Şimdi Ara

Xiaomi Mi Drone 4K NASIL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Havada çekim yapmak için drone bakıyorum sıfır olarak yurt dışı sitelerinden getirtecem fakat en uygun fiyat/performans olarak xiaomi mi drone 4k geldi bana, aranızda bu drone'u kullanan var mı, varsa bildiklerini anlatabilir mi ?

Kullanım amacım hem hobi hemde ilersi için pil sayısını artırdıktan sonra havada ticari çekim yapmak.

Son olarak havada ticari çekim yapıp para kazanabilir miyim ?
    Tabi ki SHGM'den kayıt yaptırdıktan sonra.

• selam kardeşim,
    paran varsa Mavic Pro yada Mavic Air,
    daha ekonomik bir bütçen varsa J.Me Drone alabilirsin.
    Hepsinin linklerini iletiyorum
    Mavic Pro:https://www.amazon.com/DJI-CP-PT-000500-Mavic-Pro/dp/B01LZ8QTSU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1526288433&sr=8-3&keywords=mavic+pro
    Mavic Air:https://www.amazon.com/DJI-Mavic-Flame-Portable-Quadcopter/dp/B078WQS5GL/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1526288398&sr=8-5&keywords=mavic+air
    Jme:https://www.amazon.com/Controlled-Camera-Gimbal-Remote-Controller/dp/B076QR4FNN/ref=pd_sbs_21_1?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B076QR4FNN&pd_rd_r=5B65K1BXMWSR2H3RJAAR&pd_rd_w=J7jPu&pd_rd_wg=J44T5&psc=1&refRID=5B65K1BXMWSR2H3RJAAR
    soruların olursa elimden geldiğince yanıtlamak isterim.
  • Aleyküm selam hocam,

Hocam bahsettiğiniz dji modelleri için maalesef bütçem yetersiz kalıyor diğer model ise fiyat performans olarak gereksiz bir cihaz bence çünkü ticari amaçla kullanılacak bir cihaz değil, başka tavsiye edeceğin drone var mı kriterlerime uygun ve bütçe olarak maksimum 2200 lira'yı geçmeyecek bir cihaz

Son olarak neden xiaomi mi drone 4k'yı tavsiye etmediğinizi merak ediyorum
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    selam,
    xiamoi biraz eski kaldığını düşünüyorum, obstacle avoidence vs yok içerisinde,
    kaza riski çok yüksek,
    başka bir alternatif olarak yuunetec breeze 4k ile ilgilenebilirsin,
    ancak onun da gimble i yok,
    bu sebeple de J.ME Drone'u önermiştim.
  • Hocam haklısınız fakat J.ME drone kamera olarak yetersiz.

Başka var mı bütçeme uygun ticari/hobi için beni tatmin edecek xiaomi mi 4k'ya rakip model ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Hocam haklısınız fakat J.ME drone kamera olarak yetersiz.

Başka var mı bütçeme uygun ticari/hobi için beni tatmin edecek xiaomi mi 4k'ya rakip model ?
    Hocam bu kurla o bütçeye f/p drone bulamazsın, ya dji spark alacaksın yada mavic air yada phantom 3 standart hariç advanced yada pro modellerine bakacaksın. Hepsini geçtim gönlün razı gelmiyorsa ikinci el fiyatlarına bakacaksın. Mi droneda bir sorun çıktığı zaman muhattap bulman çok zor ve drone havadayken gimbalın düştüğüne çoğu kez şahit oldum bunları gördükten sonra vazgeçtim almaktan, mavic air arefesindeyim şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: PieCeSs

Hocam bu kurla o bütçeye f/p drone bulamazsın, ya dji spark alacaksın yada mavic air yada phantom 3 standart hariç advanced yada pro modellerine bakacaksın. Hepsini geçtim gönlün razı gelmiyorsa ikinci el fiyatlarına bakacaksın. Mi droneda bir sorun çıktığı zaman muhattap bulman çok zor ve drone havadayken gimbalın düştüğüne çoğu kez şahit oldum bunları gördükten sonra vazgeçtim almaktan, mavic air arefesindeyim şuan

Alıntıları Göster
    DJI Spark Hojdur ama kumandası yok , extra pahalı kumandalı paket.
    aşağıdaki drona bir göz at istersen :
    https://www.banggood.com/JYU-Hornet-2-Racing-5_8G-FPV-With-4K-HD-Camera-3-Axis-Gimbal-RC-Quadcopter-RTF-p-1149085.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi TV Stick 4K
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Hocam gearbest 1 yıl ücretsiz tamir hizmeti sunuyor ama xiaomi dışında çalacak kapı bulamıyorum

2200 lira kadar bütçem var, siz bana 4300 lira fiyatıyla mavic air öneriyorsunuz.

spark bulunuyor 2. el kumandasıyla birlikte ama xiaomi daha iyi gibi
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Hocam bu drone çok dandik, gimbal-kamera acayip kötü
  • quote:

Hocam gearbest 1 yıl ücretsiz tamir hizmeti sunuyor ama xiaomi dışında çalacak kapı bulamıyorum

2200 lira kadar bütçem var, siz bana 4300 lira fiyatıyla mavic air öneriyorsunuz.

1 yıl ücretsiz tamir felan hikaye,
    Çin'e gönder Çin'den geri al resmen işkence.
    gümrüğe takılma riskini saymıyorum bile
  • parrot bepob 2 yi arastır bide

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Benim niye haberim yok o kadar alışverişim oluyor ordan da... Fasa fisodur onun garantisi, havada gimbalı düşüyor ya bildiğin aletin, mandalları geçirme sistemi mi olur, tasarım hatası tamamen, paranla rezil olacağına biraz daha üzerine koy derim.
    Hocam 500-1000 lira koy demiyorsun ki 2 katı koy diyorsun, öğrenci halimle bunu zor biriktirdim max bütçeye ulaştım
  • Gimbal yok onda
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Haklısınız galiba, meşakkatli iş
  • quote:

Hocam 500-1000 lira koy demiyorsun ki 2 katı koy diyorsun, öğrenci halimle bunu zor biriktirdim max bütçeye ulaştım
    Valla hocam sonuçta bi kere alınacak birşey sağlam birşey al paranı çarçur etme
    Tamam

İstediğinizi almakta özgürsünüz, gidin ve alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 30 Mayıs 2018; 20:31:1 >
  • O paraya daha iyi bir şey alamazsın. Dolar daha da yükselmeden al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz bu hafta sonuna kadar sipariş vermeyi düşünüyorum gearbest üzerinden.

Bir de kendi çapında ticari çekim yapmak için yeterli olur mu xiaomi drone ?
  • quote:

Doğru diyorsunuz bu hafta sonuna kadar sipariş vermeyi düşünüyorum gearbest üzerinden.

Bir de kendi çapında ticari çekim yapmak için yeterli olur mu xiaomi drone ?
    Bi P4 kalitesi beklememek lazım ama idare eder yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.