Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
170
Favori
776.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orion10

Arkadaşlar merhaba. Dün hb den sipariş verdim bugün elime ulaştı. İlk defa bir kargom bu kadar hızlı ulaştı. Siparişimden 24 saat geçmeden ulaştı. Hem de Aras kargo ile

Arkadaşlar telefonu çok inceleyemedim ama kameradaki gölgelenme sorunu bende de oldu. Ben şöyle çözdüm. Kamera uygulamasının verilerini sildim düzeldi. Sorun yaşayan arkadaşlar denesin belki olur.

Bir de bu ekran koruyucusu nereden buluruz? Mi note 10 un olur mu ki? Resmen etiket jelatini ile kullanıyorum
    Hayirli olsun. Bende Çarşamba günü teslim almıştım o zaman sorun yoktu ama dün sabah güncelleme geldi ardından böyle oldu. Siz guncellemismiydiniz?

Mi note 10 ve pro'nun olması lazım ekran boyutları vs ayni. Ayrıca p30 pro'nun koruyucusu da uyuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 14 Haziran 2020; 0:41:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada kamera uygulamasinin verilerini silip denedim duzelmiş. Golgelenme sorunu yasayanlar verileri silip denesin. Arkadaşa teşekkür ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mizan CELLyoutube
    Mi Note 10 Lite Ekran koruyucu / Hangi renk / Mesajlar için uyarı / 1.75x de izleyin derim =)
    https://www.youtube.com/watch?v=SzDWXfaoBow&feature=youtu.be

Ekran koruyucu almak isteyenler video'yu izlesin.

• Arkadaşlar jelatin tavsiyesi var mı ilk sayfada bulamadım. Kenarları tam oturan

• Merhaba arkadaşlar Migros aldığım mi not 10 lite telefon kayıt dışı mesaj geldi Türkiye garantili cihaz nasıl kayıt dışı olur ne yapabilirim iade edebilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

https://www.youtube.com/watch?v=SzDWXfaoBow&feature=youtu.be

Ekran koruyucu almak isteyenler video'yu izlesin.
    Hocam mediamarkt sitesinde de var 50 tl onları tavsiye eder misiniz nano koruyucu diyot marka yok sanırım ama evime çok yakın. Küçük bir telefoncudan almaktansa mediamarkt daha mi iyi olur. Netten alamam şu an için.

• eresgü kullanıcısına yanıt
    1 hafta bekleyin. Yeni çıkan cihazlarda bazen imei ler sisteme geç düşüyor. Note 8pro da başıma gelmişti, Genpa garantiliydi. Beklemem diyorsanız, direk iade hakkınız bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

1 hafta bekleyin. Yeni çıkan cihazlarda bazen imei ler sisteme geç düşüyor. Note 8pro da başıma gelmişti, Genpa garantiliydi. Beklemem diyorsanız, direk iade hakkınız bulunuyor.
    Hepsiburada sorun ne olursa olsun kutu açılmış ise servis raporu olmadan iade kabul etmiyor. Migrosta durum nasildir bilmiyorum. En iyisi gidip durumu anlatması. Belki iade alirlar. Ciddi bir problem var cunku.

Bu arada hocam sizde bir sure a71 kullanmıştiniz. Benimle beraber a71'den gecen arkadas alışamadigi icin geri donus yapti. Bende a71 hala duruyor ama arayüz konusunda biraz bocaladigim da bir gercek.
    One iu'dan sonra cok yavan geldi. Kendi uygulamalari en basiti notlar cok kullanissiz tabi galeri vs de oyle. Notlar, takvim, mesajlar, fotoğraflar, aramalar mecburi google kullaniyorum. Sanki telefon bu yonuyle android one gibi hissettiriyor. Note 10 lite'ı daha yeni aldim alisirmiyim bilmiyorum tabi. Ama tek telefona düşersem hangisini elden çıkarırım kararsizim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Hocam mediamarkt sitesinde de var 50 tl onları tavsiye eder misiniz nano koruyucu diyot marka yok sanırım ama evime çok yakın. Küçük bir telefoncudan almaktansa mediamarkt daha mi iyi olur. Netten alamam şu an için.

Alıntıları Göster
    Mediamarkt da olan urunu bilmiyorum hocam ama internetten alma seçeneğiniz yoksa ve eliniz sivi yapistirici ile ürünu uygulamaya musait değilse ben olsam telefoncudan alir uygulattirirdim. Yukarda video attim izelediyseniz uygulamasi biraz zor.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Evet.. birçok markanın sayısızca modelini deneyimledim. Ben xiaomi arayüzünü seviyorum. Samsung uda seviyorum :) Samsung un arayüzü daha renkli daha görsel zengini fakat miui da boş bir sistem değil hocam. Biraz soğuk görünebilir belki ama kötü değil. Zaten miui 12 ile görsel zenginliği arttırmış olacak. Xiaomi eminim ki bu temel google uygulamaları ile devam etmez. Kimse istemiyor, mecbur kullanıcıları dinlemek zorunda. Ek olarak google uygulamaları bahsedildiği kadar kötü değil bence, renkli bir arayüze sahip olduğunu düşünüyorum. Özelleştime, kullanılabilirlik ayrıntıları görecelidir, uygulamaların google olması beni üzmedi ama neden google ki diye de sordum açıkçası..

