Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
776.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onno66

Hayırlı olsun öncelikle.reklamlari nereden kapattınız
    Giris sayfasindan yaziyor hocam. Ben ordan bakarak yaptım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

Arkadaşlar mi note 10 lite için lensun ekran koruyucusu sipariş etmiştim ve uyguladım. Gayet memnun kaldım.
    Yapısı nasil hocam? Uygulamasi zor mu? Kavisli kısımlarıda kaplıyor mu? Aldığıniz yerde arkası icinde varmiydi?

• Emirsamet Acaryoutube
    LENSUN NANO EKRAN KORUYUCU NASIL TAKILIR ? ( LENSUN SCREEN PROTECTOR İNSTALLATİON )ALBAYRAK İLETİŞİM
    https://www.youtube.com/watch?v=IUL3w3CGgIU&feature=youtu.be
    bu video faydalı oldu. Önce ön tarafını sonra da kavis kısımlar
    ını yapıştırdım. Arka jelatin de mevcut. Yalnız kılıf taktığım için üst ve alt kısımlarda açılmaya sebep oldu. Makasla köşelerden biraz kesince düzeldi. Uygulama çok zor değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada koruyucu gelmeden telefon cebimden mermere düştü. Ekran gitti dedim ama çok az bir iz oluştu. Gorilla glass kendini gösterdi. Ekran koruyucu takmadan kullanmamak lazım.

• bende mizancellin videosundaki ekran koruyucudan sipariş verdim. sıvı ile yapıştırılandan. onu deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

Bu arada koruyucu gelmeden telefon cebimden mermere düştü. Ekran gitti dedim ama çok az bir iz oluştu. Gorilla glass kendini gösterdi. Ekran koruyucu takmadan kullanmamak lazım.
    Onunla gecmis olsun hocam. Yeni nesil telefonlarda malesef en buyuk tehlikele, dusurmek. korumak icjn rugged armor kilifin cikmasini bekliyorum ama bu telefona nasil olacak kararsizim. Zaten kalin onunla birlikte takoza doner 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: onurgursakal

bende mizancellin videosundaki ekran koruyucudan sipariş verdim. sıvı ile yapıştırılandan. onu deneyeceğim.
    Link paylasmismiydi hocam? O video'yu bende izledim ama sivi ile uygulama gozumu korkuttu acikcasi. Olmadı bende ismarlayip telefoncuya çektiririm.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    link paylaşmadı da ben şifrli olarak öğrendim kendisinden. reklam yapmak istemiyor.

sıvı olması benide tedirgin ediyor ama delik yerleri iyice bantlayıp öyle deneyeceğim.
    urun.n11.com
    Yeni Nesil 9d Tam Yapışan Uv Cam Xiaomi Note 10 Pro - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/yeni-nesil-9d-tam-yapisan-uv-cam-xiaomi-note-10-pro-P423162352

• quote:

Orijinalden alıntı: onurgursakal

link paylaşmadı da ben şifrli olarak öğrendim kendisinden. reklam yapmak istemiyor.

sıvı olması benide tedirgin ediyor ama delik yerleri iyice bantlayıp öyle deneyeceğim.
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/yeni-nesil-9d-tam-yapisan-uv-cam-xiaomi-note-10-pro-P423162352
    Teşekkür ederim hocam

• Sizce bu hepsiburadadaki indirim geçici mi yoksa düşer mi telefonun fiyatı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhabbetkar

Sizce bu hepsiburadadaki indirim geçici mi yoksa düşer mi telefonun fiyatı?
    Bunun fiyatı düşerse redmi note 9pro ve 9s in fiyatını da aşağı çekmeleri gerekir ama adamlar note 9'u bile 3000 bandında açıkladı.
    Ayrıca lansmanda bile kiyasladiklari rakibi a71 3900 lira. En fazla 3700-3800 bandına inebilir. Fazlası olacağını zannetmiyorum. Bu telefonun begenilmeyip tutmama durumu da yok. Bütün teknoloji kanallarında en çok merak edilip sorulan telefon durumunda şuan. Yalniz 4000 biraz fazla bulunmuştu o yüzden 3700-3800 arasında zamanla inecektir. Ama burası Türkiye. Kur bir oynar bütün telefon fiyatları her an yeniden artabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 15 Haziran 2020; 16:59:11 >
  • Şu mizancell kanalındaki temperli camı izledim almayı planlıyorum. Hatta arkadaşın sıvı yapıştırıcıyı yanlış kullandığı kanaatindeyim. Tam göbeğe dökmek yerine boydan boya düz ince bir şerit halinde sürmek daha mantıklı. Çok daha eşit dağılır böylece. Eliniz ince işlere yatkın değil ise telefoncularda yaptırın derim.
  • onurgursakal O kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyince haber versene bende ondan almayı planlıyorum ama uygulayabilirmiyim nasıl olur emin olamadım. Birde yorumlarda küçük yazmışlar resimlerinide atarsan çok sevinirim.
  • Az önce ben de sipariş verdim mor rengi. 3600 TL.

• Mor rengi çok mu kötü acaba neden o hep indirime giriyor?

• hocam mor rengi mor değilde mavi gibi duruyo. Mizancell in videolarındada var. Bence kötü durmuyor.
  • 3500 idi 3 saatlik indirimde 2-3 gun once

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende mor aldım, 10 gün oluyor, çokta güzel bende rengi. ben mecburiyetten değil hemde kendi tercihimle aldım. tam mor değil morcivert gibi:)
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    deneyince yazarım, küçük olacağını zannetmiyorum, uygulama videosu var ekranı tam kavrıyor zaten milimetrik oturmaz alttan üsten 1mm kadar boşluk kalması normal
  • Bu telefonun 3 rengi de guzel. Hangisini indirimde gorurseniz gonul rahatlığı ile alabilirsiniz. Ama siyah bir baska duruyor 😃 Antrasit, çok guzel bir tonu var. Tam VIP.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.