Şimdi Ara

Xiaomi HyperOS 3.0 güncellemesi 13 modele daha geliyor: İşte liste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi HyperOS 3.0 güncellemesi 13 modele daha geliyor: İşte liste
    Xiaomi, son aylarda HyperOS 3 güncelleme programını hem Android 16 hem de Android 15 tabanlı farklı sürümlerle genişletiyor. Android 16 dağıtımı çeşitli pazarlara ulaşırken şirket, bu süreçle paralel şekilde Android 15 tabanlı özel bir HyperOS 3 versiyonunu da devreye almış durumda. Son olarak HyperOS 3.0 alacak yeni modeller paylaşıldı.

HyperOS 3.0 daha fazla modele geliyor

XiaomiTime tarafından tespit edilen dahili kararlı yapılara göre, HyperOS 3.0 yaklaşık 16 modele daha ulaşacak. Listede ise, Xiaomi Pad 6 Max, Xiaomi Pad 6 Pro, Xiaomi MIX Fold 2, Xiaomi 13 Lite, Xiaomi Civi 3, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S, REDMI K60 Pro, REDMI Note 13 5G, REDMI Note 12T Pro, POCO F5 ve POCO F5 Pro modelleri yer alıyor.

Android 15 tabanlı HyperOS 3 sürümü, arayüz tasarımı, sistem stabilitesi ve çapraz cihaz entegrasyonu gibi başlıklarda Android 16 tabanlı yapı ile aynı yenilikleri sunuyor. Bu sürüm, özellikle iç test aşamasında doğrulanan modellerle birlikte daha geniş bir kullanıcı kitlesine hazırlanıyor. 

Ayrıca Bkz.Xiaomi, bütçe dostu yeni QLED TV'sini Avrupa'da satışa sundu

Android 15 tabanlı dağıtımın, Android 16 ile paralel ilerlemesi Xiaomi'nin yeni ekosistem stratejisinin bir parçası olarak değerlendirilir. Bu yaklaşım, daha eski Android tabanına sahip cihazlarda yeni HyperOS deneyimini yaygınlaştırmayı hedefliyor. Kararlı sürümün hangi modellere önce ulaşacağı ise iç testlerin tamamlanma hızına göre netleşecek.

• Xiaomi Pad 6 Max: OS3.0.0.2

• Xiaomi Pad 6 Pro: OS3.0.0.2

• Xiaomi MIX Fold 2: OS3.0.0.1

• Xiaomi 13 Lite: EEA OS3.0.0.2, Other regions OS3.0.0.1

• Xiaomi Civi 3: OS3.0.0.1

• Xiaomi 12 Pro: OS3.0.0.2

• Xiaomi 12 Pro: OS3.0.0.1

• Xiaomi 12S Pro: Internal Alpha

• Xiaomi 12S: Internal Alpha

• REDMI K60 Pro: OS3.0.0.3

• REDMI Note 13 5G: All regions under stable internal test, Global OS3.0.0.5

• REDMI Note 12T Pro: OS3.0.0.2

• POCO F5: OS3.0.0.1

• POCO F5 Pro: OS3.0.0.1

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/12/09/these-xiaomi-redmi-poco-phones-are-receiving-the-hyperos-3-update-android-15/

• Daha bendeki poco f7 ye gelmedi :S

• bykrm kullanıcısına yanıt

poko'ya yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay arkadaş. 12T Pro bile alıyor, 14T Pro'dan ses yok. Bu nasıl güncelleme.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• benim cihazımda alacak iyi bari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bykrm kullanıcısına yanıt

Global 15 ultraya bile gelmedi hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .Mentalist. kullanıcısına yanıt
    kapatın reklamları çıkmaz daha

• poco x6 proya çinde 7 kasımda verildi ama Tr ye ne zaman gelir hayırlısı

• Benim telefonuma hala güncelleme gelmedi

• note 13 pro + yeni üvey evlat galiba ne zaman verilecek 3.0 güncellemesi 13 pro+ için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.