|
Samsung One UI 8.5 güncellemesi daha fazla cihaza geliyor
-
-
Samsung güncelleme işinden nefret ettim, yav yap şunu herkes aynı anda indirsin kullansın, koskoca firma yaptığı güncelleme takvimine bak ayıp.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Modeller bir kenara aynı model telefonun güncellemesini farklı ülkelere farklı tarihte veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
google dışında android güncellemesini aynı anda veren yok. samsung zaten bilerek s26'ya one ui 8.5i verip diğerlerini bekletiyor s26 serisi satsın diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Avucunu yalar bir güncellemeyle sistem hatası vermeye başladı a33 çileden çıkarıyor adamı
-
Ne yani S23 Ultra'ya gelmiyor mu bu nasıl haber
-
a35 var bende one ui 8 yüklediğimde sistem arayüzü çökmüştü telefon dondu 1-2 dk. redmi note 14 bile daha hızlı yemin ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 12 Mart 2026; 19:58:9 >
kotu niyetli, etik disi, kullanici dusmani firma, guncellemelerinden hayir gelmez, planli eskitme, kfasina gore root engelleme, her yol bunlarda.. benim samsung cihazlarda guncelleme servisleri disabled kendim isteyene kadar guncelleme yapmiyorum sadece apple cihazlara guncelleme yapiyorum zaten, apple firmasinin da bunlardan asagi kalir yani yok ama apple guncelleme demek zaten ios'da guncel kalmak gerekiyor geriye uyumluluk yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Mart 2026; 20:7:44 >
etik dışı kısmı doğru zaten. samsung diğer şirketleri batırmayı çalıştığını da unutmamak gerek. 2013te samsung sırf htc'nin daha premium şık telefonları var diye insanları işe alıp htc'ye kötü yorum yaptırıp samsung cihazları övdürüyordu. hala bu kafanın değiştiğini sanmıyorum. gizliden yine yapıyor çinli markalara çünkü yeni açılmış sosyal medya sayfalarında sadece çinli markaların sorunlarını gösteren videolar yayınlıyorlar. "dandik dayanmaz" vs. vs. bu ara bu videolar çoğaldı. işin arkasında samsung olduğundan şüpheleniyorum. sırf iki üç kuruş kazanıyım liderlik bende kalsın diye yapmayacağı şey yok samsungun. apple'dan daha kötü bir şirket. şantaj ve manipülasyonla lider olan bir şirket nasıl hala ifşalanmadı anlamıyorum. samsung bir aile şirketi, şirkette akrabalarını çalıştırıyorlar. yani bildiğimiz torpil. torpilde tavan da yapmış bir şirket.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 13 Mart 2026; 0:5:14 >
A52s,M52,A73.Bu üç cihazda birebir aynı çipsete sahip.Ama Mr.Samsung M52'yi Android 13'de,A52s'i Android 14'te bıraktı.A73'e ise Android 16'yı veriyor.
-
Yalan haber yalan haber Galaxy S25 edgem vardı gelmedi one ui 8.5
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ben teklozoji. -
1 sene sürecek herhalde dağıtım.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt