Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende dün hepsi burada'dan mor 128 gb aldım. İlk şarjını henüz yapmadım sizce şarjda uzun mu kalsın yoksa dolunca cekeyim mi? Bir de ekran koruyucu takanlar nereden hangi koruyucuyu aldınız ekranı tam kaplayan olursa iyi olur teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orion10

Arkadaşlar reklamları kapatmak için ayarlara bakayım dedim ama bende tarayıcı yok sizde var mı tarayıcı? Redmi note 8 de var ama bu telefonda yok.
    Arkadaşlar sizde de varmı tarayıcı? Sorma nedenim daha önce hb nin sıfır diye 2. El ürün yollaması. Sanki silinmiş mi diye düşündüm. Redmi note 8 de var bunda yok.

• Kullanıp da net bir ekran koruyucu tavsiyesi olan var mı? Bu p30 pro jelatini taktırdım attı yanlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: resulkk1907

Kullanıp da net bir ekran koruyucu tavsiyesi olan var mı? Bu p30 pro jelatini taktırdım attı yanlardan
    Aynen bende sordum birkaç sefer. Sıvı cam filmi yaptıran var mi kilif takınca atıyor mu kenarlardan. O ya da nasıl bir çözüm buldunuz. Malum kavisli ekran çok pahalı. Benim önce ki telefonum da 2.5 d ekrandı hiçbir cam filmi olmadı en sonunda düz küçük cam filmi taktılar . Kenarlari kalkmayacak sekilde küçük. Aslinda hiç sevmem kilif vs kullanmamda ama artik şu zaman da zorunlu oldu . 1000 lira ekran. Telefon gitse 3-4 binden aşağı adam gibi telefon yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Yesillenme çok büyük bir problem degil tabi sizde sadece %10 civari parlaklikta ve dark mod acikken goruyorsaniz. 3400'e artik o seviyelerde cihaz yok hocam.
    Samsung arayuzune alıştıysaniz ve cihazdan genel anlamda memnunsaniz kullanin derim. S10 lite ve note 10 lite ile aralarında o fiyat farkini edecek ucurum yok. Uc cihazda birbirine yakin.

Ama ekrani problem ediyorsaniz. 3500'e satip 3600'e bu cihaz alınabilir. Kutusundan, aksesurlarina kadar a71'e göre cok elit bir cihaz. Malzeme kalitesi olsun, donanimi olsun cok daha iyi. Yuz tanimayi mesela ben a71 de kullanmiyordum bile. 3-5 deneme de bir taniyordu. Bu cihazda tak tak aciyor. Ayrica kamera olarak fotograf kisminda belki cok fark yok ama yine bu cihaz daha iyi (ozellikle renkleri dogru yansıtıyor) asil fark ise video tararinda. Ois varmis gibi titrasim engellemesi calisiyor. 1080p de 60 fps video cekebiliyor ( aslinda bunu çoğu cihaz yapiyor ama a71 de yok) a71 in titresim engellemesi cok kotu.
    Sifir alacak olsaniz 4000 liraya a71 yerine ondan daha iyi bir cihazi dusunmeden 3600'e alin derdim ama sizde a71 olduğu icin artı ve eksi taraflarini düşünüp ona gore karar verin.

Alıntıları Göster
    Hocam mi note 10 lite ta video bende titreşimli cıktı . Nasıl engelleyeceğiz onları hangi ayarlar yapılmalı. Daha hiç birşey yapmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahar

Hocam bu kampanya o kadar saçma ki fiyatlar zaten yüksek birde eski telefonu verene indirim diyor ama yine telefonu piyasadan pahalı almış oluyorsun. Benim telefonu 600 e saydılar. Parasını sonra yollayacagiz dediler telefon gelince tabi. Hediye çeki mi nakit mi anlamadım . Ama alacağım telefonun fiyatından 600 lira düşünce yine piyasadan 400 lira pahalıya geliyordu telefonu. Hem piyasadakiler de samsung türkiye garantili. Anlamadım bu nasıl kampanya . Hem eski telefonu bedavaya vermiş olucam hem 300 -400 üzerine fazla vereceksin

• Merhaba arkadaşlar , mi note 10 lite almaya karar verdim ama çoğu arkadaş 64 gb tavsiye etmiyor ben uygulama oyun vs yüklemem foto çok nadir çekerim yine de kapasite yetersiz mi olur ?

