Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
31 Misafir (22 Mobil) - 9 Masaüstü22 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hayırlı olsun. Arama yaptığınızda ekran kendiliğinden açılıp kapanıyor mu? ve wifi sinyal gücü iyi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artıları;
    -Şık tasarım
    -Amoled ekran(Lcd ekranla aralarında ciddi fark var)
    -Uzun şarj süresi (En az 2 gün gidiyor.)
    -Hızlı şarj(30w)
    -Ekran içi parmak izi sensörü( çok kullanışlı), yüz tanıma
    -3d curve ekran
    -Alüminyum kasa
    -Android 10 ile gelmesi
    -Kamera (benim beklentimin çok üstüne çıktı.Fakat amiral gemisi telefonların performansını bekliyorsanız pro modeline yönelin.)

Eksileri;
    -Ekran koruyucu çok kısa zamanda curve tasarımdan dolayı yanlardan çıkıyor.
    -Sars değeri(çift sim kart desteklediğinden diğer telefonlara kıyasla yüksek. Fakat kullanırken bir şey hissetmedim.)
    -Hafıza kartı desteğinin olmaması(Bu nedenle 128gb modelini tercih etmenizi öneririm)
    -Suya ve toza dayanıklık sertifikalarının olmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 16 Haziran 2020; 16:55:58 >
  • Benim yüz tanıma çalışmıyor neden olabili?
  • Şimdi farkettim güç düğmesine bastığımda çalıştı yüz tanıma onu kapatamazmiyim acaba?
  • Hepsiburada'da yer an cihazlar TR garantili midir?

• Evet

• Merhaba arkadaslar, note 10 pro modelinin fiyatinin ucmasindan dolayi bu cihazi takipe aldim fakat kafamdaki deli soruya bir yanit bulamadim bileniniz var mi acaba??? 10 pro modelinin uretim durduruldu nedense ve cihaz ciktiktan 3-5 ay sonra alindi bu karar aynisi bu telefon icin de alinir mi acaba ve olurda alinirsa telefon guncelleme vs alir mi???
    Birde ios dan androide gececegimden bu telefonu 0 oyun oynama,standart kullanim ile 3 sene veya uzeri kullanabilirmiyim?

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Note 10 Lite 400 ₺ hepsiburada indirimi ve kredi kartı puanlarıyla 3950 ₺'ye falan alabiliyordum dün. Lakin nihai bir karar alamadığımdan vazgeçtim. İade et, nakite çevir vs. uğraşmak istemediğimden öyle kaldı. S10 lite aynı mevzudan adayım olmadı. En güçlü rakip Mi 10 Lite. Kafamdaki en büyük soru arayüzle haşır neşir olma sürem kadar kamerayı kullanacak mıyım? A71'in kamerasının biraz daha kötü olması genel arayüz ve uygulama geçişleri söz konusu olduğunda göz ardı edilebilir mi? Cihazın fiyatını oldukça dalgalı olması da ben aldıktan sonra hooop düşme ihtimali de kendimi kötü hissettirir diye düşünüyorum. Tam kafama oturmadı cihaz. Şimdilik bekleyişteyim hocam.
  • urtur kullanıcısına yanıt
    Aldığım en yüksek teklif nakit 3500₺ takas 3700₺ olmuştu. Sebebi ise kendilerinin cihazı 4200'den satmaları. Takasta onlardan alacağım cihazların piyasadan 500 ₺ daha pahalı olması. Piyasada 4500-4600 bandında olan Samsung Note 10 Lite onlarda 5000 ₺ idi. Takas fiyatı manasız kalsa da nakit teklifi cazipti. A71 için müthiş bir değerlenme söz konusu. Siyah rengi an itibariyle internette en düşük 4000 ₺ olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahar

Note 10 Lite 400 ₺ hepsiburada indirimi ve kredi kartı puanlarıyla 3950 ₺'ye falan alabiliyordum dün. Lakin nihai bir karar alamadığımdan vazgeçtim. İade et, nakite çevir vs. uğraşmak istemediğimden öyle kaldı. S10 lite aynı mevzudan adayım olmadı. En güçlü rakip Mi 10 Lite. Kafamdaki en büyük soru arayüzle haşır neşir olma sürem kadar kamerayı kullanacak mıyım? A71'in kamerasının biraz daha kötü olması genel arayüz ve uygulama geçişleri söz konusu olduğunda göz ardı edilebilir mi? Cihazın fiyatını oldukça dalgalı olması da ben aldıktan sonra hooop düşme ihtimali de kendimi kötü hissettirir diye düşünüyorum. Tam kafama oturmadı cihaz. Şimdilik bekleyişteyim hocam.
    Yesillenme çok büyük bir problem degil tabi sizde sadece %10 civari parlaklikta ve dark mod acikken goruyorsaniz. 3400'e artik o seviyelerde cihaz yok hocam.
    Samsung arayuzune alıştıysaniz ve cihazdan genel anlamda memnunsaniz kullanin derim. S10 lite ve note 10 lite ile aralarında o fiyat farkini edecek ucurum yok. Uc cihazda birbirine yakin.

