Şimdi Ara

Xiaomi Mi Watch [Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
8.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi Watch [Ana Konu]



    Ürün Özellikleri:

    Marka: Xiaomi
    Model: Mi Watch
    Renk: Siyah, Lacivert
    Bağlantı: Bluetooth 5.0
    Uyumlu işletim sistemi: Android 5.0 veya üstü, iOS 10 veya üstü
    Suya Dayanıklılık: 5 ATM
    Ekran Boyutu: 1,39"
    Tür: AMOLED
    Çözünürlük: 454 x 454 p
    İnç Başına Piksel (ÜFE): 326
    Gövde: Fiberglas ile güçlendirilmiş poliamid
    Kayış: Silikon (Değiştirilebilir 22 mm)
    Batarya: 420 mAh
    Pil ömrü (Günlük Kullanım): 16 güne kadar
    Şarj süresi: 2 saat
    Şarj türü: Manyetik
    Boyutlar ve ağırlık
    Boyutlar: 53.35 x 45.9 x 11.8 mm
    Ağırlık: 32gr.

    Paket İçeriği:

    1 x Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat
    1 x Şarj Standı
    1 x Kullanım Kılavuzu


    Xiaomi mi watch akıllı saat, Bluetooth 5.0 teknolojisi ile birlikte birçok fonksiyonu içerisinde barındıran tasarımı sayesinde gündelik yaşantınızda kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğinizi oldukça kaliteli bir tasarıma sahiptir. 1.39 inch genişliğinde AMOLED HD yüksek çözünürlüklü ekrana sahip olan mi watch lite saat, daha canlı ve renkli görüntüler elde etmenizi sağlar. 100'den fazla saat arayüzü bulunan mi watch, sayısız kişiselleştirme özelliğine sahiptir. Mi Watch, 420 mAh yüksek kaliteli lityum bataryası ile normal kullanımlarda 16 gün, sadece saat olarak(bildirimleri, ışık ayarını değiştirmeden vs.) kullanımlarda 22 gün ve GPS modu ile kullanımlarda yaklaşık olarak 2 gün kullanım sağlar. Android ve iOS işletim sistemine sahip telefonlarınıza Xiaomi Wear lite uygulamasını indirerek detaylı saat işlemlerini kontrol edebilirsiniz.

    117 Adet Spor Modu
    Mi Watch, 117 adet spor modu ile birlikte gelir ve çeşitli kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için zengin egzersiz verileri sağlar.

    Kandaki Oksijen Değeri(SpO2)
    İçerisinde bulunan özelleştirilmiş teknoloji sayesinde kendinizi kötü hissettiğinizde, uzun süreli çalışmalarınızda ve yoğun anınızda kan dolaşımındaki oksijen doygunluk yüzdenizi ölçer.

    Gün Boyunca Kalp Atış Hızınızı İzleyin
    BioTracker PPG 2 optik biyolojik izleme sensörü ve Huami teknolojisi tarafından desteklenen akıllı saat, gün boyunca kalp atış hızınızı takip eder.

    Uyku Analizi ve Dinleme Kalitesi
    Xiaomi saat, her aşamada uykunun kısımlarını(hafif, derin vs.) kontrol ederek uyku anınıdaki durumunuzu uygulama üzerinden kontrol etmenizi sağlar.







  • 15 satıcı içinde kargo dahil en ucuz fiyat seçeneği

    899,00 TL

    Ücretsiz kargo

    https://www.akakce.com/akilli-saat/en-ucuz-xiaomi-mi-watch-fiyati,558469409.html
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt
    Konu için elinize sağlık hocam.

    Çok araştırdım,çok kararsız kaldım ama bu fiyatlara (n11'de bugün 863 lira) alabileceğim en iyi akıllı saatin bu olduğuna karar verdim.

    Bugün sipariş verdim,saati kullandıktan sonra tecrübelerimi burada paylaşmak isterim.
  • sawolverine kullanıcısına yanıt
    Hocam, saati sipariş verdikten sonra bu konuyu açtım. Daha sonrasında saat geldi. Çok güzel bir saat ancak bağlantı kopma sorunu vardı. Dün iade ettim, kargoladım. Bir de siz deneyin hocam. Belki benim cihazda sıkıntı vardır. İzlenimlerinizi bekliyoruz.
  • sawolverine kullanıcısına yanıt

    bende 863 den alma aşamasındayım değmez diyen kullanıcı varmıdır acaba?

  • sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Huawei GT 2e var. Bir sene önce piyasaya çıktı ama hiçbir sorunu yok. Değişiklik olsun diye, farklı bir arayüz, şık tasarım vs. nedenlerle Mi Watch’a yöneldim. GT 2e modelini de göz önünde bulundurun, tercih yaparken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sefaMseven

    bende 863 den alma aşamasındayım değmez diyen kullanıcı varmıdır acaba?

    yerli ve yabancı sitelerde, bu fiyat aralığında güzel bir saat olduğu görüşü hakim. incelemeleri de güzel. muhakkak ki eksi yönleri de vardır ama 2000 lira vermiyoruz sonuçta.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dilaver Çelimli

    Hocam, saati sipariş verdikten sonra bu konuyu açtım. Daha sonrasında saat geldi. Çok güzel bir saat ancak bağlantı kopma sorunu vardı. Dün iade ettim, kargoladım. Bir de siz deneyin hocam. Belki benim cihazda sıkıntı vardır. İzlenimlerinizi bekliyoruz.

    mesajınızı okuyunca hayal kırıklığına uğradım hocam, açıkçası benim geçen seneden beri istediğim,beğendiğim saat gt2e idi. uzun süre forumdaki sayfasını takip ettim. gt2e malzeme kalitesi ve görünüş olarak çok hoşuma gitmesine rağmen kullanıcıların yazdığı ''yanlış ölçüm sonuçları ve bildirim gelmeme-geç gelme'' sorunlarından dolayı almadım. gt2e geçen gün a101 sitesinde 750 liraydı.


    iki saat arasında çok gidip geldim fakat mi watch siparişi verdim. çünkü ölçümlerinin daha doğru olacağını umuyorum(ama bilmiyorum tabi ki nasıl olur). saatim daha kargoya verilmedi,o yüzden bir şey diyemiyorum ama sizin saatteki kopma problemleri korkuttu hocam.





  • sawolverine kullanıcısına yanıt


    Hocam size doğruyu söylüyorum. Buyrun amazon kişisel sayfam. “İade edilecek” yazıyor. Huawei GT 2e mesela adımsayar fazla sayıyor. Ama çok önemsemiyorum. Bildirimlerde sıkıntı yaşamıyorum hocam. Beklentilerle ilgili. iPhone ile kullanıyorum.
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,konunuzda bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Lütfen kusura bakmayın,doğru söylediğinizi düşünüyorum zaten ben mi watch hakkında hayal kırıklığına uğradım yazdım. Benim istediğim saat de gt2e ydi zaten. Bana gelecek saat de problemli olabilir, ben mi watch ı görmedim sadece yorumlarını okudum. Mi watch ,gt2e den daha iyidir de diyemem. Vaktinizi aldım hocam,iyi günler.
  • sawolverine kullanıcısına yanıt
    Selam. Xiaomi Mi Watch kötülediğim düşünülmesin, diye öyle yazdım, ekran görüntüsü verdim. Sana karşı yazmadım, genel konuştum, kast ettim. Mi Watch kopma sorunu olmasaydı iade etmeyecektim. Çok hoşuma gitmişti. İyi günler.
  • merhabalar, alan kullanan var mı acaba?

  • Bu saatte always on display özelliği var midir acaba? Hiçbir yerde olduğunu görmedim. Saat dusunuyorum ama almışken akıllı saat alıyım diyorum. Mekanik saatin yerini dolduracağından dolayı always on display özelliğini arıyorum.
  • Raphaël kullanıcısına yanıt
  • Pusula özelliği var yazıyor ancak bende yok. Menü de farklılık var. Ayrıca xiaomi wear programındakilerden başka tema yükleme imkanımız var mı?
  • lite sürümü nasıl?
  • farklı kaynaklardan arayüz bulup ekleyemiyormuyuz ?

  • Arama özelliği olmaması, gelen aramaları sessize alma, Bluetooth kulaklık takılı iken açma gibi özelliklerin de mi olmadığı anlamına geliyor?
  • merhaba yeri burası olmaya bilir ama asıl Xiaomi Mi Watch bu değildir. TR de satılmadığı için bunu vermişler.

    Asıl saat;



    Birde ben bunu almayı düşünüyorum ama Tr de ne kadarı çalışır merak içindeyim açıkçası....





  • uygulama harici kadran yükleme benimde merak ettiğim bir konu. daha önce amazfit pace modelini kullanıyordum internetten harici kadranlar bulup ekleyebiliyordum ama mi watch için henüz bulamadım..

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.