Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android 10 bir gelse. Ne zaman gelecek bilgisi olan var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada en Mi Note 10 Pro cihazımda en tuhaf şey şifre alanlara paste yapamamak. Şifre copy/paste yapamıyorsun, el ile yazman gerekiyor.

• 2900 e mi note 10 satan varsa alırım temiz olsun yada kapalı kutu olsun.
    3500 e tr garantili veren varsa onuda alabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Come With Me C kullanıcısına yanıt
    mi note 10 pro daki işlemci sd730 dur 720 değil. s10plusın bataryası 4100dür. s10daki exinos sd730dan 2 katı daha iyidir. derdiniz iyi fotoğraf ise alınacak telefonlar p30pro dur, samsung s10 serisi ve üzeri serilerdir, note da olur aynı kamera. kablosuz şarj mi note 10 da yok diye biliyorum. hızlı şarj ile telefonu 4 sene kullanmanız zor o batarya zaten değişmek zorunda kalacaktır. su geçirmezlik p30 proyu bilmem ama s10larda vardır mi note 10 da yok bildiğim kadarıyla. garanti tamamen bütçe işi. melaları bellidir. derdiniz fotoğraf ise eğer en çok. nasıl ve ne şekillerde fotoğraf çekeceğinize ve zevkinize göre değil. telefonlarda fotoğraf genelde yazılım işidir. sensörler zaten çok küçük hepsinde. oneplus mesela kontrast yapar fotolara, aynı kameraya sahip mi9t prolar o konrastı yapmaz ama beyaz ayarı sorunu olur. xiaominin sorunu beyaz ayarıdır. samsung gereksiz renk verir doğallıktan uzaklaştırır ama çoğunluğun gözüne hoş gelir. p30pro da renkleri fazla verir ama ışığı bol alır. en ideal fotoğrafı iphone11pro max mı neyse o çeker. zevk ve ne çekeceğiniz ile ilgilidir fotoğraf. çok bilgili değilseniz iyi fotoğrafı söylediğim cihazlar çeker. sosyal medya fotoğrafçısıysanız mi note 10 tabiki yeter. başka yerlerde de üzmez ama daha iyi çekenler dediklerimdir. bu işin okulunu okumuş biri olarak bu kadar anlatabilirim.

• Arkadaşlar Mi Note 10 Pro yurtdışı cihazına imei repair işlemi yapıldığında çift simli kullanamıyor muyuz, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz.

• Nefy kullanıcısına yanıt
    Hocam dalgınlıkla karıştırmışım kusura bakmayın evet sd730. Hocam performans olarak tabiiki sd730 dan iyi s10 un işlemcisi ama bataryayı çok yoruyor. Telefon oyun oynarken hemen ısınıyor vs. Çevremdeki arkadaşlarım şarjın erken bitmesinden muzdarip hep exynoslu cihazlarda. Daha önce düz mate 10 kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki onda da 22.5w hızlı şarj vardı. Hocam batarya konusunda huawei cidden çok iyi. Apple dalga geçer gibi yıl olmuş 2020 iphone 11 e 5w şarj cihazı koyuyor. Git paranla 18w (şaka gibi) cihaz aldiyor. Xiaomi de keza çok iyi şarj konusunda. Ben sizin dediklerinizden şunu anlıyorum; mi note 10/pro kamera konusunda sosyal medyada iş görür fakat çok daha iyi fotoğraflar istiyorsan p30 pro, s ve Samsung note serisi, apple 11 pro serisi vs. Tercih et diyorsunuz doğru mudur? Bunların içinde de en mantıklısı p30 pro gibi duruyor hocam. Mayıs ayına adım atalım tercihimi yapıcam. Herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Come With Me -- 27 Nisan 2020; 23:28:26 >

• CEBEP C kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun süre kullanıcam illa 4 yıl olmaz da gittiği yere kadar artık. Otomatik arama kaydı vs. bu bilgiler için çok teşekkür ederim. P30 pro daha stabil arayüz de geçişi vs. Testlerde izlediğim kadarıyla. Bakalım Mayıs ayında kararımı vericem.

