Eğer cin malı drone alacaksınız, çin yada japonyada dji markalı bir drone alacaksanız abd'den en iyi fiyatla alabilirsiniz. DJI markası her nekadar çin menşeli olsada çin*abd arasında hiçbir fiyat farkı yok. Bazı özel günleri de takip ederseniz 100 dolar indirim yapiyorlar.
Bu drone'a yeni sahip oldum. Hali hazırda yerden çekimlerle (DSLR) epey uğraşan bir insandım. Bir de havadan görelim nasıl oluyor dedim aldım. Gözünüz kapalı alabileceğiniz bir dronedur Xiaomi 4K. Çok stabil çalışıyor, uygulaması basit ve kumandası çok güzel tepki veriyor.
2-3 kez elime almışlığım var, çektiğim videyu aşağıda gönderiyorum, kalitesini görmeniz için. Daha fazla video koyacağım kısmetse, takip etmek isteyen edebilir arkadaşlar. En az 1080p izlemenizi öneririm.
Xiaomi drone 4k güzel cihazdır. Çekim kalitesi size başka cihazları aratmaz. Havada kalma süresi ve uçuş menzili eşşizdir. Cihazın yedek parçasıda bulunuyor. Türkiyedede tamir eden var. Bilgin olsun. Tamiride dronun kendiside baya baya ucuz sorusu olan yazabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme