Şimdi Ara

Xiaomi HyperOS 3.0 güncellemesi 7 cihaza daha geliyor: İşte liste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi HyperOS 3.0 güncellemesi 7 cihaza daha geliyor: İşte liste
    Xiaomi, Android 15 tabanlı HyperOS 3 güncelleme sürecini kademeli olarak genişletmeye devam ediyor. Mi Pilot programı kapsamında başlatılan dağıtım, bu kez Xiaomi 12 ve 12S serisini de kapsayacak şekilde genişledi. Ayrıca kısa sürede 20'den fazla cihaza ulaşması bekleniyor.

Xiaomi HyperOS 3.0 güncellemesi 7 cihaza daha geliyor

Android 15 tabanlı HyperOS 3.0 güncellemesi, ilk etapta Çin pazarındaki cihazlar için erişime açıldı. Daha önce Redmi K60 serisi ve Xiaomi Pad 6 ailesiyle başlayan dağıtım, Xiaomi 12, Xiaomi 12S ve MIX Fold 2 gibi modellerle genişletildi. Güncelleme hâlen pilot kullanıcılarla sınırlı tutulurken, kararlı sürümün ilerleyen haftalarda daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunulması bekleniyor.

• Xiaomi 12: OS3.0.2.0.VLCCNXM

• Xiaomi 12 Pro: OS3.0.2.0.VLBCNXM

• Xiaomi 12S: OS3.0.2.0.VLTCNXM

• Xiaomi 12S Pro: OS3.0.2.0.VLECNXM

• Xiaomi 12S Ultra: OS3.0.2.0.VLACNXM

• Xiaomi Civi 3: OS3.0.1.0.VMICNXM

• Xiaomi MIX Fold 2: OS3.0.1.0.VLRCNXM

Öte yandan dikkat çeken noktalardan biri, Android ana sürüm desteği sona yaklaşan bazı modellerin de bu güncellemeye dahil edilmiş olması. Android 15 tabanlı HyperOS 3, bu cihazlara yeni arayüz düzenlemeleri, sistem optimizasyonları ve performans iyileştirmeleri kazandırmayı hedefliyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 17 Max devasa batarya ile geliyor

HyperIsland gibi arayüz yenilikleri bu sürümde yer alırken, Android 16'ya özgü bazı ileri seviye güvenlik katmanlarının kapsam dışında bırakılması bekleniyor. Xiaomi cephesinden küresel dağıtıma veya tüm uyumlu modellere ilişkin henüz resmi bir takvim paylaşılmış değil. Ancak şirketin önce Çin pazarında başlattığı güncellemeleri kısa süre içinde global modellere açtığını söyleyelim.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2026/01/14/hyperos-3-update-rolling-out-to-xiaomi-12-12s-and-more-devices/

• 14T Pro için hâlâ gelmedi. Bu nasıl iş ya. 😡

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Türkiye için henüz gelmedi.

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Nasıl geldi size hocam? Türkiye cihazı mı?
    Bana gelmedi valla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi 12 serisine gelipte 13t neden almıyor hemde 13t pro aldı bile

• Bundan sonra Samsung a döneceğim. Xiomi güncellemeleri erken kesiyor. Samsung bir çok eski modeline güncelleme verdi. Xiomi sınıfta kaldı hele not serisini bitirdi.

• Benim telefonum red mi 13 pro. Dün hyperos 3.0 güncelleme geldi. Güncelledim...

• Xiaomi 13pro hala gelmedi ne zaman gelir? Gelen var mı ?

• Abi poco f6 ya niye gelmiyo bu güncelleme

• Redmi note 14 pro plus 5G ye neden gelmedi hala

• Poco X6 Pro ya gelsin gerisi yalan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.