Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.429
Cevap
268
Favori
776.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arandur

Odroid C2 ile aslında gayet güzel zaman geçirdik ama son zamanlarda ısınıp kapanmaya başladığından alternatif aradım ve Mi Box aldım. Kumanda ile rahatça kullanılabilmesi falan gayet güzel ama önceki cihazdan aradığım kolaylıklar var.

1 Netflix 4 kişi ortak aldık, her girdiğimde profil seçtiriyor. Otomatik seçilebilmesi yolu var mı? Android ile çalışan Odroid C2'de seçim yapmam gerekmiyordu.

2 Netflix ayrı satırda, diğer uygulamalar ayrı satırda, bunları birleştiremez miyim?

3 Youtube çok ufak tıkanma yapıyor ve bazen video sardığımda oynatmayıp siyah ekranda kalıyor. Açıkçası sadece youtube sorunu yaşadım, Netflix harika.

4 En üstte önerilenler kısmını işlevsel hale getiremedim. Youtube hesabım için önerilen videolar çıksa, yarıda kalanlar vs. çıksa iyi olurdu ama saçma sapan videolar gözüktüğü için mecbur kapattım.

5 Ana ekranda arama olayına tüm uygulamaları ekleyemiyorum.

6 Bazı android tv destekli uygulamalar (ES File gibi) kumanda ile kullanılamıyor, ilerledikçe seçili menü gözükmüyor vs. Bunları air mouse ile çözdüm gerçi.

7 Cihazın bazen şiştiğini hissediyorum, önceki medya oynatıcımda böyle bir durum da yoktu.
    1) Cihazın fişini çekiyor musunuz her seferinde? Sadece cihazı yeniden başlattığımda profil seçim ekranı çıkıyor bende. Onun dışında programa her girişte direkt ana ekran çıkıyor. (Ortak kullanımdan da olabilir mi

2) Netflixi diğer uygulamaların yanına almak için: Uygulamalar>Sistem Uygulamaları>Xiaomileanbackcustomiser 'i bulup devredışı bırakın.

3) Youtube eski sürümlerini deneyin belki sorununuz çözülür.

4) Bu sorunun cevabını ben de arıyorum. Abone olunan kanallara ait içerikler gösterilse güzel olurdu.

5) Anladığım kadarıyla playstore harici yüklenen uygulamaların ana ekranda çıkmamasından bahsediyorsunuz. Ana ekrana kısayol için playstoredan tv app repo uygulamasını kurun. Nasıl yapıldığına dair youtube da videolar mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün tekrar denedim arc olan olmayan tüm hdmi çıkışlarda 5+1 oluyor. Konunun arc veya uygulama versiyonuyla ilgisi yok. Google playden indirip yükledim Netflix' i.
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    hocam benim netflix versiyonu da 5.1.3, cihaz hdmi ile tvye bağlı, optikten de ses sistemine bağladım, bu setupta miboxta ses ayarlarını ne yapmam gerekir?ps4ü de optikle bağladığımda direkt 5.1 geldi ama miboxta avrde 2.1 channel yazıyor.
  • Benim 5.2.0 2087 ...Şimdi ben bunu nasıl 5.1.3 e dönüştürürüm?

Aptoide Tv den 5.1.3 2039 buldum yükledim ..Maalesef 5.1 seçeneği yok...Hdmi girişinden algılıyor sanırım 5.1 i..Siz haklıydınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 7 Mayıs 2018; 15:43:36 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 7 Mayıs 2018; 18:17:17 >

Orijinalden alıntı: aslanuque

1) Cihazın fişini çekiyor musunuz her seferinde? Sadece cihazı yeniden başlattığımda profil seçim ekranı çıkıyor bende. Onun dışında programa her girişte direkt ana ekran çıkıyor. (Ortak kullanımdan da olabilir mi

2) Netflixi diğer uygulamaların yanına almak için: Uygulamalar>Sistem Uygulamaları>Xiaomileanbackcustomiser 'i bulup devredışı bırakın.

3) Youtube eski sürümlerini deneyin belki sorununuz çözülür.

4) Bu sorunun cevabını ben de arıyorum. Abone olunan kanallara ait içerikler gösterilse güzel olurdu.

5) Anladığım kadarıyla playstore harici yüklenen uygulamaların ana ekranda çıkmamasından bahsediyorsunuz. Ana ekrana kısayol için playstoredan tv app repo uygulamasını kurun. Nasıl yapıldığına dair youtube da videolar mevcut.

Alıntıları Göster
    1 Cihazın fişini çekmiyorum. 4 kişi hesabı ortak kullanıyoruz ve her girdiğimde profil seçtirmesi gına getirdi. Başka cihazda apk ile kullanıyordum, bu sıkıntı yoktu.

5 Yok, Aptoide ile ve sideload ile o sorunu aştım. Ana sayfada sesli arama yapabileceğim uygulama seçimlerinden bahsetmiştim.

• sertifikasız android cihazlar drm gerekliliklerini karşılamadığı için play store'dan netflix i indiremez, ayrıca yüklerseniz çalışmaz. siteden indirilen versiyon ile anca 480p izlenebilir.
    Anlamadığım olay benim Google playden indirdiğim versiyon 5.2.0 2089 ken..sizin güncellemeler açık olmasına rağmen 5.1.3 2039 ...Burada bir çelişki var..sorun bu noktada çözülecek ..Uygulama versiyonları neye göre güncelleniyor? Neden farklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gannicus

Arkadaşlar ben denemek için Asphalt 8 indirdim ancak yaş ve cinsiyet sorduğu sayfayı cihazın kumandası ile kontrol edemiyorum. Kumanda ile oynayamıyor muyuz?
    Mouse-klavye gerekiyor o iş için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 7 Mayıs 2018; 22:50:47 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar elimde digiturk üyeliği var bu cihazı alıp digiturk play veya onun türevi bir şey indirerek digiturk seyredebilir miyim?

Orijinalden alıntı: CTRL15

Arkadaşlar elimde digiturk üyeliği var bu cihazı alıp digiturk play veya onun türevi bir şey indirerek digiturk seyredebilir miyim?
    DigiturkPlay'e ayrıca üye olmak gerekiyor bildiğim kadarıyla. Benim yalnızca, Digiturkplay üyeliğim var android uygulamasıyla izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yüklenecek programlar ile ilgili video :
    Hard reset videosu :
    xiaomi mi tv box inceleme :
    xiaomi mi tv box kutu açılımı :

ilerliyen zamanlarda bir kaç videoda daha çekeceğim kanalıma abone olursanız haberdar olabilirsiniz.

lütfen aklınıza gelenleri yorum olarak yazın en kıssa sürede cevaplamaya çalışacağım

• CTRL15 C kullanıcısına yanıt
    Digiturkplay çalışıyor du bir ara ama kullanan arkadaşlar yanıtlasınlar.

Normalde eğer digitürk aboneliğiniz varsa, beinconnect uygulamasıyla izleybiliyorsunuz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.