Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.647
Cevap
104
Favori
630.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan 1500-1600 bandında gm9 pro ve bu cihaz var ikisindede eksik var biri güncelleme sikintisi biri şebeke sorunu bu fiyata bukadar ancak ufak tefek sorunlar gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce 6/128 olan modelle aranıza katıldım.
    Genel olarak kamera beklentimin üstüne çıktı fakat max 10/7-8.
    Pil performansı olarak miui 10.2.2 güncellemesiyle kullanmaya başladığım için güncelleme öncesi ya da sonrası olarak bir karşılaştırma yapamıyorum özetle pil performansı olarak bir önceki cihazım olan note 5 ile karşılaştırdığımda 10/7.

Mobil veri problemi şu ana kadar hiç yaşamadım.

Herhangi bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım elimden geldiğince.

Sizlere sorum şu stock temada uygulamaların etrafındaki beyaz kutuları kaldırma imkanımız var mıdır acaba?

• Arkadaşlar bu telefonun sar değeri yüksek özellikle vücut . Uzun süre kullandığınız zaman elinizde uyuşukluk filan oluyormmu?

• bende redmi note 6 pro var 11 saat ekran suresi aliyorum oyun oynayinca 10 saat oluyor,acmadi oyun yok ,telefonda gram kasma yok cekim wifi hepsi full kronik sorun yok global romla geliyor 4/64 olanini oneririm.

• mbdlgc kullanıcısına yanıt
    Hattınız nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Google kamera ile ilgili konuşuldu mu hiç? 193 sayfayı kontrol edemedim kusura bakmayın. Bu uygulamayı telefonumuza yükleyebiliyor muyuz?

• Arkadaşlar mi 8 lite aldım, iyi güzel hoş, lakin bir sorunum var, kart yuvasında ilk yerde 32 GB SD kart var, diğerinde 4g uyumlu Vodafone hat takılı, cihazda son sürüm olan 10.02 kusur olan var güncel yani, sorunum şu ; telefonda internet gidiyor, Facebook , Instagram , oyunlar internete girmiyor , yeniden baslatiyorum telefonu giriyor, 1 2 saat böyle sorunsuz devam ediyor , sonra tekrar gidiyor , ama bu arada telefon üzerinde mobil veri işareti de aktif, bu sorunu nasıl astiniz ,?

• samurai_fb kullanıcısına yanıt
    Bir çok kullanıcı son stabil guncellemden sonra aynı sıkıntıları dile getirdi..bu sorunu bu guncellemden sonra yasayanda var yaşamayan da..

• Bu telefon şans makinesine döndü. Şans kime gülecek, gülmeyecek göreceğiz. Aşığın maşukuna koştuğu gibi koşuyor dünya telefona.

• quote:

Orijinalden alıntı: SayımOmen

Arkadaşlar bu telefonun sar değeri yüksek özellikle vücut . Uzun süre kullandığınız zaman elinizde uyuşukluk filan oluyormmu?
    Bende olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatansever783562 -- 23 Şubat 2019; 22:2:0 >
  • samurai_fb kullanıcısına yanıt
    Kaç gündür konuya girip belki iyi bir yorum vardır diye giriyorum gelen son yorum bu. Hocam bu rezalet bi durum yıl 2019 olmuş 10 yıllık cihazlarda bu sorun yok. Sürekli ağ kopması ne ya benim gözümde artık bu telefon balondur. Kimse parasını kaptırmasın iade şansı olan da iade etsin. Gm9 pronun arada bir çıkan soket sorunu bunun yanında devede kulak kalır ama eleştirirken herkes yerin dibine sokuyo gmyi. Bu telle gm arasında kalan gm alsın net.

• Widgetlarda ekranı kapat içini var. Ben anasayfaya ekledim tıklayıp ekranı kapatıyorum çok kolay oluyor.

Forumdan bir arkadaş söylemişti.

• altunkeser kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal mıdır ? Donanımsal bir problem mıdır hocam , ithalat garantili , gonderirsem bu sorundan çözüm bulacağımi sanmıyorum. Rezil ederler beni de telefonu da

• Meraklıgamer kullanıcısına yanıt
    Benim hiç bir sorunum yok, sen öyle görmek istemişsin öyle görüyorsun. Gm telefon kullanıp acaba şikayeti olmayan, pişman olmayan var mı? Ben kullandım ve yemin ettim bir daha almam diye.

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben üyenin sorunu üzerine yaptım şu sorunun sana denk geldiğini düşün kanser eder. Soket sorununu 50 tl verir yaptırırsın bu soruna yarın güncelleme fayda etmezse ne olacak. Sürekli kesilen internet bi yerden sonra teli kırdırır

• Kafa sar değeri 0.70 lerde diye hatırlıyorum
    Vücut ise 1.5
    Yeni tanıtılan Galaxy s10+ 'da kafa sar değeri 0.50 civarındayken vücut sar değeri 1.5

• sar değerinin öyle bir etkisi yok. SAR değil 1.1 ; 500 de olsa el ayak uyuşmaz.
  • Meraklıgamer kullanıcısına yanıt
    Bu sıkıntılar yazılımla düzelecek sıkıntılar ama gm öyle değil. Bir defa telefon sanki oyuncak gibi, malzeme kalitesi yok. Bir soket sorunu kaç yıldır aynen devam ediyor, bir firma 5 model çıkarır 1 sorunu çözemez mi? Derdimiz marka kötülemek değil, oradan geldiğinizden yazdım. Ben bu telefonu iyi ki almışım diyorum, memnunum, şu sıkıntıları yaşayanlar 10.2 güncellemsini yapanlar, elbet firmanın hatası var ve inşallah yakın zamanda düzeltirler. 2000 tl gibi paraya 128 gb hafıza, 6 gb ram vs. Özellikleri olan bir telefonu bilindik markaların hangisi 4000 den aşağı satar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz1907 -- 23 Şubat 2019; 22:47:49 >
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben teli takip ediyorum kaç gündür bekliyorum sorun çözüldü diye bi mesaj yok her gün aynı sorun mesajı geliyor Yazılımla düzeleceği kesin değil ki ben soğudum şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Meraklıgamer

Kaç gündür konuya girip belki iyi bir yorum vardır diye giriyorum gelen son yorum bu. Hocam bu rezalet bi durum yıl 2019 olmuş 10 yıllık cihazlarda bu sorun yok. Sürekli ağ kopması ne ya benim gözümde artık bu telefon balondur. Kimse parasını kaptırmasın iade şansı olan da iade etsin. Gm9 pronun arada bir çıkan soket sorunu bunun yanında devede kulak kalır ama eleştirirken herkes yerin dibine sokuyo gmyi. Bu telle gm arasında kalan gm alsın net.
    Bende bu telefonu almak istiyorum gm ile aynı gibi ama soket değiştirmek yazılım yüklemekten daha mı mantıklı anlam veremedim..

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.