Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wi-fi deyken takılma yapıyor.4,5 g de su gibi akıyor..sizce sorun ne olabilir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustafa0224512 M kullanıcısına yanıt
    Bu soruların cevabını bende merak ediyorum

• mustafa0224512 M kullanıcısına yanıt
    Ben de yurtdışı aldım ilk defa. Kendim imei işini hallettim. Sıkıntısız kullanıyorum. Global rom yüklerseniz otomatikman güncelleme almaya devam eder. Custom rom veya EU rom yüklerseniz güncellemeyi Kendiniz Manuel olarak yapabilirsiniz.telefonu menüden fabrika ayarlarına almadığınız sürece imei silinmez.

• solokingx S kullanıcısına yanıt
    P30 Pro ve Mi Note 10 Pro on kameralarda kıyaslama yapmadım açıkçası çünkü normalde arka kamera kullanıyorum hep. Ancak en büyük fark Mi Note 10 Pro on kamera da stabilizasyonun olmaması. P30 Pro da ise stabilizasyon mevcut, dolayısıyla çok video kayıt veya canlı da ön kamera kullanıyorsanız özellikle hareket ederken P30 Pro daha iyi bir sonuç verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt
    Evet, P30 Prp da çok iyi. Pil yönetimi de çok başarılı. Bazı dezavantajları oldu ABD ile sorunlardan dolayı bazı Bluetooth kodec devre dışı bıraktılar. LDAC ve aptx vardı mesela son güncellemelerden sonra yok oldu. Mi 10 Pro da böyle bir sıkıntı yok. Pil olarak Mi 10 Pro daha iyi olduğunu söyleyebilirim, sonuçta 5000mAh üzerinde. Ama P30 pro da bir gün götürür rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: CEBEP

P30 Pro ve Mi Note 10 Pro on kameralarda kıyaslama yapmadım açıkçası çünkü normalde arka kamera kullanıyorum hep. Ancak en büyük fark Mi Note 10 Pro on kamera da stabilizasyonun olmaması. P30 Pro da ise stabilizasyon mevcut, dolayısıyla çok video kayıt veya canlı da ön kamera kullanıyorsanız özellikle hareket ederken P30 Pro daha iyi bir sonuç verir.
    Video değilde foto kıyasladım portre mod da.. .. Mi note 10 ile.. P30pro çok cansız sönük kaldı foto çekimi..

• ahmet383438 A kullanıcısına yanıt
    Cihaza imei atılmışsa dosyalarda oluşan sıkıntıdan dolayı bu tarz problemler olabiliyor. Yeniden imei atılması düzeltebiliyor.
  • Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• *VoWIFI Aktif Etmek:
    *#*#869434#*#* arama ekranına yazın otomatik olarak VoWIFI aktif olacaktır ancak kullandığınız operatör üzerinden de aktif etmeniz gerekiyor.

Bende bu iş olmuyor. Vodafone da voWiFi özelliği açık ancak bu şifre tuslasigimda birşey olmuyor, vowofi menü/simge de çıkmıyor. Mi Note 10 Pro da deniyorum. Çalışmış olanı var mı acaba?

• İmei repair için görsel/yazılı anlatım ve gerekli dosyaları paylaşabilecek olan var mı ? Yok Endonezya yok global vesaire dedikleriniz nedir? Standart kullanım ve başımın ağrıması için imei repair işlemi yaparken hangi sürüm veya hangi ayarları yapmalıyım.Eşim kullanacağı için standart sorun çıkarmayacak halini araştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperMetin -- 26 Nisan 2020; 0:15:52 >
  • Arkadaşlar merhaba, telefon alma arifesindeyim. P30 pro ile mi note 10 pro'nun arasında kaldım. Kamera, batarya ve işlemci benim için çok önemli. Video çekmem. Ön kamera ve arka kamerada hangisi daha tatmin edicidir acaba? Bir de cihaza imei işlemi yaptıktan sonra, mi flash ile rom attıktan sonra tekrar imei sorunu yaşar mıyım? Ve 3900 civarlarını kayıtsız mi note 10 pro hak eder mi bilemiyorum. Ne alırsam uzun bir süre kullanıcam. Yorumlarınız benim için çok değerli.

HUAWEI P30 PRO 128 GB BLACK - SİYAH + Freebuds Lite Bluetooth Kulaklık
    HUAWEI P30 PRO 128 GB BLACK - SİYAH + Freebuds Lite Bluetooth Kulaklık
    https://www.fixsmart.com.tr/UrunKarti/huawei-p30-pro-128-gb-black-siyah-

6666 tlden p30 pro freebuds kulaklık hediyesiyle birlikte satılıyor. Sizce p30pro alıp geçmeli mi? Note 10 pro mu almalı? Tekrar söylüyorum fotoğraf kalitesi çok önemli benim için. Şimdiden teşekkürler.

• AlperMetin kullanıcısına yanıt
    Daha önce bu tarz işlemlerle uğraşmadıysanız eğer biraz zorlanabilirsiniz. Mi 9t anakonusunda imei repair açıklaması mevcut. Aynı işlemlerle yapabilirsiniz. Yada hiç uğraşmak istemezseniz 50 60 TL karşılığında uzaktan yapan kişiler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Çok teşekkürler hocam uzun uzadıya yazdığınız için. Söylediklerinizden en çok mesaj yazarken 2 kez basma durumu beni korkuttu. Cidden sıkıntılı mı yoksa arada sırada olan bir şey mi?

Alıntıları Göster
    Sürekli değil arada olan birşey. Özellikle hızlı yazarken kaçabiliyor. Yeni güncellemeyle epey düzeldi gibi. Mi 10 serisinde kavislerdeki istenmeyen dokunma yüzey kalınlığı ayarlardan ayarlanabiliyor. Android 10 ile note 10 serisine de gelir diye düşünüyorum. Öylece sorun kalmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ortakatro

Daha önce bu tarz işlemlerle uğraşmadıysanız eğer biraz zorlanabilirsiniz. Mi 9t anakonusunda imei repair açıklaması mevcut. Aynı işlemlerle yapabilirsiniz. Yada hiç uğraşmak istemezseniz 50 60 TL karşılığında uzaktan yapan kişiler var.
    Forumda var mı acaba bildiğiniz bu işi yapan.Veya şuan mesajımı gören varsa benimle iletişime geçebilir.

• Come With Me C kullanıcısına yanıt
    Bende ikisi de var, P30 Pro bir seneden fazla kullanıyorum, Note 10 Prp yeni aldım. Kameralarla ilgili henüz diyeceğim birşey yok çünkü Note 10 Pro daha yeni aldım. Farklar:

Pil:
    Pil benim içinde en önemli olan kriterlerden biri. Note 10 Pro da daha uzun ömürlü, Note 10 Pro da pil 1000mAh daha büyük. Ancak P30 Pro da da pil çok iyi dayanır, bende akşam 10:00 gibi 35% civarında kalıyordu.

P30 Pro da Xiaomi de olan menülerde reklam saçmalığı da yok tabi. Xiaomi de telefon dolu gereksiz uygulamalarla geliyor yarım gün onları temizlemekle geçti.

P30 Pro da kablosuz şarj var, Note 10 Pro da yok

P30 Pro da ön kamerada stabilizasyon var, Note 10 Pro da yok. Video için fark yaratabilir.

İşlemci kıyaslamak zor çünkü P30 Pro da Huawei in kendi üretimi olan Kirin işlemci. Ancak COD de ikisi grafiği rahat kaldırır, ikisi de çok ısınmaz.

EMUI bana göre daha iyi MIUI ye göre.

P30 Pro Android 10, Note 10 Pro hala Android 9.

Çift SIM yönetimi P30 Pro da daha iyi

Note 10 Pro da voLTE ve voWiFi yok, P30 Pro da var

Haptic (titreşim) P30 Pro da daha çok iyi.

P30 Pro da uygulamayı bulmak çok kolay, üstten aşağı çektin mi arama alan çıkıyor Samsunglarda gibi5. Note 10 Pro da böyle birşey yok. Xiaomi nin kendi tarayıcı kullanılması gerekiyor veya google arama ile. Bu çok saçma bana göre, halenda alışamadım.

Spam blokleme:
    P30 da kendi bloke eden özelliği var. Kısa mesajları anahtar kelime kullanarak blokleyebilirisiniz. Örnek B016 listeye eklediğin zaman b016 aracılığı ile gelen tüm kısa mesajlar bloke eder. Note 10 Pro da bu özelliği yok.
    Note 10 Pro Google Dialer kullandığı için dahili Spam arama koruması var, P30 Pro da yok. Gerçi ikisine de Truecaller kurabilirsiniz.

Dışarıdan iki telefon hemen hemen aynı hen tasarım hem ebat olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 26 Nisan 2020; 16:15:25 >

• Diğer telefonların konusunda imei repair ayrıntılı bir şekilde anlatılmış. Keşke bu konu sahibinde resimli bi anlatım yapsaydı.

Note 10 imei atma kendi çabalarıyla yapan var mı arkadaşlar?. Uzaktan imei atanlar 75tl fiyat biçiyorlar. Sen kendin atamazsın diyorlar.Sadece ÜCRETLİ BOX programı ile atılıyormuş.

Ücretli box programı olmadan imei kendi evinde atan var mı arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Mİ9T konusundaki imei aynı uygulayıp atabilirsiniz diyorsunuz ama Box felan programını göremedim.

Telefoncuların attığı gibi, güncelleme otomatik yapan imei repair yapan biri varsa. Nereden yardım aldığını yeşillendirirse belki diğer arkadaşlarımızada yardımcı olmuş oluruz

• az önce düşürdüm telefonu ne yazık ki ve arka kameraların önündeki cam kırıldı.
    nerede yaptırabilirim bunu?
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

az önce düşürdüm telefonu ne yazık ki ve arka kameraların önündeki cam kırıldı.
    nerede yaptırabilirim bunu?
    Kameralarınıza toz girdi ise geçmiş olsun eski kalitesi ne olursa olsun yerine gelmez. O halde kullanmayın yazık edersiniz kamera camı olarak arattırın belki bulabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metamir

Sürekli değil arada olan birşey. Özellikle hızlı yazarken kaçabiliyor. Yeni güncellemeyle epey düzeldi gibi. Mi 10 serisinde kavislerdeki istenmeyen dokunma yüzey kalınlığı ayarlardan ayarlanabiliyor. Android 10 ile note 10 serisine de gelir diye düşünüyorum. Öylece sorun kalmayacaktır.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam, kararımı verdim alacağım da spot cihazlar ilgimi çekiyor 1500 lira fark var kutulu garantili arasında..

• Hauntedd kullanıcısına yanıt
    resimlerde henüz bir bozukluk görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.