şarj işi telefonla ne yaptığınızla ilgili değişir elbette. kullanım çok ise yüksek batarya günü kurtarma açısından avantaj elbette. misal ben oyun oynamam telefonu çok kurcalamam, asla arka planda 2-3 program çalıştırmam. ben bu şekilde sony z3ü batarya değişmeden 6 senedir kullanıyorum 2 günü görüyorum. tamamen kullanım yani. sosyal medya için fotoğraf iyi çeksin diyorsanız çoğu telefon işinizi zaten görür. 2 binlik telefonda görür. renk menk işleri bile artık zaten programlarla 40bin çeşit efektlerle çözülüyor. o sebeple sosyal medya için bu cihazlar zaten alınmasına gerek yok. ama siz özel olarak gezile ryapıyorsunuzdur, fotoğraf çekmek hobinizdir. o zaman arka kamerası güçlü bir şey alınabilir. doğa fotoğrafları, şehir fotoğrafları vs size zek verir iyi makinayla çekilirse. ön kamera için alınıyorsa mesela mi note 10 asla üzmez, yeni çıkan çoğu telefonda üzmez. telefon kıyasında zaten fotoğraf olayında en çok dikkat edilen şey düşük ışık performansıdır. bu konuda da karşılaştırmalı videolar izlenilirse. az çok kafada bir şey oluşur. sonra eldeki veriler değerlendirilir. bütçe de son noktada belirleyci olur ve cihaz alınır. ben mesela garantiyi çok önemsemesemde güncelleme almasını önemsiyorum cihazın. o sebeple buna dikkat ediyorum. güvenlik güncelleştirmeleri gelsin istiyorum telefona, kamera güncelleştirmeleride ha keza gelmeli. misal s10 lite güncelleme ile 4k 60fps geldi. benim için önemli. telefonu listeme aldım ama onunda boyutundan şikayetçiyim. tablet gibi. bunlar hep kriter ölçüp biçip karar vereceğiz. bende telefonu uzun yıllar kullanmak isterim. o yüzden işlemcisininde günün iyi işlemcilerinden olmasını isterim mesela. sonuçta 3-4 sene sonrada akıcılık devam etmeli. şu şu cihazların tercih edin diyemiyorum çünkü hiçbirini kullanmadım ama fotoğraf konusunda ne çekeceğinizi ve nasıl sonuç beklediğinizle ilgili belirleyin. hiçbir telefon benim elimdeki samsungun kompakt ufak fotoğraf makinasından iyi çekmiyor neticede. 500 liralık alet. 20x optik zoom var. s10 lite sd855 işlemci var. fotoğrafı süper diyemem ama mi note 10 kadar çekiyor. 4500mah pil var. değerlendirebilirsiniz. ois var telefonda mesela fotoğraf için önemli. mi note 10 bende düşündüm başta ama vazgeçmemin sebebi parası. garantilisine zaten vermem de ben yurt dışı cihazınada 4 bin vermem mesela. 2500-3000 prosunun maksimum ederi benim gözümde. tercihlerinizi incelemeler ışığında alt alta koyun. kararınızı verirsiniz o şekilde çok rahat.

• solokingx S kullanıcısına yanıt
    Kendi tarayıcısından değil Google chrome dan girmeyi deneyin hocam. Reklam engelleyici açık ise o yapabiliyor.
    Evet, P30 Pro da arayuz son güncellemelerden sonra çok iyi ve hiç takılmadı. Bende Mi Note 10 Pro arayuz arada takılyir, bazen kamera uygulama saçmalıyor ya başlatmiyir yada buton basıyorsun fotoğrafı çekmiyor. Güncellemeler ile çözülebilecek söyler tabi ama Xiaomi bu modeli unuttu gibi, Android 10 bile yok. P30 Pro da böyle bir sorunlar yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tface

Kendi tarayıcısından değil Google chrome dan girmeyi deneyin hocam. Reklam engelleyici açık ise o yapabiliyor.
    Anlamadım kardeşim.. alıntılarsan mesajımı unutmuş da olabilirim.. Telefonu alacak olanlar düşünmeden alsın p30pro dan ve iphone 11 den iyi kamerası..bizzat karşılaştırdım.. Yukarıdaki yorumları sallamayın...Hayvan gibi foto çekiyo bu cihaz.. Ufak tefek yazılımsal sorunlar hariç kusursuz bi telefon gidip huawei yada iphone vb çöp tellere boşa 6 7 bin vermeyin verdirtmeyin. Yalnız ara ara internet kopma oluyo bi o canımı sıkıyor. Refresh yapınca düzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 28 Nisan 2020; 14:33:33 >

• https://forum.donanimhaber.com/miui-12-tanitildi-hangi-telefonlara-gelecek--143129087

Bu telefon niye 3. Dalgaya kalmış. O kadar eski ve kötü bir model de değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelden pili sürekli soranlara herşey açık googlemap vb takip de anlık açık. Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• Bu gcam harbi işe yarıyomu yoksa çöp uygulamamı hangisini yüklediysem orjinal kamera daha iyi..

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 28 Nisan 2020; 19:53:40 >

• solokingx S kullanıcısına yanıt
    Bunuda dene bi, beğenmezsen ayarlardan doygunluk contrast ile oyna :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Bunuda dene bi, beğenmezsen ayarlardan doygunluk contrast ile oyna :)
    https://drive.google.com/file/d/11lg8yFDYAcuhZTdKNl_6_5fzkclTTGzx/view?usp=sharing
    Eyvallah kardeşim bunuda deneyelim

• Yok abi olmuyo.. Hdr max ve lib yaması etkinleştirme dedim gene aynı..

• ekpe_babam kullanıcısına yanıt
    Sadece tek sim kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

Sadece tek sim kullanabilirsiniz
    Eyvallah hocam

• Baveran kullanıcısına yanıt
    Hocam en stabil en iyi sonuç veren gcam hangisi sence kullandığında olur note 10 için 7.3 var bende sanki soluk çekiyor biraz

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.