Şimdi Ara

Xiaomi HyperOS 3.0 güncellemesi 2 cihaza daha geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi HyperOS 3.0 güncellemesi 2 cihaza daha geliyor
    Xiaomi, Android 16 tabanlı HyperOS 3 güncelleme sürecinde daha fazla cihaza destek vermeye devam ediyor. Gelen bilgilere göre Xiaomi 13T Pro ve Poco F5 modelleri, yeni sürümü küresel çapta almaya başladı. Yeni güncelleme, Android 16 ve Android 15'i temel alıyor.

Xiaomi 13T Pro ve Poco F5 için güncelleme hazır

Yeni güncellemede Xiaomi 13T Pro tarafında ilginç bir durum yaşandı. Cihaz, HyperOS 3 güncellemesini daha önce almıştı ancak ciddi sorunlar nedeniyle dağıtım kısa sürede geri çekilmişti. Özellikle rastgele yeniden başlatma ve bootloop problemleri, güncellemenin iptal edilmesine neden oldu.

Yeni yayınlanan sürümle birlikte bu sorunların giderilmiş olması bekleniyor. Güncelleme, Android 16 tabanlı olarak sunuluyor ve bildirim almayan kullanıcılar ise güncellemeyi ayarlar menüsünden manuel olarak kontrol edebilirler. Poco F5 tarafında ise farklı bir tablo var. Cihaz, HyperOS 3 arayüzünü almasına rağmen Android 16 güncellemesi kapsamına dahil edilmiyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi yapay zekâ destekli akıllı kapı kilidini duyurdu

Bunun temel nedeni, modelin daha önce iki büyük Android güncellemesi almış olması. Bu nedenle Poco F5 kullanıcıları, Android 15 tabanı üzerinde HyperOS 3 deneyimine geçiş yapacak. Yani arayüz yenilikleri ve optimizasyonlar sunulurken, çekirdek işletim sistemi tarafında bir değişiklik bulunmuyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/xiaomi_13t_pro_and_poco_f5_are_now_receiving_hyperos_3-news-72054.php

• Xiaomi de hala reklamlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 22 Mart 2026; 12:49:03 >
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Bu olayi cokta buyutmeye gerek var mi? Kapatabiliyorsunuz. Sadece varsayilan acik geliyor. Yetkileri geri alinca ne reklam kaliyor be baska bisey. He, dogru mu tabiki tamamen yanlis. Ama uretici iste...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    &#8220;Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fâni dünyada bıraktığın eserlere de kıymet verme!&#8221; (Mesnevi-î Nûriye, s. 122)
    Bende sırf bu saçmalık yüzünden beğensemde almıyorum aleti. Kapatabiliyorsun dediklerine bakmayın. Bi ton ayar yapıyorsunuz telefonda.
    Reklam izleten adam telefonuda ucuz satmak zorunda ama ucuzda satmıyor.

• halocanaydin kullanıcısına yanıt
    Kapatılıyor ama bildiğim kadarı ile tek bir yerden kapatılmıyor. 2-3 yer olduğunu söylüyorlar. MEsela şimdi bir vidyo izledim, 1 milyondan fazla izlenme var ve xiaomi telefonlarda nasıl reklam kapatılacağını anlatıyor. Yorumlarda işe yaramadığından bahsedilmiş.
    Standart kullanıcı bunlar bilmez. virüs girdi sanıyor millet.

Xiaomi 13T Pro ile yaklaşık 2 seneyi doldurmak üzereyim ve açıkçası “Xiaomi’de reklam çok” söylemini biraz abartılı buluyorum. Şu ana kadar reklamı sadece Xiaomi’nin kendi uygulama mağazası olan GetApps içinde gördüm. Onu da sadece Kaspersky güncellemek için kullandığımdan pek umursamadım.

Günlük kullanımda zaten sistem uygulamalarına bağımlı değilim. Müzik için YouTube Music, video için VLC Media Player kullanıyorum. Bu uygulamalarda reklam varsa da premium/harici kullanım sayesinde karşıma çıkmıyor.

Ayrıca elimde Honor tablet ve Huawei telefon da var. Onların kendi mağazalarında da zaman zaman reklam görüyorum. Yani bu durum sadece Xiaomi’ye özel değil. Biraz kullanım alışkanlığıyla alakalı; sistem uygulamalarına ne kadar bağlı olduğunuz belirleyici oluyor.

“Xiaomi alınır mı?” sorusuna gelirsek: Ben Huawei ambargosu nedeniyle Xiaomi tercih ettim ve genel olarak memnunum. Ancak bir sonraki telefonum büyük ihtimalle Honor olacak. Çünkü Honor tablet aldıktan sonra, Huawei deneyimine oldukça yakın olduğunu net şekilde gördüm.

Kısacası: Reklam meselesi biraz kullanıcı alışkanlığıyla ilgili. Doğru uygulamaları kullanıyorsanız, günlük kullanımda rahatsız edici bir durum pek oluşmuyor.

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt

videodan sonra çıkıyor mu?

xiaomi honor gibi çinli markalar, samsung kadar telefonlardan fazla kâr etmediği için reklam koymak zorunda kalıyor. zaten samsung'un tv ve buzdolabında reklam var (3000 dolarlık buzdolabında). nedense hiç kimse bunları konuşmuyor. samsung telefonlara reklam koysa yine şikayet etmezler xiaomi ve honor gibi markaları şikayet ettikleri kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi 13 pro'ya (13t pro değil) 3 gün önce geldi güncelleme, yükledim bir hevesle ama ekran süresi 8-9 saatten 5-6 saate düştü. Çok pişmanım. Geldiğinde hemen yüklemeyin, yükleme yapanların yorumlarını bekleyin.

• Xiaomi 12 proya ne zaman gelecek bu meret?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre6128

Xiaomi 12 proya ne zaman gelecek bu meret?

Yorum yaptıktan sonra sorgulama yaptım, güncelleme gelmiş. Bu da telefonumun alacağı son güncelleme oluyor galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maligezgin kullanıcısına yanıt
    Normalde MiVideo kullanan biri değilim. VLC her işimi görüyor. Şuan MiVideo ile bir deneme yaptım. Programı açar açmaz tiktok videoları otomatik oynuyor. 1 dakikalık zorlama kullanım ile reklam denk gelmedi ama böyle kafasına göre otomatik tiktok videoları açması hoşuma gitmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.