Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
633.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Forumda fanboylar cirit atar olmuş 1.5klık telefonun sorunlarını kabul etmeyip hayır öyle birşey yok diye inkar eden bir sürü eleman var yazık vallahi insanoğlunun en nefret ettiğim duyguları bunlar adam 1.5k para veriyor sırf kendini tatmin etmek için sorunları yok diyor kabul ederse kendini kötü hissediyor ulan sorun varsa sorun vardır babanızın şirketi gibi savunup durmayın şu firmaları iPhone X kullandım bugüne kadar iPhone 2g'Den beri sürekli x'e kadar kullandım her cihazın kronik sorunları var ama xiaomide fazlasıyla var ve çoğuda yazılımsal saçma sapan adv'lerden tutun şebeke sorunları bildirim sorunları simkart aktivasyon sorunları vs vs. bayağı sorunları var kimi ithalat ürünlerinin arka kapağında ışık süzmesi var üzerine lazerle logo bastıkları için ve mi 8 lite tamamen şans işine döndü arkadaşların dediği gibi kimisine sorunsuz cihaz giderken kimisine sorunlu cihaz gidiyor zamaında mi mix almıştım ilk çıktığında yazılımsal o kadar çok sorunu vardı ki telefonu elden çıkarmamla bir oldu , yıl oldu 2019 dedim mi geliştirmiştir kendini herhalde hala yazılımsal saçma sapan sorunlar olcağını sanmıyorum dedim demez olaydım her gün sistemde bug bulmaktan bıktım artık hani bu kadar bug olacağına sistem android 2 çak üzerine 2 olsun ama bugsuz olsun sorunsuz olsun ama lanet olası çinliler bi türlü beceremiyor yazılım işini sadece donanıma abanmayı biliyorlar buda şeye benziyor istediğin kadar kas kütlesi ol kalıplı ol aklın olmazsa o kasları kullanma şansın olmuyor yada bi ferrari düşünün motoru kuvvetli ama yazılım izin vermiyor ve 90'ı geçemiyosunuz ferrariyle harbiden çok sorun var mi 8 lite cihazlarda paralel ithalat demek zaten garantisi yok anlamına geliyor sadece yalandan garanti ismi yazıyor firma ismi en ufak cihaz probleminde para talebi oluyor bunlara örnek delta , ritzy , vs vs. alacak arkadaşlar önceden iyicene bi incelesin mıncıklasın sonra pişman olmasınlar 1.6k ucuz çok pahalı değil ama asgari ücrete tabi ediyor ülkenin geliri belli çöp olmasın paranız.

• Merhaba arkadaşlar , Kasım ayında aldığım mi8 telefonu, kırdığım için ona en çok benzeyen bu telefonu aldım migrostan 4/64 1689 TL artı olarak bir yıllık cam değişim kaskosu hediye ediliyor . oyun yüklemediğim için performansını mi8 ile karşılaştırmadım ama gündüz fotoğraflarında fark göremedim , kullanım hızı da gayet yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4S14N_HUNT3R

Forumda fanboylar cirit atar olmuş 1.5klık telefonun sorunlarını kabul etmeyip hayır öyle birşey yok diye inkar eden bir sürü eleman var yazık vallahi insanoğlunun en nefret ettiğim duyguları bunlar adam 1.5k para veriyor sırf kendini tatmin etmek için sorunları yok diyor kabul ederse kendini kötü hissediyor ulan sorun varsa sorun vardır babanızın şirketi gibi savunup durmayın şu firmaları iPhone X kullandım bugüne kadar iPhone 2g'Den beri sürekli x'e kadar kullandım her cihazın kronik sorunları var ama xiaomide fazlasıyla var ve çoğuda yazılımsal saçma sapan adv'lerden tutun şebeke sorunları bildirim sorunları simkart aktivasyon sorunları vs vs. bayağı sorunları var kimi ithalat ürünlerinin arka kapağında ışık süzmesi var üzerine lazerle logo bastıkları için ve mi 8 lite tamamen şans işine döndü arkadaşların dediği gibi kimisine sorunsuz cihaz giderken kimisine sorunlu cihaz gidiyor zamaında mi mix almıştım ilk çıktığında yazılımsal o kadar çok sorunu vardı ki telefonu elden çıkarmamla bir oldu , yıl oldu 2019 dedim mi geliştirmiştir kendini herhalde hala yazılımsal saçma sapan sorunlar olcağını sanmıyorum dedim demez olaydım her gün sistemde bug bulmaktan bıktım artık hani bu kadar bug olacağına sistem android 2 çak üzerine 2 olsun ama bugsuz olsun sorunsuz olsun ama lanet olası çinliler bi türlü beceremiyor yazılım işini sadece donanıma abanmayı biliyorlar buda şeye benziyor istediğin kadar kas kütlesi ol kalıplı ol aklın olmazsa o kasları kullanma şansın olmuyor yada bi ferrari düşünün motoru kuvvetli ama yazılım izin vermiyor ve 90'ı geçemiyosunuz ferrariyle harbiden çok sorun var mi 8 lite cihazlarda paralel ithalat demek zaten garantisi yok anlamına geliyor sadece yalandan garanti ismi yazıyor firma ismi en ufak cihaz probleminde para talebi oluyor bunlara örnek delta , ritzy , vs vs. alacak arkadaşlar önceden iyicene bi incelesin mıncıklasın sonra pişman olmasınlar 1.6k ucuz çok pahalı değil ama asgari ücrete tabi ediyor ülkenin geliri belli çöp olmasın paranız.
    Katılmamak elde değil. Bazılari "valla bende hiç sorun yok yeaaaa, süper telefon" diyip duruyor. Bir arkadaş sorununu söylüyor, hooop biri çıkıyor diyor ki "o sorun bende yok".

Sende o sorun yok diye bu telefonun sorunlu olmadığı anlamına gelmiyor. Bu kadar şikayet edilen bir telefon görmedim ben.

Xiaomi satıcıları bence burayı doldurmuş. Anlamsız yani bu kadar savunmak.

• Bu sebeke problemi guncellemeden sonra mi oldu ?

• Şagop kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ama bu paraya ne alalim? Sonuçta sorunlar olabilir diye garantili alıyoruz, bu paraya garantisiz mi8 se alınabilir ama aldıktan sonra elinde patlayabilir yada geçmişi sıkıntılı gm9 pro? Meizu m6 note aldık dokunmatik arızalı cihaz göndermişler serviste yapamadılar davalık olduk, Meizu nun kullanıcı sayisida az Türkiye de. O yüzden Meizu aldıramaz kimse bana kimseye de tavsiye etmem.

• Huawei mate 20 lite almayı düşünüyorum teknosadan 2600₺ türkiye garantili olup olmadığı yazmıyor

Ayrıca xiaomi mi 8 lite ile mate 20 arasında kaldım arada 600₺ fark var. Tabi xiaomi de ithalatçı garantili delta servis ve kvk da çok şikayet var hangisini almalıyım bütçe en fazla 2700₺

• poco f1 al. daha az şikayet var

• quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Arkadaslar mi 8 lite almayi dusunuyorum . 64 gb olani 1580 liraya ( mavi) olanı alabiliyorum . 400 tl fiyat farkı verip 128 gb / 6gb ram olanı almaya değermi ? Bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim?
    bende a2 liteyi elden çıkarıp mi8 lite almak istiyorum malum sd kart görmeme sorunundan bıktım.Aslında xiaomiden kortum ama bakıyorum bu paralara bu özellikte başka çare yok birde gördümkü geçmiş yazılarda çokca bundada sorunlardan bahsedenler olmuş şaşırdım kaldım korkudan telefon alamaz olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadırgs

Hocam haklısınız ama bu paraya ne alalim? Sonuçta sorunlar olabilir diye garantili alıyoruz, bu paraya garantisiz mi8 se alınabilir ama aldıktan sonra elinde patlayabilir yada geçmişi sıkıntılı gm9 pro? Meizu m6 note aldık dokunmatik arızalı cihaz göndermişler serviste yapamadılar davalık olduk, Meizu nun kullanıcı sayisida az Türkiye de. O yüzden Meizu aldıramaz kimse bana kimseye de tavsiye etmem.
    Hocam bence sorunsuz cihazlar almak lazım. Ben Bi ara Nokia kullaniyordum dokunmatigi yüzünden kaza yapacaktım az daha. Varsın Ram 6 GB olmasın ne olacak? Arkadaşımda j7 prime var tak tak çalışıyor. İPhone nun en pahalı telefonunda 4 GB tam var ama işletim sistemi rame o kadar da ihtiyaç duymuyor. Sadece içindeki özelliklere bakıp almak çok mantıklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: lucky s

