Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
777.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mor renk inceleme videolarında lacivert gibi duruyor. Çok güzel görünümü var fakat emin olamadım. Hazır 128 gb liği indirimdeyken almak istiyorum. Elinde mor renk olan birisi fotoğraf atabilirse çok güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mor aldım bende bakalım nasıl çıkacak.

• Beni korkutan kamerası Samsung note 10 lite ile arasında kaldım bunda ois yok ins yokluğunu hissetmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhabbetkar

Beni korkutan kamerası Samsung note 10 lite ile arasında kaldım bunda ois yok ins yokluğunu hissetmem.
    Hocam aralarında tam bin lira var sadece ois icin degermi bilmiyorum ama bu telefonun sarsinti onlemesi cok başarılı çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pdristanbul

Mor renk inceleme videolarında lacivert gibi duruyor. Çok güzel görünümü var fakat emin olamadım. Hazır 128 gb liği indirimdeyken almak istiyorum. Elinde mor renk olan birisi fotoğraf atabilirse çok güzel olur.
    Hocam bende yeni aldım sizin gibi emin olamamıştim ama gelince çok beğendim. Bu fiyat ile aylardır bakıyorum bana göre tam bir fiyat performans ürünü diye düşündüm indirimli fiyat ile aldım. Sizde tabi araştırıp ona göre karar verin.Önceki telefonum da dore mat hoş bir renkti telefonda şık renkleri seviyorum. Belki ondan beğendim bilmiyorum . ( Giysi vs de siyah hastayım ) ama telefonun rengini çok beğendim. Tabi zevkler göreceli. Video ve google da ki resimleri ile ayni tonda hatta bir tık koyu gibi de geldi. Uzay moru . Lacivert ile mor arası gibi. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: onurgursakal

deneyince yazarım, küçük olacağını zannetmiyorum, uygulama videosu var ekranı tam kavrıyor zaten milimetrik oturmaz alttan üsten 1mm kadar boşluk kalması normal
    Hocam ben polymer nano kılıf aldım 35 tl ye telefoncu taktı. Çokta güzel oldu tamamen kapladı. Dokunmatik ve yüz algılama vs hepsi cok hassas iyi yani. Havacık vs yoktu ama kutusundan çıkan kılıfı takınca fark ettiyseniz o kılıfın kenarları yüksek. Telefonu yanlardan tutunca kavis kısımları baloncuk yaptı bir sürü. 1 ay sonra yenilerim ben bu filmi. Sizin yorumunuza göre netten de alabilirim. Piyasada 70 tl ye satan vardı sıvı cam filmini. Birde avm de komple ön arka film kaplama 100 tl demişti fiyatlar nasil bilemedim. İşe yarar mı , kaliteli mi oda meçhul. Sizin yaptığınız tam kaplar ve kenarlar kalkmaz ise linkinden bizde söyleriz. Kılıf olarakta şık , sağlam birşey tavsiyeniz olursa alırım hocam :)

• Bu uygulama kasasi nedir? Ayarlardan bulamadim ama telefonda yuklu gözüküyor. Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Telefonu ana ekranda sağa çekince soldan açılan zımbırtı.
  • ercaner jr. kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinceer07

Ekrani kaydirinca bende en soldan google haberler çıkıyor. Bunu nasil aktif edebiliyoruz peki.

• Arkadaşlar merhaba. Siyah 128 ile aranıza katıldım. Bir şey sormak istiyorum. Bu edge kısımlar özellikle açık renk arka plan renklerde mavimsi şerit çizgi gibi duruyor. Bu bana mı biraz değişik geliyor alışmak mı lazım? Ekran kenarlarına baktığımda özellikle beyaz ise arka plandaki renk, bu edge yerler mavimsi ışık veriyor. Benim telefonumdaki bir sıkıntı değil heralde? Bakma açısını değiştirince belli olmuyor ama tam karşıdan bakınca bildiğin kenarlar mavi.
    Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p.seco -- 15 Haziran 2020; 22:31:36 >

• Ben de bugün 128 gb lık mor renk aldım yarın gelecek inşaallah.

Arkadaşlar bizim telefon ile uyumlu ekran koruyucu ve kılıf diğer telefon modellerini yazabilecek bi arkadaş var mı?
    Yarın telefoncuya gidince yok derse diğer modelleri söylerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulusi -- 15 Haziran 2020; 22:29:36 >
  • Alan arkadaş vardı WİFİ sorunu olduğunu belirtti..

Başka bir telefonla çeken Wifi bu modelde çekmediğini pişman
    olduğunu söyledi

Alanlar Şebeke ve WİFİ çekimi nasıl operatör e göre paylaşırsa

VoLTE TurkceLL de aktif mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman

Alan arkadaş vardı WİFİ sorunu olduğunu belirtti..

Başka bir telefonla çeken Wifi bu modelde çekmediğini pişman
    olduğunu söyledi

Alanlar Şebeke ve WİFİ çekimi nasıl operatör e göre paylaşırsa

VoLTE TurkceLL de aktif mi
    Şebeke ve wireless sıkıntısı yok iyi . Volte denemedim bilmiyorum

• p.seco kullanıcısına yanıt
    Tahminim tam kıvrım yeri olduğu için renk yoğunluğu oluşuyor geniş açıdan baktığında yoksa sorun yoktur. Ama oval bir yüzeye dik açıdan baktığın için öyle gözüküyordur.

• alfabrava kullanıcısına yanıt
    Sanırım o yüzden. Telefonu ilk açtıgımda kusurlu vs sandım hatta. Baya göze batıyor... Kullanan arkadaşlar ne diyor bu duruma merak ettim. İmkanı olan arkadaşlar foto çekip atabilir mi acaba benim gibi. Biraz aklımı kurcaladı açıkçası.

• ironman kullanıcısına yanıt
    Hocam volte vovifi hepsi çaluşıyor türkcelde.
    Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

• p.seco kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsinde öyle. Edge ekrandan kaynaklanıyor. Bizde hem bende hem kuzenimde var ikisindede aynı. Bir zamanlar s6 edge plus kullanıyordum ondada öyle idi.

• Arkadaşlar karanlık mode vs denerken altta çıkan navigasyon tuşlarını kaybettim. Geri getiremedim bir türlü. Kapatıp açınca da gelmedi. İleri geri ve ortadaki nokta navigasyon tuşları. :) Nasıl geri getirebilirim?

• Buldum Arkadaşlar. Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.