Canon GI 40 C mürekkep Yerine GI 41 C kullanılır mı
Evimde 5040 yazıcı var, GI 40 mürekkep ile çalışıyor ama orjinal mavi (c) mürekkebi hiç bi yerden bulamıyorum şehrimdeki teknoloji mağazalarında tükenmiş, internetten orjinal yazan 2 farklı satıcıdan aldım, ikisi de çakma geldi. GI 40 yerine GI 41 yada GI 43 yada GI 490 kullansam bi sorun yaşar mıyım?
Msi mag B550m mortar wifi flashback ile bios güncelleme sorunu
Msi mag B550m mortar wifi anakart aldım, 5xxx serisi işlemciyle kullanacağım için sistemi toplamadan önce güç bağlantılarını yaparak flashback ile bios güncellemesi yapmak istedim, tüm yönergeleri uyguluyorum, fat32 flash disk ile bios dosyasının adını MSI.ROM yazıp arkada flashback tuşunun hemen altındaki usb portuna takarak flashback tuşuna basıyorum, önce yavaş yavaş kırmızı ışık yanıp sönüyor, 3-5 saniye sonra hızlı yanıp sönmeye başlıyor ama flash diskin üstündeki ışık hiç yanıp sönmüyor bu sırada, normalde 5-6 dakika sürüyormuş, sonrasında kırmızı ışık komple sönüyormuş ben yarım saatten fazla bekledim ama ışık yanıp sönmeye devam etti, chipset üzerindeki soğutucu bloğa dokunduğumda ısınmış oluyor. 3 farklı flash disk ile denedim, farklı versiyon bios dosyalarıyla denedim ama bir türlü biosu güncelleyemedim. Sizce atladığım bir nokta var mı? Yoksa anakartı iade mi edeyim?
Msi Rx 570 Gamimg X 4g Görüntü Gelmiyor
Yaklaşık 3,5 yıldır kullandığım Msi Rx 570 Gamimg X 4g 1 aydır bazen görüntü gelmiyor. Yani windows başlatılamama sorunu değil, Bios bile gelmiyor. Hatta hdd ışığından windows'un açıldığını görebiliyorum. Görüntü gelmediğinde tekrar tekrar başlatsam da sorun düzelmiyor, uzun bi süre bekledikten sonra başlatınca açılıyor, açıldığında hiç sorun çıkarmıyor. Gta açsam bile hiç sıkıntı olmuyor. Ekran kartını söküp onboard'dan denediğimde hiç sorun yaşamıyorum.
Sorun psu'dan yada anakarttan olabilir diye denemesi için ekran katını arkadaşa verdim, arkadaşımın bilgisayarında da aynı sorunu çıkarmış. Açılmadığında gün boyu açılmamış, açıldığında da hiç bir oyunda sıkıntı çıkmamış.
Garantisi dolduğu için servise yollayamıyorum. Nasıl bir sorun olabilir? Kendim çözebilir miyim?
Canon Pixma TS705 Hakkında Öneri
|
|
Etki Alanındaki Bilgisayarlarda Yavaşlama-Donma Sorunu
|
Arduino ile 3 Servo ve 1 DC Motor Sürme Otomasyonu
|
Samsung Servisi pkk Yandaşı Kanallarını Yüklemiş
Lenovo G510 Laptop Açılmadan Kapanıyor
|
Bosch Ocaklı Fırın Değişim İsteyebilirmiyiz?
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 251
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 26.560 (Bu ay: 548)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar