Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
633.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hahaha sinirden çıldırcam öve öve aldığım telefondan bu kadar sorun görüyorum gerçekten çok üzücü telefonu ikinci kez sığırların şebeke sorunundan kaynaklı 2gblik dosya indiriyorum tam ucuna geldi YouTube'dan video izlerken bir anda YouTube'dan çıkartıp anasayfa attı tüm arkaplanı uygulamalarında kapatmış :D Allah belanızı versin diyorum sadece xiaomi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLastrose T kullanıcısına yanıt
    Soket sorunu belki 1 yıl belki 2 yılda olur bu sorun düzeltilemezse hep olacak heleki şimdi alırsan düzelene kadar sürekli kopup durcak sence hangisi mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraklıgamer

Hocam ben teli takip ediyorum kaç gündür bekliyorum sorun çözüldü diye bi mesaj yok her gün aynı sorun mesajı geliyor Yazılımla düzeleceği kesin değil ki ben soğudum şahsen
    Aynı şekilde benimde kafam çok karışık ama düzelmeyeceğide garanti değil gibi çünkü önceki sürümde sorun yok herşey düzgün diyen bir çok kişi var. Telefonu alıp sürüm güncellemesi yapmasak düzgünse neden alınmıyacak gm9 dahada beter diyen bir sürü kişi var üstelik sizde soket sorunu var diyorsunuz kesin sorun çıkartacak bir telefonla sürüm yüklemezsen sorunsuz kullanabileceğimiz bir telefon nasıl aynı kefede olabilir ki.

• General Mobile gerçektende leş Samsun'da da yaka silktim gmdede bunca zamandır telefon kullandım yaka silkmedigim tek marka Apple sadece fiyatları çok tuzlu onun haricinde iPad'i iPhone'u olsun kafam bir kere agrimadi

Direk çıkanlarda var yalnız. Güncelleyip sorun çıkmayan da ama dediğim gibi sana denk geldiğini düşün Çok rezil bi durum 5 10 yıllık tellerde yok bu

• quote:

Soket sorunu belki 1 yıl belki 2 yılda olur bu sorun düzeltilemezse hep olacak heleki şimdi alırsan düzelene kadar sürekli kopup durcak sence hangisi mantıklı
    Bilmiyorum kafam allak bulak ama 1 2 senede kim bilir kaç güncelleme gelecek sence bu kadar zamanda düzelmemesi mümkün mü bu telefonun birde siz nerden aldınız gm9 u.

• Arkadaşlar hala IMEI atılamıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 23 Şubat 2019; 23:9:12 >
  • quote:

Direk çıkanlarda var yalnız. Güncelleyip sorun çıkmayan da ama dediğim gibi sana denk geldiğini düşün Çok rezil bi durum 5 10 yıllık tellerde yok bu
    Yani kesin sorun çıkmayacak olan bir telefonla kesinlikle soket sorunu çıkacak telefonda ben mi 8i tercih ederdim mantıklı olan bana kalırsa bu. Üstelik daha gme iyi diyen kimseye rastladım herkes kötü diyor en azından bu telefonun düzelme şansı bana göre %90.

Gm9 ben de yok sadece gm9 fiyat ve özellik olarak rakibi herkes 2si arasında kalıyo diye onu örnek verdim

Bana da nedense düzelmeyecekmiş gibi geliyor inşallah düzelir. Gmde de sorun çıkacağı kesin değil çıkmayan da bir sürü adam var

• Arkadaşlar ben de alalı 3 hafta oldu şarjı 1 gün gidiyor. Genel olarak telefon bana yetiyor. 10.2.2 güncellemesini yaptım sorun yok. Ama şunu söyleyeyim telefonu elime aldığında mutlu ediyor malzeme kalitesi dokunma hissi gerçekten çok iyi telefonda. Metallerin cam çok kaliteli. Samsung veya gm9 da bu fiyata bu hissi alamazsınız. Plastik telefon veya tasarım olarak yetersiz bir telefonla kiyaslamayin. Kronik sorunları yok. Yazılımda herkese denk gelmiyor. Ama başka telefonlarda da bu kadar özellik yok. iPhone ile kıyaslanmaz. Fiyatını geçtim iPhone bu özellikler 2-3 seneye getirmez.

