşık 1 aydır A71 kullanıyorum ve maalesef geçen Cuma ekran yeşillenme ve sensörün kararlı çalışmaması sebebiyle cihazı servise verdim.

Hocam buradaki herkes sana mi note 10 lite al diyecektir. Çünkü hepsi bu telefonu tercih ettiği icin burada zaten.

S10 lite'nin ekrani a71 ile ayni oldugundan yeşillenmeyi dert ettiğinize gore o telefonuda eleyin.
    S10e guzel ama eski bir model artik o kadar para ben olsam vermezdim. Note 10 lite' da hem samsung kendi islemcisini kullandigi icin hem de eski bir islemci oldugu icin ısınamadım.

Bence a71 ile devam edin yada onu satip mi note 10 lite alin hocam. Arayuz olarak samsung, diger herseyde mi note 10 lite.
    Tabi o arayuzu m31 alipta kullanabilirsiniz o yuzden cihazlarin donanim ozelligi on plana çıkıyor. Burada da mi note 10 lite daha iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar telefonu uzun zamandır kullananlarda kullanırken baş ağrısı yaşayan oldu mu? Sar değeri biraz yüksek ya o sebeple soruyorum. Bir de a51 ile bu cihaz arasındayım fiyat farkını da göz önünde bulundurarak ne dersiniz?
  • Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    En uzun kullanan benimdir belkide gün boyu kitap oku, sosyal medya vs. 1 kez boyun ağrısı oldu o da farklı etkenler de vardı, tabi birlikte baş ağrısı da. Telefon görüşmelerini genelde QCY T5 ile yapıyorum. Çok nadir telefonu kulağıma götürüp konuşurum. Baş ağrısı vs yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSCO_CS -- 16 Haziran 2020; 13:5:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Arkadaşlar telefonu uzun zamandır kullananlarda kullanırken baş ağrısı yaşayan oldu mu? Sar değeri biraz yüksek ya o sebeple soruyorum. Bir de a51 ile bu cihaz arasındayım fiyat farkını da göz önünde bulundurarak ne dersiniz?
    A51 ile bu cihaz kiyaslanmaz bile hocam. Ancak a71 ile kiyaslanabilir. A71 den de kamera, ekran, batarya, malzeme kalitesi olarak daha üstün. A51 icin odenecek paraya yazik olur. Aralarında ki farka kesinlikle değer. Sar konusu icin bişey diyemiyorum. Kafaya verdiği oran Samsung'tan yuksek ama vücuda verdigi oran daha düşük. Uzun telefon görüşmelerinde kulaklik kullanırsanız bir sorun olmaz. Yoksa hepsi bas agrisi yapacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSCO_CS

En uzun kullanan benimdir belkide gün boyu kitap oku, sosyal medya vs. 1 kez boyun ağrısı oldu o da farklı etkenler de vardı, tabi birlikte baş ağrısı da. Telefon görüşmelerini genelde QCY T5 ile yapıyorum. Çok nadir telefonu kulağıma götürüp konuşurum. Baş ağrısı vs yaşamadım.
    Kulaklıktan memnunsunuz hocam? Bende bu modeli dusunuyorum. Kuyruklu olduğu icin telefon görüşmelerinde daha iyi mikrofon performansı sunacak gibi geliyor bana. Muzik anlaminda da iadare etsin yeter.

• Teşekkürler hocam yanıtlarınız için, sanırım sipariş vereceğim hb'den umarım sıkıntı yaşamayız, yanına kılıf yada koruyucu eklesem mi diye bakıyorum şuan. hızlı yorumlarınız için ayrıca sağolun :)
  • Aklı karışik olan arkadaşlara tavsiyem. 3600 lira, bu telefonun 128 gb rom'lusu icin cok cok iyi bir fırsat. Malesef ulke sartlarindan dolayı orta ust sinif bir model icin en az 3500-4000 lira odemek gerekiyor. Sd730 islemci ve amoled ekrani olan 2 model var biri bu, diğeri a71. A71 suan 4000 lira olduğunu dusunursek, mi note 10 lite bu rakamlara kaçmaz. Zaten cogu ozelligi a71 den daha iyi. 3600'e ancak redmi note 9 pro alinabimiyor artik.

3600 yine de çok derseniz ve Google servislerinin olmamasini dert etmezseniz Huawei p40 lite'da alabilirsiniz. 3250 lira'ya satiliyor. O da iddali bir rakam. A51 ve redmi 9s almaktan her turlu daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 16 Haziran 2020; 14:34:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Aklı karışik olan arkadaşlara tavsiyem. 3600 lira, bu telefonun 128 gb rom'lusu icin cok cok iyi bir fırsat. Malesef ulke sartlarindan dolayı orta ust sinif bir model icin en az 3500-4000 lira odemek gerekiyor. Sd730 islemci ve amoled ekrani olan 2 model var biri bu, diğeri a71. A71 suan 4000 lira olduğunu dusunursek, mi note 10 lite bu rakamlara kaçmaz. Zaten cogu ozelligi a71 den daha iyi. 3600'e ancak redmi note 9 pro alinabimiyor artik.

