Bildirim
Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bana da telefonun beyaz renkleri biraz mavi/gri tonunda geliyor. Sanirim sizde s10 lite vardı malum a71 ile ayni panel. O telefona gore beyazı biraz gri ton kaldi. Bir de ikiside orta seviye parlakliktayken mi note 10 lite puslu gibi. Ama ikisinide full ayara açınca a71'den cok daha parlak oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: yahyademirci
Hocam hepsinde öyle. Edge ekrandan kaynaklanıyor. Bizde hem bende hem kuzenimde var ikisindede aynı. Bir zamanlar s6 edge plus kullanıyordum ondada öyle idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 16 Haziran 2020; 1:41:31 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mor rengini aldım çok memnunum.Tavsite ederim. -
Hocam renk ayarlarıyla oynayın o zaman ekran daha beyaz oluyor. Birde renk şemasını sopuk ve doygun olarak ayarlayın renkler gayet güzel oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam note 10 lite yi bilmem ama ben de s10 lite vardı. Bunun kamerası benim gördüğüm kadarıyla s10 liteden daha iyi. Video için bişey diyemem neredeyse hiç video çekmem.
Hocam bendede s10 lite vardı kamera+1-2 özelliği hoşuma gitmediğinden sattım .Aklımda iphone 11 vardı ama kampanyayı görünce bundan sipariş verdim .Siz genel olarak memnun musunuz cihazdan
Hocam şu yakınlık sensörü sıkıntısı hariç memnunum. Inuda arama yapınca tuş kilidini kapatıp hallediyorum. Görünüm olarak çok şık bir cihaz. Pili s10 liteden daha iyi gidiyor.
Evet o can sıkıcı bir durum,daha öncede farklı bir Xiaomi modelinde başıma gelmisti
Diğer türlü gayet şık ve kullanışlı bir cihaz. Ben çok memnunum gerçi s10 litede amazondan aldığımız paraya göre gayet güzel bir cihaz ama ondada kamera ve birazda ısınma problemi var. Birde görünüm olarak s10 lite premium durmuyor. Gerçi kılıf takınca o sorun ortadan kalkıyor. -
Evet bende aynı düşünüyorum teşekkürler cevaplarınız için . -
bir kaç gün önce 2 günlük cihazımın ekranını kırmıştım belki hatırlayanlarınız vardır. genpa servise vermiştim. fiyat olarak 987.25 tl lik ücret çıkartıldı arkadaşlar. böyle bi sorun yaşan olmaz inşallah da olursa diye ekran değişim ücreti budur bilginiz olsun. kazasız belasız kullanımlar -
Bu telefonun bataryası iphonedan sonra bana şehir şebekesi gibi geldi Cuma gününden beridir bi defa yarım bi defa tam, 2 kere şarj ettim. Bu sürelerde günlük kullanım, wp mesaj, pubg, mobile legends falanda oynadım. Şunu da fark ettim %100den %60 a kadar normal düşüyor. %60 sonrası gösterge oynamıyor bile. Aman nazar değmesin
-
S10 lite ve mi 10 lite arasında kaldım mi 10 lite de 8 gb ram gelirmi acba
-
Ayarlar/Ek ayarlar/Tam ekran
Tesekkurler. Boyle cok daha iyi oldu. Su ayarlar kismina alisamadim zaten bir turlu.quote:
Orijinalden alıntı: CSCO_CS
Ayarlar/Ek ayarlar/Tam ekran -
6 ile 8 gb ram arasında telefonu cok cok zorlamadikca fark hissedilmez bile. Gerci zorlayayinca da fark hissedilmiyor 😃 a71'de kullaniyorum o 8 gb ram. İslemci haric neredeyse s10 lite ile ayni telefon.quote:
Orijinalden alıntı: Fatih Alüminyum HACPJ
S10 lite ve mi 10 lite arasında kaldım mi 10 lite de 8 gb ram gelirmi acba
Şuan ki duruma gore kafa karışacak bişey yok hocam. Birinin mor rengi kampanya ile 3600, diğeri 4800 civarinda. Aralarında 1200 lira fark var. Sadece islemci icin degermi karari buna gore verin.
Arkadaşlar reklamları kapatmak için ayarlara bakayım dedim ama bende tarayıcı yok sizde var mı tarayıcı? Redmi note 8 de var ama bu telefonda yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X