Samsung da bu fiyata bu kaliteyi veremez. Ama iPhone ve Samsung daha stabil çalışıyor katılıyorum. Ama bu fiyata kiyaslanamaz. Soru. Yaşayanları ayrı tutuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

Arkadaşlar Google kamera ile ilgili konuşuldu mu hiç? 193 sayfayı kontrol edemedim kusura bakmayın. Bu uygulamayı telefonumuza yükleyebiliyor muyuz?
    hayır donuyor kasıyor atıyormuş
  • Arkadaşlar 4/64 olan ile 6/128 olan arasında ciddi bir fark var mı stabilite açısından? 300tl fark vermeye değer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: sogukhavadalgasi

Arkadaşlar 4/64 olan ile 6/128 olan arasında ciddi bir fark var mı stabilite açısından? 300tl fark vermeye değer mi
    Hiç bir şekilde değmez. Zaten 4/64 ün yetmediği yerde 6/128 de yetmemeye başlıcak bu cihazlarda olay ram ve depolama değil işlemci de bitiyor.
  • forum dışından gelip sırf markayı kötülemek için gelenler var diye düşünüyorum. Benim bu marka ile hiçbir ilgim yok hayatım da ilk defa aldım. apple alacaktım 6 ya filan düşse düşmeyince çok övgü dolu sözler cam kasa olması rengi fiyatı cezbedince aldım. güncellemeden önce sıkıntı yoktu internet bağlantısı ile ilgili. Telefon la ilgili bir sorun olsaydı sürekli olurdu güncellemeden öncede. Lütfen markayı karalamak için girmeyi bırakın.
    Bir de yeni gelen arkadaşlar bir hevesle hemen bilgi almak istiyorlar anlıyorum ama sordugunuz soruların 10-15 sayfa geri gidince cevabını bulacaksınız. biraz okuyun lütfen. Çok fazla bilgi kirliliği oluyor!!
  • Buraya gelip IPhone öven kuşkusuz hastadır.

Biri 10k dan pahalı diğeri 1,5k'lık bir ürün.

İkisini kıyaslamak için veya o iyi bundan çok hata var demek için gerçekten ruh hastası olmak lazım.

IPhone dediğiniz ürün (apple ürünlerinin tamamı) standart wifi modemlere adam akıllı bağlanmıyor.

Ofiste İpad'inden İpoduna Macprosuna her çeşidinden var.

Turktelekom veya turksat kablonet modemleri asus, huwaei, tp-link vs her türlü modem fark etmez. muhakkak ama muhakak cihazlardan biri bişi oluyor wifiyi görmez modemi resetlemek gerekiyor.

Sırasıyla, HTC Desire, HTC One, Samsung Note Edge ve Şimdi Mi8 Lite böyle bir sıkıntı yaşamadım.

Üzerinde konuşup kafapatlattığınız ürün piyasadaki en ucuz telefon sahip olduğu donanıma göre.

Yok mobil veriyi açıp kapamak lazımmış.

Yok kamera çamur gibiymiş.

Duyanda National Geographic için antartikada penguenleri gözlemliyor zanneder.

Altı üstü sıradan hayatınızdaki sıradan olayların kimsenin umrunda olmayan anlarını fotoğraflayıp 3-5 gün sonra sileceksiniz.

kamera çok öenmli ise Huwaei P20 pro veya Mate10 pro alın.

Hız önemli ise One Plus 6T alın.

Stabilite önemli ise Pixel 2 alın.

Hiç biri öenmli değil para batıyorsa IPhone alın.

Ama hem havalı bir görünüm, hem son teknolojik yenilikleri alt seviyede olsada sahip olma hemde güncel bir telefon istiyorsanız Mi8 Lite fazlası ile yeterli.

Bağlantı hatasını gidermek 1 en fazla 2 saniyelik bir çift tıka bakıyor.

Abartmayın.

• Cano37 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom daha doğrusu BimCell

• interior designer kullanıcısına yanıt
    Bağlantı hatasını gidermek 1 ya da 2 saniyelik tık ? Anlatır mısın hocam , telefonu parçalamak üzereyim

• Redmi note 6 pro teknik olarak mi 8 lite seviyesinde olsa direkt onu alacağım da aklım hep güçlü donanımda kalıyor. Çok ciddi bir fark olmaz büyük ihtimalle. Bana kalırsa mi 8 lite, sorunları olmasa redmi note 6 pro'dan daha iyi bir cihaz. Note 6 pro'nun tek avantajı bataryası gibi duruyor. Yine de ikisi kıyaslanırsa sorunsuz cihaz en iyi cihazdır bence.
  • C0LDWAVE kullanıcısına yanıt
    Hocam şayet sorun yoksa bir sonraki güncellemeye kadar bekleyin derim bende ve bir çoğunda sorun olmadı ama sizde olabilir bilemem test etmek gerek.
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.