< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bu "Reklam" yazanlar beni çıldırtıyor. Ne reklam gördün mesela? Sen Android kullanıyorsun. Xiaomi uygulamaları seni üzüyorsa gidip başka uygulama yüklersin. Senin uygulama havuzun sonsuz oğlu sonsuz. Gelelim isimlendirmeye... Orada bir meydan okuma var ama hemen kahvedeki Ahmet amca ağzı ile "Taklit ediyorlar ya" demeniz yanlış. Orada Pro Max nasıl olur bakın görün meydan okuması var. |
|
Batarya hayal kırıklığı iPhone 17 pro maxle hemen hemen aynı ekran süresini almış.Aynı şekilde daha fazla ısınmış.Techdroider kanalında detaylı test var
Bu telefon gereksiz hype aldı.Optimizasyon ve yazılım rezil olduktan sonra donanım güçlü olsa ne işe yarar.7500 bataryalık telefonun 4800 mahlık 17 pro Max ile aynı ekran süresini almasının hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Yazılım kötü olduğu için snapdragon elite gen 5 in gücünü veremiyor. Honor olsun yada diğer Çinli firmalar 4 milyon üstü antutu puanı alırken bu yavrucak 3,5 milyon civarı kalıyor. Kamerası da iyi değil asıl yükseltmeyi ultraya sakladıkları için bunu biraz geçiştirmişler. |
|
Fıs reyiz ilginç bir bakış açısı. Adamlar meydan okumak için adını aynı yapıp karşılarına çıkıyor)) Reklamı ben kendi aldığım cihazımda gördüm. Hem de kapattığın zaman hemen kapanmıyor da, 90 gün içinde kapatılacaktır diyor. Bölge olarak Rusya seçmiştim. İyi adamsın da çok boş yapıyorsun kral. |
|
Benim anlamadığım şu Xiaomi flagship yani amiral serisi olmadan globalde hangi modellerle diğer markaların amiral modelleri ile rekabet edecek..
O zaman Xiaomi lokalde Çin merkezli çin piyasası odaklı bir marka olarak kalmak istiyor demektir .. Yani herkes Xiaomi in 15 den 17 ye neden nasıl geçtiğini bilmek zorunda değil vatandaş Ali Veli yada Avrupa'da Hans george gittimi Xiaomi shopa girdimi orda bakıcak 15 serisi satılıyor bir yerde de bakacak 17 serisi adam yada kadın diyicek ki bana 2-3 senelik telefonumu satmaya çalışıyorlar .. Yani geçen senenin modeliyle global pazarda ne kadar tutunabilir Xiaomi .. heleki özelllikle her yerde 17 serisinin reklamı yapılırken kim gider 15 serisi alır .. Marketing olarak aklıma yatmıyor madem çin iç piyasasına satıcaksın zaten k serisini öyle satıyordun .. Amiral Apple ile Samsung ile mücadele etmen gereken asıl mi serisini çin ile kısıtlamak bence büyük bir marketing hatası .. Heleki ilk defa bir Xiaomi serisi bu kadar global dünya pazarında ses getirmişken talep görmüşken insanlarda karşılık bulmuşken çok çok büyük hata bence ... |
|
Hiç kimse pro, pro max, ultra diye isimlendiremez mi ürettiği telefonun boyutunu, özelliklerini? Apple'ın babasının tekelinde mi bu isimlerdirmeler?
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam her telefonun ana konusunu neden siz açıyorsunuz gerçekten merak ediyorum? Bu kadar telefonu kullanma, tecrübe etme imkanınız yok herhalde. Telefonu alacak, kullanacak birinin ana konusunu açıp konudakilerle ilgilenmesi daha doğru olmaz mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bismillah :) S23 Ultra'dan sonra ilk defa bir amiral gemisi telefona yükseldim. Xiaomi 17 Pro Max 7.500mah'lık pili ve 100w şarjı ile beni şimdilik tavladı. Rekabetçi fotoğraf kalitesi verirse bu telefon alınır, 3-4 sene kullanılır kıvamda. Değerli dostlar ilk soruyu soruyorum. Malumunuz 7.500mah'lık pil ÇİN ÖZEL olabilir. Çin cihazı alınıp TR'de kullanabiliyor muyuz? GLOBAL daha düşük pil ile gelirse çok üzülürüm ya. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Batarya kırpılarak gelmez inşaAllah. |
|
|
Arkadaki ekranda kamera kontrolü yapılabiliyor bu güzel. Videoyu izleyin arka ekranda oyun oynanıyor :) iPhone 17 pro ile kamera karşılaştırması yapmış. Xiaomi çok iyi. Xiaomi 17 Pro Unboxing Black & Compare With iPhone 17 Pro Camera Test In Depth | Antutu, Gaming! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anestesien -- 26 Eylül 2025; 9:37:56 > |
|
|
|
&amp;#119872;&amp;#120010;&amp;#120008;&amp;#120009;&amp;#119990;&amp;#119995;&amp;#119990; &amp;#119974;&amp;#119890;&amp;#120002;&amp;#119990;&amp;#120001; &amp;#119964;&amp;#119983;&amp;#119964;&amp;#119983;Ü&amp;#119877;&amp;#119974;
|