3600 yine de çok derseniz ve Google servislerinin olmamasini dert etmezseniz Huawei p40 lite'da alabilirsiniz. 3250 lira'ya satiliyor. O da iddali bir rakam. A51 ve redmi 9s almaktan her turlu daha iyidir.
    Teşekkürler açıklama için ben de aynı şekilde düşündüm ve cihazı alarak aranıza katıldım hocam az önce. İnşallah problemsiz ulaşırsa birkaç güne tekrar yazarım buraya da. Daha önceden mi 9 lite kullanıyordum, telefonu sattığım için geçiş yaptım. Xiaomi arayüzünden tek şikayetim aslında samsungdaki gibi uygulamalar arayüzünün olmayışı yani apple gibi her şeyi ana ekrana atıyor, gui konusunda geliştirmeleri lazım bence Launcher vs de kullanmak istemiyorum açıkçası sırf bunun için.

Bir de edge ekranda sanırım koruyucu çıkmıyor üzerinde, tavsiye edeceğiniz koruyucu var mı kullandığınız?

Yazdıklarınız için teşekkürler şimdiye kadar elinize sağlık, soru işaretleri konusunda çok yardımcı oldunuz...

• arkadaşlar teknik bir sorum olacak,

bu telefonu çift sim ile kullandığımızda mevcut sar değerleri x2 mi olacak? normal durumda zaten yüksek diye biliyorum.
  • ahar kullanıcısına yanıt
    Ben ikinci el fiyatına takıldım. Gerçekten sıfırı 3900 küsür olan telefona, al sat yapanlar 3500 TL mi teklif ediyorlar? Kendi kaça satacak ki?
    Android telefonlar eskisi gibi değer kaybetmiyor mu artık 2. elde acaba?
    Araba piyasasına mı dönecek yoksa telefon piyasası da. İkinci el sıfırdan pahalı şeklinde. 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urtur -- 16 Haziran 2020; 15:16:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler açıklama için ben de aynı şekilde düşündüm ve cihazı alarak aranıza katıldım hocam az önce. İnşallah problemsiz ulaşırsa birkaç güne tekrar yazarım buraya da. Daha önceden mi 9 lite kullanıyordum, telefonu sattığım için geçiş yaptım. Xiaomi arayüzünden tek şikayetim aslında samsungdaki gibi uygulamalar arayüzünün olmayışı yani apple gibi her şeyi ana ekrana atıyor, gui konusunda geliştirmeleri lazım bence Launcher vs de kullanmak istemiyorum açıkçası sırf bunun için.

Bir de edge ekranda sanırım koruyucu çıkmıyor üzerinde, tavsiye edeceğiniz koruyucu var mı kullandığınız?

Yazdıklarınız için teşekkürler şimdiye kadar elinize sağlık, soru işaretleri konusunda çok yardımcı oldunuz...

Alıntıları Göster
    Hocam hayirli olsun gule gule kullanin. Koruyucu icin lensun marka ve sivi ile uygulanan bir model daha vardi son bir kac sayfaya goz atarsanız fikir olur.

Ayrıca uygulama cekmecesi bu telefonda da var hocam. İsterseniz uygulamalar ana ekranda oluyor isterseniz Samsunglarda ki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Hocam hayirli olsun gule gule kullanin. Koruyucu icin lensun marka ve sivi ile uygulanan bir model daha vardi son bir kac sayfaya goz atarsanız fikir olur.

Ayrıca uygulama cekmecesi bu telefonda da var hocam. İsterseniz uygulamalar ana ekranda oluyor isterseniz Samsunglarda ki gibi.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler göz atıyorum hocam.

Aaa öyle mi, mi 9 lite'da olmuyordu o seçenek ya da ben bulamamıştım ya. Böyleyse süper alışkanlık var eskiden gereksiz uygulamarı koymuyordum ana ekrana çok iyi oldu benim için bu!

• quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Ben ikinci el fiyatına takıldım. Gerçekten sıfırı 3900 küsür olan telefona, al sat yapanlar 3500 TL mi teklif ediyorlar? Kendi kaça satacak ki?
    Android telefonlar eskisi gibi değer kaybetmiyor mu artık 2. elde acaba?
    Araba piyasasına mı dönecek yoksa telefon piyasası da. İkinci el sıfırdan pahalı şeklinde. 😅
    Hocam misal ben siyah renk modeli 3700'e aldim. Daha bir hafta olmadi diyelim ki satmak istedim 3600 isterim. Siyah renk almak isteyen de ya 3900 lira ödeyecek yada 300 lira tasarruf yapip daha 1 haftalik cihazı sifir gibi alacak. Cogumuz 300 lira indirim firsatini görüp oyle almistik. Tabi renk takintisini olmayan 3600'e mor rengini de ısmarlayabilir.

Ama 1 ay dan uzun bir sure geçse sıfırı 3900'ken telefoncu 3500 zor verir. O da hem al sattan para kazanacak hem de ikinci el alacak adam sifiri ile arasindaki fiyat farkini odememek için tercih etmesi gerekecek bir rakam araligi olacak. El'den satilirsa belki. O arkadasa da dedim telefoncu o rakami onerse düşünmeden satardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 16 Haziran 2020; 15:27:55 >

• quote:

Teşekkürler göz atıyorum hocam.

Aaa öyle mi, mi 9 lite'da olmuyordu o seçenek ya da ben bulamamıştım ya. Böyleyse süper alışkanlık var eskiden gereksiz uygulamarı koymuyordum ana ekrana çok iyi oldu benim için bu!

Alıntıları Göster
    Var hocam 😃 Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 16 Haziran 2020; 15:29:1 >

• Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]
    Merhaba arkadaşlar benim ekran sürem az gibi geldi. Telefonu alalı 1 hafta oldu. Ekran parlaklığı otomatik ayarlı. Çokta oyun oynamıyorum. İnternet wifi kullanıyorum. Şu an bulunduğum yerde şebeke az çekiyor ondan olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.