XİAOMi 17 PRO / 17 PRO MAX [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Başkanım şöyle cafcaflı bir konu bekliyorum senden :)
_____________________________ -
Konu içeriğini düzenleyeceğim evet, görselleri ekleyeceğim ve özellikleri yazacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
Telefon süper olmuş. Bilerek 17 Pro Max seçmişler ismini ki Apple'ınkinden ne kadar üstün olduğunu göstermek için. Fiyat da makul olursa diyecek söz yok.
Bence de güzel olmuş, arkada ki ekranı iyi korumak lazım olur da alırsak :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
-
Hocam, başlığa/konuya 17 de eklemeniz güzel olur. Tek konu altında takibi kolay olur. Konu kirliliği olmaz.

-
Onun ayrı konusu var zaten. Konu çok karışır tek başlık olunca. Aralarında bazı farklar var çünkü.
Bendede S23ultra var. Ben açıkcası xiaomi 17 de ana ekranı yetersiz buldum, telefonu ters tutmakta bana hitap etmiyor zaten akıllı saatim var, birde arka ekran zımbırtısıyla uğraşamam. 6.9 inch ekran fhd amoled olarak gelmiş. Zaten amoled ekran alındımı Samsungtan başkası alınmaz. Benim S23 ü amoled çinlilerle karşılaştırıyorum yok hiçbiri dinamik amoled kalitesinde değil. Ayrıca bizdeki camlar gorilla glas destekli. Pil sağlığı için telin hızlı şarjını daima kapalı tutuyorum çok çok acil durumda oda senede bir iki kere hızlı şarjı açıyorum. Bu yüzden 200w hızlı şarjmış vs çokda önemsemiyorum, apple samsung bunlarda isterse şarj hızını arttırır ama pilin ömrünü çabuk yiyor. Şuan ana ekran olarak samsunglarla iphonelar yarışır fhd de olsalar oled olduklarından baya canlı oluyorlar ekran olarak tabi arayüzde etkili. S26 yada bakıp, çok bir değişiklik olmazsa duruma göre iphone 18 le devam ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 26 Eylül 2025; 12:14:22 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ayrı konu açıldı onun için hocam;
https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-17-ana-konu--162196854
Benzer forumlar da bunun için konuşmalar yapılmıştı ve de ayrıştırmalar yapmıştık, ayrı cihazlar olduğu için.
Çin cihazını kayıt açısından önermiyorlar. Globale çıkış tarihine baktım da netleşmemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 26 Eylül 2025; 12:43:28 >_____________________________ 

-
80-90bin verip bu işlerle uğraşmak, güncelleme alamamak vs neyse iphone samsung devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kanunlar Örümcek Ağına Benzer, Büyük Sinekler Delip Geçer, Küçük Sinekler takılıp Kalır. -
Nereye 80 90 45 bin en iyi model reklamda kullanmayanlara çıkar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Yd olarak 50-55 arası gelir bence ilk parti. Şu an 15 ultra 512gb olanı 45k civarı.
Server kayıt yapılırsa güncelleme, sıfırlama sorunsuz oluyor. Garanti yok o kadar.
15 ultra almıştım fakat özellikle kavisli ekran garabetinden ve hyperosdaki reklamlardan dolayı tekrar satmıştım.
17 pro max özenti isminden dolayı xiaomiye gıcık oldum fakat telefon canavar gibi geliyor. Ekran da düz.Bir de o zamana server plaka olayı açık olursa tadından yenmez.
pixel 10 serisi almak yerine tahmini üstüne %10-15 arası fark eklenerek 17 serisi alıp kenara çekilmek lazım.
_____________________________ Gittiğiniz yol, hızınızdan daha önemlidir. -
Bu "Reklam" yazanlar beni çıldırtıyor.
Ne reklam gördün mesela?
Sen Android kullanıyorsun. Xiaomi uygulamaları seni üzüyorsa gidip başka uygulama yüklersin. Senin uygulama havuzun sonsuz oğlu sonsuz.
Gelelim isimlendirmeye...
Orada bir meydan okuma var ama hemen kahvedeki Ahmet amca ağzı ile "Taklit ediyorlar ya" demeniz yanlış.
Orada Pro Max nasıl olur bakın görün meydan okuması var.
Bence de bu reklam işi abartılıyor. Evet reklam var ama kökten çözümü de var. Gerçi insanların düşüncesi şu : Bu kadar para veriyorum niye reklam çıkıyor? Evet haklı olabilirsin. Kapat abi reklamları. Ayarlara gir/Dns kısmına tıkla. dns.adguard.com yaz bitti gitti ya çoğu reklam çıkmaz artık. (Not : Hat Vodafone ise yapma)
Ben hiç reklama rastlamadım nerede çıkıyor reklam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Fıs reyiz ilginç bir bakış açısı. Adamlar meydan okumak için adını aynı yapıp karşılarına çıkıyor))
Reklamı ben kendi aldığım cihazımda gördüm. Hem de kapattığın zaman hemen kapanmıyor da, 90 gün içinde kapatılacaktır diyor. Bölge olarak Rusya seçmiştim.
İyi adamsın da çok boş yapıyorsun kral.
_____________________________ Gittiğiniz yol, hızınızdan daha önemlidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![XİAOMi 17 PRO / 17 PRO MAX [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fef%2f61%2f38%2fef6138bff2ffac9b143e53c942f2b173.jpeg&t=162209028&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı