Bildirim
Xiaomi airdots pro 2
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Mi store 393ten satiyor bunlar 319, alsak mi ya bilemedim
Edit: ilk 289.90dan koymuş simdi 319 yapmış iyice kafam karıştı vazgeçtim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer.er -- 4 Temmuz 2020; 11:4:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çin markası bu kablosuz kulakliklarda tv de film izlemek için en iyi f/p ürünü tavsiyeniz nedir?
Aslında edifier tws 200 güzel ama sıkıntı TRde satan yok 😠
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
aynı satıcıdan 1more aldım orjinal dedi ama başka saçma bi kulaklık geldi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam merak ettiğim husus buydu para iadesi alsan bile bekleme süresi vs. can sıkıcı şeyler...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Trendyoldan xiaomi airdots aldim fakat dizi izlemek harici kullanamadım. Konuşursun disardaki sesler karşı sesten daha cok gelir, cizirtilar dert. Daha sonra malum sitede bir video ile karşılaştım, çakması ve orjinali arasındaki fark diye ve benimki çakma çıkmıştı, trendyol'a iade ettim.
geçen hafta morhipodan 300₺ ye aldığım galaxy buds düneyn tedlim edildi
forumda herkeş sahte dedi
şimdi samsung yetkili servisine gösterdim orjinal dedi
Samsung yetkili servis seni başından savmış.quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bu kulaklığı kullanıyorum günlük kullanım film video konuşma için yeterli ama piyasada çakma ürün dolaşıyor.
Bu türün kralı dediğiniz marka model varmı beyler. Zibilyon tane bluetooth modeli var. Yoksa tak kablonu en sağlıklısı o mu dersiniz
Türün kralı tabi ki airpods. Bu kulaklığı kullanıyorum başarılı bir "alternatif". Ancak kablolu kulaklıklar daha iyi performans veriyorlar tws lere göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy.Krueger -- 4 Temmuz 2020; 15:35:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
1,2 Freddy Geldi3,4 Kapıyı Ört5,6 Freddy Seni Yakaladı7,8 Uyumayı Sevmeyiz9,10 Uyumaya son -
-
-
birisi konusunu actmisti basimiza durduk yere ıs açtı. bende o urunde ayni saticidan almistim sonra kargoyu almadan iade ettim.
burada şikayetler :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 4 Temmuz 2020; 20:42:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
-
Tm en iyisi sensin tmquote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizi birbirimizden ayırabilirler ama kalbimizden asla söküp atamazlar. -
alip kullanan var mı bu cihazı arkadaşlar,
ana konusunu göremedim forumda_____________________________
-
Haylou t15 aldım Netflix için harika bi deneyim oldu. Sinema gibi Dolby digital efektleri hissediyorsunuz. Ses seviyesi de diğerlerinden yüksek.quote:
Orijinalden alıntı: mustafasc
Çin markası bu kablosuz kulakliklarda tv de film izlemek için en iyi f/p ürünü tavsiyeniz nedir?
Eyw üstat. Bass yetersiz demişler bazı yorumlarda. Filmlerdeki bass lar yeterli diyorsanız benim için okdir.quote:
Orijinalden alıntı: xiamen
Haylou t15 aldım Netflix için harika bi deneyim oldu. Sinema gibi Dolby digital efektleri hissediyorsunuz. Ses seviyesi de diğerlerinden yüksek.
Alıntıları Göster
Şahsen uzmanı değilim. Benim için yeterli ama profesyonel değerlendiren eksik bulmuş olabilir. Yanlış yönlendirmek istemem.quote:
Orijinalden alıntı: mustafasc
Eyw üstat. Bass yetersiz demişler bazı yorumlarda. Filmlerdeki bass lar yeterli diyorsanız benim için okdir.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Samsung yetkili servis seni başından savmış.
|
Benzer içerikler
- bimcell hat fiyatları
- vodafone 60 gb 392
- yanımda premium
- turkcell 90 gb
- bimcell yeni hat 19 tl
- amazon kasım indirimleri
- kara cuma indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı
iOS
Android