2. konuda mi 10 lite 5g hemen hemen bu telefon ile aynı zamanlarda tanıtılmalarına rağmen hala satışa çıkmadı piyasada yok 1 aydır onu bekliyorum karasız kaldım fiyat ne olur acaba almışken 5g desteklesin istiyorum ama daha çok erken gerek yok mu dersiniz en az 2 veya 3 yıl kullanırım , mi 10 lite5g çıktıktan 1 ay sonra falan 3750-4000 lira aralığına düşerse onu alırım ama karar veremedim
  • Bende Mor rengini sipariş ettim bakalım telefonun tasarimi hoşuma gitti ve bataryası çok yüksek. Yıllardır Xiaomi kullanıyorum alıştım artık o yüzden başka telefon almak istemedim birde bu fiyatta bu kalitede pek telefon yok A71 var ama kasa kalitesi bundan çok geride ve yaklaşık 400 TL fark var. Mor renk bir telefon kullanmadım daha önce bakalım inşallah hoşumuza gider keyifle kullanırız.

• Orion10 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]
    Tarayıcı var hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11.0.5.0 güncellemesi geldi az önce.

• CSCO_CS kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı bende de çıkmadı. Onun yerine Google Chrome yüklü geldi

• urtur kullanıcısına yanıt
    Aynen bende baktım yüklüyorum inşallah faydası olur

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen0807

Merhaba arkadaşlar , mi note 10 lite almaya karar verdim ama çoğu arkadaş 64 gb tavsiye etmiyor ben uygulama oyun vs yüklemem foto çok nadir çekerim yine de kapasite yetersiz mi olur ?

2. konuda mi 10 lite 5g hemen hemen bu telefon ile aynı zamanlarda tanıtılmalarına rağmen hala satışa çıkmadı piyasada yok 1 aydır onu bekliyorum karasız kaldım fiyat ne olur acaba almışken 5g desteklesin istiyorum ama daha çok erken gerek yok mu dersiniz en az 2 veya 3 yıl kullanırım , mi 10 lite5g çıktıktan 1 ay sonra falan 3750-4000 lira aralığına düşerse onu alırım ama karar veremedim
    Hepsiburada da 64 gb ve 128 gb mor renk ayni paraya satilirken nesen 64 gb almayi düşünüyorsunuz? Fazla oyun oynamasaniz bile fotograf ivir vizir cok bisey yapmadan 40gb doluyor. Sistem zaten 14 gb yer kapliyor sd kart desteğide yok. Fiyatlarda ayni tabiki 128 almak dha mantikli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Orion10

Arkadaşlar sizde de varmı tarayıcı? Sorma nedenim daha önce hb nin sıfır diye 2. El ürün yollaması. Sanki silinmiş mi diye düşündüm. Redmi note 8 de var bunda yok.

Alıntıları Göster
    Kendi özel tarayicisi yok chrome vardi sadece. Ayrica telefonu sıfır kurulum yapmadiniz mi? Yeni kurulumda silinmis bile olsa sistem uygulamalari geri gelirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Hocam mi note 10 lite ta video bende titreşimli cıktı . Nasıl engelleyeceğiz onları hangi ayarlar yapılmalı. Daha hiç birşey yapmadım.

Alıntıları Göster
    Kamera - ayarlar - genel ayalarlar - titreşim önleme - 60 mhz yapin.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Abi bende var tarayıcı ama eu rom kurdum ondan olabilir.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    bana öyle indirimli fiyat denk gelmedi aynı fiyatlarda yaza 100 lira fark etse tabiki 128gb almak mantıklı düşüneceğim ama aklım mi 10lite 5g kaldı karar veremiyorum sonra pişman olurmuyum acaba diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSCO_CS

Abi bende var tarayıcı ama eu rom kurdum ondan olabilir.
    Aynen hocam ondan olabilir. Cunku sifir kurulumdan sonra kendi tarayicisi cikmadi. Üzerinde ki rom'da olsa cikardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen0807

bana öyle indirimli fiyat denk gelmedi aynı fiyatlarda yaza 100 lira fark etse tabiki 128gb almak mantıklı düşüneceğim ama aklım mi 10lite 5g kaldı karar veremiyorum sonra pişman olurmuyum acaba diye düşünüyorum.
    Suan Hepsiburada da 3600 lira 128 gb mor renk. Bunun altına kolay kolay inmez.
    Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 17 Haziran 2020; 12:50:53 >

• egemen0807 kullanıcısına yanıt
    Şuanda hepsiburada uzerinde 128 ve 64 ayni fiyata hocam kişiye özel değil yalnızca mor renk için geçerli fiyat.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.