Ama ekrani problem ediyorsaniz. 3500'e satip 3600'e bu cihaz alınabilir. Kutusundan, aksesurlarina kadar a71'e göre cok elit bir cihaz. Malzeme kalitesi olsun, donanimi olsun cok daha iyi. Yuz tanimayi mesela ben a71 de kullanmiyordum bile. 3-5 deneme de bir taniyordu. Bu cihazda tak tak aciyor. Ayrica kamera olarak fotograf kisminda belki cok fark yok ama yine bu cihaz daha iyi (ozellikle renkleri dogru yansıtıyor) asil fark ise video tararinda. Ois varmis gibi titrasim engellemesi calisiyor. 1080p de 60 fps video cekebiliyor ( aslinda bunu çoğu cihaz yapiyor ama a71 de yok) a71 in titresim engellemesi cok kotu.
    Sifir alacak olsaniz 4000 liraya a71 yerine ondan daha iyi bir cihazi dusunmeden 3600'e alin derdim ama sizde a71 olduğu icin artı ve eksi taraflarini düşünüp ona gore karar verin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raelro

Merhaba arkadaslar, note 10 pro modelinin fiyatinin ucmasindan dolayi bu cihazi takipe aldim fakat kafamdaki deli soruya bir yanit bulamadim bileniniz var mi acaba??? 10 pro modelinin uretim durduruldu nedense ve cihaz ciktiktan 3-5 ay sonra alindi bu karar aynisi bu telefon icin de alinir mi acaba ve olurda alinirsa telefon guncelleme vs alir mi???
    Birde ios dan androide gececegimden bu telefonu 0 oyun oynama,standart kullanim ile 3 sene veya uzeri kullanabilirmiyim?
    Hocam pro modelinin uretimi durduruldumu bilmiyorum ama durdurulduysa bunun sebebi donanim olarak orta sınıfken kamera ve fiyat olarak pahalıya satildigi icindir. Sd 730 islemci bir telefona kolay kolay kimse cok para vermek istemez. Ama bu cihaz hem donanimiyla hem malzeme kalitesiyle kamerasi kirpildiktan sonra satis fiyatiyla beraber tam orta sınıfa oturdu. Ben cok sattigini ve satacagini düşünüyorum. O yuzden destek alacaktir. Zaten Android telefonlar üretildikten sonra hemen hemen hepsi 2 buyuk guncelleme aliyor. Bu cihazin sadece adi lite yoksa cogu orta sinif modelden daha guclu.

• Samsung note 10 lite Hepsiburada nasıl 400 TL indirim yaptı?

• Muhabbetkar M kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]
  • Anladim teşekkürler.

• Bana hediye çeki verilince indirim yapılmış gibi gelmiyor nedense:)

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    App vault olarak geciyor bana gore muiu arayuzunun en guzel uygulamasi mi6 da surekli kullaniyorum. Normalde ana ekran ayarlarinda secenek olmasi lazim ama malesef google uyvulamasi tek secenek birakilmis. Bi ara siz sormustunuz sanirim adimsayar da app vault icerisinde entegre calisiyor eger bolgeyi hindistan yaparsaniz tabii. Cok ugrastim ama mi note 10 lite da app vault calismiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aodabas

App vault olarak geciyor bana gore muiu arayuzunun en guzel uygulamasi mi6 da surekli kullaniyorum. Normalde ana ekran ayarlarinda secenek olmasi lazim ama malesef google uyvulamasi tek secenek birakilmis. Bi ara siz sormustunuz sanirim adimsayar da app vault icerisinde entegre calisiyor eger bolgeyi hindistan yaparsaniz tabii. Cok ugrastim ama mi note 10 lite da app vault calismiyor
    Evet play store da yüklü gozukmesine ragmen ayarlarda Googla'dan baska seçenek yok. Umarım guncelleme ile duzeltirler.

• Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.