Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
268
Favori
776.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Digiturkplay üyeliği aldım dün akşam televizyonda digiturkplay uygulaması yokmuş vestelle anlaşma gereği ne saçmalıksa. Şimdi ben bu cihazı alıp sorunsuz bir şekilde digiturkplay üyeliğimi kullanarak kanalları izleyebilir miyim? Cevabınız için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün akşam da uzun uzun denedim ama 5.1 ses seçeneği bir türlü aktif olmadı, kodide hiç bir şey yapmadan dts-hd ma sesleri bile alabilirken netflixte 5.1 alamamak sinir bozucu arkadaşımın samsung tvsindeki netflix uygulaması bile direkt kendiliğinden bu seçeneği sunabiliyor, mi boxta bunu alamamak çok kötü, bir çok insan bunu yaşamış ve bir çözümü yok.
    Bazı arkadaşların mi box da netflix filmlerinde 5.1 ses seçeneği varken(5.1.3 2039 vers) benim gibi bazı arkadaşların da bu seçenek yok..(5.2.0 2089 veriyon)
    atmadığımız takla kalmadı..HDMI >TV >spdıf>avr optik bağlantımızda ayarlar aynı..
    Cihazıma Aptoide den 5.1.3 2039 kuruyorum.. 5.1 ses seçeneği yine yok..cihazı kapatıp açıyorum..versiyon 5.2.0 olmuş..
    Cihazlar aynı satıcıdan alınma.. Ne yapabiliriz?
    ben sorunun kaynağını çözdüm gibi.sorun tvlerimizdeki hdmi girişlerinin arc olup olmaması değil, bu girişlerin dolby digital plus sinyaline destek vermemesinden kaynaklı.uzun uzun araştırdım ve gördüm ki dd+ desteği olmayınca netflixten 5.1 alma imkanımız yok kaldı ki optikle de bağlayınca alamıyoruz çünkü optik dd+ sesi iletemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 8 Mayıs 2018; 11:14:27 >
  • _____________________________

• kemalege2000 K kullanıcısına yanıt
    hiç bilmiyorum hocam, alıp denemek lazım belki de.benim gönderdiğim linktekinden ne farkı vardır bilmiyorum.
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Sevgili kardeşim tamam hdmi 1.3 DD+ üstü destekliyor diyelim..Dolby digital 5.1 desteği yokmu mi boxın ? HDD deki DD 5.1 filmlerde spdif den 3.5 jack optic çevirici ile doğrudan avr nin optik girişine aktarılan ses DOLBY DIGITAL 5.1 oluyor..Netflix uygulamasında da sıkıntı var sanki..1080p tamam ..ama ses 5.1 sanal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Sevgili kardeşim tamam hdmi 1.3 DD+ üstü destekliyor diyelim..Dolby digital 5.1 desteği yokmu mi boxın ? HDD deki DD 5.1 filmlerde spdif den 3.5 jack optic çevirici ile doğrudan avr nin optik girişine aktarılan ses DOLBY DIGITAL 5.1 oluyor..Netflix uygulamasında da sıkıntı var sanki..1080p tamam ..ama ses 5.1 sanal..
    Netflix uçtan uca zincir halinde DRM kontrolü yapıyor. Yani Mi Box'tan görüntü aygıtına kadar arada olan herşeyi de kontrol ediyor. Mi Box üzerinde drminfo çalıştırın, AVR bağlı ve bypass edilmiş şekilde sonuçları alın, HDCP değerleri aynı mı? Görüntü aygıtınızdaki tüm HDMI girişlerini deneyin. AVR bağlı durumda iken ve bağlamadan faklı değerler alacağınızı düşünüyorum.
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Google playden DRM ınfo indirdim..
    DRM info :
    Security level :L1
    usage reporting support: True
    HDCP Level : HDCP1.x
    Max HDCp level supported :HDCP 1.x

HDCP 2.2 olması lazım sanırım..
    Bu cihazda işe yaramaz o zaman .. HDMİ GİRİŞ HDMİ OPTİK RCA ÇIKIŞ (gitti gidiyorda..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTRL15

Digiturkplay üyeliğim var ama tv den izlemek istiyorum televizyonda vestel diye digiturk play yok anlaşmaları yokmuş bu cihazı alsam üyeliğimle izleyebilir miyim televizyonumdan?
    4.1.4 sürümü sorunsuz çalışıyor.

Benim cihazımda bluetooth sorunu var. Normalde internet hızım 24 fakat bluetooth mouse ya da oyun kolu bağladığımda internet hızım 2'ye kadar düşüyor.

Sanırım wifi ile bluetooth çakışıyor. Bunun bir çözümü var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ina_N -- 11 Mayıs 2018; 11:25:37 >
    Arkadaşım değerli çalışmaların için çok teşekkür erim benim bu cihazda karşılaştığım bir sorun var belkide ben beceremedim konu cihazın dahili hafızasını yükseltmek ile ilgili flashımı takıp flash diski cihaz ile formatladım dahili hafızam sadece flash diskimi gösteriyordu tabi bu es file explorer da böyle kendi hafiza ayarlarında 5 gb kendi hafızası 15 de flash diski gösteriyor asıl sorun 5+15 gb hafıza olduğu halde yeni uygulama yüklemek istediğim zaman yetersiz alan uyarısı almamdı senden ricam bu cihazda dahili hafıza nasıl yükseltilir ya fotoğraflarla yada bir video ile anlatman diğer bir husus telefonumdan wifi ağına rahatlıkla bağlanırken cihazdan bazen yeni açtığımda bağlantı olduğu halde internet erişimi sağlanamıyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.