Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
67
Favori
210.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özcan Bey sağolun.stabil rom ların çıkış tarihi kesinleşti mi acaba? Bir de ilk başta miui12 nin android 11 ile geleceği söylenmişti. Android 11 sürümü için gelişme var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuky1 -- 2 Mayıs 2020; 11:30:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim Selçuk bey, bu grup için (1. Grup) Haziran sonu çıkacak. Önce Android 10 üzerine inşa edilecek sürüm çıkacak. Aralık gibi Android 11 ile beta çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özcan DELİKANLI -- 2 Mayıs 2020; 11:57:10 >
  • Özcan DELİKANLI kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Hayırlı günler dilerim

• Özcan DELİKANLI kullanıcısına yanıt
    Hocam note10lara tahmini andorid10 ne zaman gelir bekleye bekleye birhal olduk:)

• dr_mrh D kullanıcısına yanıt
    Üst yorumlarda kamerayı koruyan şeffaf bir kılıf var, onu tavsiye ederim
  • emiröztürk kullanıcısına yanıt
    Çin romuna çıktı, xiaomi eu stabil olarak çıktı, normalde çıkması lazımdı şimdiye kadar global olarak ama gecikti, 1-2 ay içinde çıkması lazım büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SATILIK 3 AYLIK Xiaomi Mİ NOTE 10 GLOBAL (6GB 128GB) 3.100TL (Gor marka yedek ekran koruyucu + 2 adet kılıf ile)
    (Tertemiz sıfırdan farksız, alındığı gün ön ve arka kısmı jelatin (GOR marka) kaplandı kılcal çizik bile yok)

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 - 2 ay önce iphone'dan Xiaomi Mi Note 10 geçiş yaptım fakat 15 yıl boyunca iphone kullanmış biri olarak maalesef Androide alışamadığımdan Xiaomi Mi Note 10 (kesinlikle çok iyi telefon kamerası özellikle fevkalade dediğim gibi alışkanlık meselesi) satıyorum. İsteyen İstanbuldan elden telefonu görüp alabilir. Global versiyon aldığım arkadaş İmei kaydını yapacaktı fakat virüsten gidemedim bi türlü yönlendirebilirim kayıt için. Zaten 1 ay taktığım hat 4 ayda diğer hat toplam 5 ay daha açık telefon kapanmıyor bilen kendisi bile yapabilir kaydını forumda anlatan yerler var.

İletişim için : 05323284764
  • Etoist E kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Tlf u ikinci el bölümünde satışa çıkarırsanız dana kolay satabilirsiniz. Oraya da koyun ilanınızı isterseniz.

• Bu ses ayarlarını samsung'taki gibi nasıl yapabilirim? Titreşimde her şey normal ama zil sesini açtığımda whatsapp'taki mesaj gönderme sesi falanda geliyor. Bunları kapatıp sadece zil sesi yüksek kalsın istiyorum.. Bakındımda bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 4 Mayıs 2020; 0:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Bu ses ayarlarını samsung'taki gibi nasıl yapabilirim? Titreşimde her şey normal ama zil sesini açtığımda whatsapp'taki mesaj gönderme sesi falanda geliyor. Bunları kapatıp sadece zil sesi yüksek kalsın istiyorum.. Bakındımda bulamadım
    hocam o yok galiba bende bulamadım
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Saçma bir şekilde bildirim sesi ve zil sesini tek yerden yapmışlar, bildirimleri sessize almak istersen linkteki dosyayı indirip bildirim sesi yapabilirsin. Bu şekilde sessiz olur

• Arkadaşlar eşim için mi10 note ya da pro almayi dusunuyorum.

ikinci el forumundan bi arkadastan satin alacagim.

10 icin 3300 pro 3900 tl sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Aralarinda 500 TL ye degecek bir fark var mi?

Bir de garantisiz aliyorum siz ce risk buyuk mu ?

• 50 türlü özelliği özelleştirmeyi koyan firma bunu niye koymamış anlamak güç.
  • selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkürler
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat ikinci else cok pahalı gerçekten, epey süredir arastırıyorum bende alacağım mi note 10 için 3300 ideal ama pro için pahalı, 3700'den fazla vermeyin, Ankarada bu fiyatlara heryerde bulabilirsiniz, ayrıca İmei de aldığınız yere ait, onlar ücretsiz atıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryesil06

Hocam fiyat ikinci else cok pahalı gerçekten, epey süredir arastırıyorum bende alacağım mi note 10 için 3300 ideal ama pro için pahalı, 3700'den fazla vermeyin, Ankarada bu fiyatlara heryerde bulabilirsiniz, ayrıca İmei de aldığınız yere ait, onlar ücretsiz atıyorlar
    tesekkurler hocam aldim forumdan

• arkadaşlar mi not 10 pro için fiyat ne olmalı yurtdışı için, fiyatları makul, kayıt konusunu da halleden güvenilir bir yer önerir misiniz? ilaveten redmi K30 beklemeli miyiz ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: msyilmaz34

arkadaşlar mi not 10 pro için fiyat ne olmalı yurtdışı için, fiyatları makul, kayıt konusunu da halleden güvenilir bir yer önerir misiniz? ilaveten redmi K30 beklemeli miyiz ne dersiniz?
    k30 ne için bekleyeceksin bende mi note 10 lite bekliyorun
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.