Şahsen, Mi note 10 lite, A71 den çok daha iyi bir telefon. Ekran, batarya, malzeme kalitesi, hoparlör vb.

Ben Mi Note 10 da kullandım güzeldi fakat fiyat politikası yüzünden hep eksik kaldı donanımı. Her ne kadar aynı cihaz da olsa Mi Note 10 lite, fiyatından dolayı kesinlikle segmentinin zirvesine oturan cihazdır Mi Note 10 lite.

• Bende bu telefonu aldim hb son kampanyasiyla. Şu ana kadar her şey iyi. İlk iş reklamları kapattım saçma sapan her yerdeki.
    Şöyle bir sorunum var belki çözümü kolaydır. Whatsapp tan gelen resimler 2 tane gözüküyor galeride bunu engellemenin yolu var mı ?
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Hocam mi note 10 ile kamera olarak çok fark var mı aralarında?

• Muhabbetkar M kullanıcısına yanıt
    Hocam a71 in kamerasını bilmem ama s10 litenin kamerasından daha iyi resim çekiyor.

• Arkadaşlar kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ben en fazla 7 saat aldım ve az gibi geldi bu bataryaya göre.

• Sizin çok azmis bana 11 saat gibi dediler full parlaklıkta mi kullaniyorsunuz?

• Muhabbetkar M kullanıcısına yanıt
    Parlaklık otomatikte ayarlı. YouTube da 11saat ekran süresini bende gördüm ama benimki de çok az geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Hocam a71 in kamerasını bilmem ama s10 litenin kamerasından daha iyi resim çekiyor.
    S10 lite'in kamera sensorleri falan sanırım a51 ile ayni hocam. Hem mp, hem diyafram açıklıkları birebir. S10 lite da ois ve 4k kayit sirasinda 60 fps cekim secenegi var sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

Evet.. birçok markanın sayısızca modelini deneyimledim. Ben xiaomi arayüzünü seviyorum. Samsung uda seviyorum :) Samsung un arayüzü daha renkli daha görsel zengini fakat miui da boş bir sistem değil hocam. Biraz soğuk görünebilir belki ama kötü değil. Zaten miui 12 ile görsel zenginliği arttırmış olacak. Xiaomi eminim ki bu temel google uygulamaları ile devam etmez. Kimse istemiyor, mecbur kullanıcıları dinlemek zorunda. Ek olarak google uygulamaları bahsedildiği kadar kötü değil bence, renkli bir arayüze sahip olduğunu düşünüyorum. Özelleştime, kullanılabilirlik ayrıntıları görecelidir, uygulamaların google olması beni üzmedi ama neden google ki diye de sordum açıkçası..

Şahsen, Mi note 10 lite, A71 den çok daha iyi bir telefon. Ekran, batarya, malzeme kalitesi, hoparlör vb.

Ben Mi Note 10 da kullandım güzeldi fakat fiyat politikası yüzünden hep eksik kaldı donanımı. Her ne kadar aynı cihaz da olsa Mi Note 10 lite, fiyatından dolayı kesinlikle segmentinin zirvesine oturan cihazdır Mi Note 10 lite.
    Hocam size katılıyorum. Donanim anlaminda mi note 10 lite a71'e gore çok daha iyi.
    Beni dedigim gibi samsung ve xiaomi arayuzundeki farkliliklar rahatsiz etti. Daha doğrusu xiaominin arayüzünden ziyade uygulamari rahatsiz etti. Galerisi, not programi vs cok kötü. Her ne kadar Chrome ile Gboard klavyeyi severek kullansamda diger google uygulamarini pek sevemedim. Saglik uygulamasi yok, marketten 3. Parti uygulama indiriyorum adim sayar calismiyor. Hindistana ve Çin'e ayrı, globale ayri ayrı sürüm cikarip insanları rom peşinde kosturuyorlar. iPhone dan gecen biri olarak hazira alismistim.

Diger yandan bende duz note 10'a gore bu telefonu cok daha basarili goruyorum. Cunku 5 binin ustunde fiyati ve iddali bir kamerasi varken işlemci tarafindan o segment icin eksik kalmışti. Daha ucuza samsung note 10 ve ust seviye işlemcisi olan s10 lite gibi rakipler karşısında sönük kaldi. Ama orta seviye icin kamerasi kirpilip lite versiyonu cikinca bu defa da 3000-4000 bandinin en iddali telefonu konuma geldi. İste tam fiyat performans telefonu buna denir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 14 Haziran 2020; 21:48:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearnomercy

Parlaklık otomatikte ayarlı. YouTube da 11saat ekran süresini bende gördüm ama benimki de çok az geldi.
    Daha yeni telefon hocam. A71'in bataryasi 2 haftada oturmustu. Bir iki hafta sonra kendine gelmeye baslar merak etmeyin.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam sıkıntı olmaz

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.