Huawei mate 20 lite almayı düşünüyorum teknosadan 2600₺ türkiye garantili olup olmadığı yazmıyor

Ayrıca xiaomi mi 8 lite ile mate 20 arasında kaldım arada 600₺ fark var. Tabi xiaomi de ithalatçı garantili delta servis ve kvk da çok şikayet var hangisini almalıyım bütçe en fazla 2700₺
    Amazondan 20 lite 2490 lira hem Huawei hem de amazon garantili

• Konu başlığı artık telefonla alakalı değil de telefonu savunanlar ve savunanlara saldıranlar şeklinde bir hal aldı. Arkadaş benim elimde olan telefonda sorun yok, sorunu olana da sende sorun yoktur mu diyorum. Bende sorun yokken evet yeaaaa bende de var, wifi mobil kopuyor ya mı deyim. Ne bekliyorsunuz yukarıdaki 2 üye. Ben körü körüne telefon falan savunmuyorum, başkasının elinde olan telefonunda bilemem, benim cihaz sorunsuz. Bu belki benim şansım, onu ben nereden biliyim.
    Genelleme yaparak konuşmayın. Siz cihazı almadıysanız bu kadar sorun yazan var madem almayın, zorlayan yoktur galiba. İPhone var, samsung var, huawie var, onlardan birine yönele bilirsiniz. Derdiniz ne anlamıyoruz ki.

• Bu arada ben de bir sorun yazıyım da mi 8 lite sevmeyenlerin gönlünü alalım.
    Ekran görüntüsü alıp foruma attığımda resim bulanık çıkıyor. Fotoğrafta böyle bir şey yok, ekran görüntüsünde var.

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

• Merhaba arkadaşlar gm9 prodaki mikrofon sorunundan sonra iade edip mi 8 litea gecmeye karar verdim iade sureci cok sancili gecti o yuzden artik ana fonksiyonunu iletisimi duzgun saglayacak bir telefona gecmek istiyorum forumu epey inceledim birkac sorum olacak sizlere:
    1-)batarya sikintisindan soz etmis bir arkadas ilk kullanimda 6-7 saat ekran surelerinden 2-3 ayda 3 saate dusme gibi bir sorun yasar miyim?
    2-)mobil veri sikintisi yasayanlar ayni zamanda telefon gorusmelerinde de sorun yasiyor mu? ulasilamama gibi bir durum soz konusu oldu mu? mobil verinin yaninda wifide kopmalar da yasaniyor mu?
    3-)mobil veri sikintisi hatla veya yazilimla mi ilgili? ttde sorun yasayanlar daha az gordugum kadariyla ve telefonu eski bi surumle alip sorunsuz kullanirken guncelleme ile sorun yasamaya baslayan somut kanitlar var mi?
    4-)ekranda herhangi bir koruma teknolojisi var mi? eski telefonum olan p9 lite 2017de gorilla glass olmadigi halde cizikle karsilasmamistim koruma olmadan ayni verimi alabilir miyim?
    5-)on kameranin cok kotu oldugundan bahsetmis bazi kisiler dogru mudur?
    Son olarak p smart 2019 bu cihaza alternatif olabilir mi o daha mi az sorunludur? bu fiyat bandinda tavsiye edebileceginiz cihazlar var mi?

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    telefondada mi bu şekilde görüyorsun.

• arkadaşlar mi 8 lite de şebeke sorununu çözenler var. youtube de videolar var.

bir çok video daha var. denediniz mi acaba?

• Hayırlı olsun İyi günlerde kullanın👍 bu da avantajlı olmuş ben sert ve kırılgan olmadığı için nano veya cam tozlu ekran koruyucu lari daha çok seviyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 tane sipariş verdim bir babama bir bana umarım pişman olmayız arkadaşlar. Telefon elime geçtiğinde ki izlenimlerimi buraya paylaşırım almayı düşünen arkadaşlar için.
  • Xiaomi nin türkiye garantisi yok mu evofone dan ?

Sorun olduğunda delta servis ve kvk mı çare

• batari1982 B kullanıcısına yanıt
    Erişim noktası adları / Avea internet / Taşıyıcı'dan belirtilmedi dışında hepsini seçip kaydettim. Yarım saattir uğraşıyorum henüz kopma olmadı. Ayrıca bununla ilgili mi bilemiyorum ama Ping ve upload düne göre çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 24 Şubat 2019; 17:4:31 >

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.