Şimdi Ara

Xiaomi 15T ve 15T Pro'nun tanıtım tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi 15T ve 15T Pro'nun tanıtım tarihi belli oldu
    Xiaomi, bir sonraki amiral gemisi modelleri Xiaomi 15T ve 15T Pro'yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket, yeni modellerini 24 Eylül'de tanıtacağını resmi olarak açıkladı. Yeni seri, geçen yıl Eylül ayı sonlarında piyasaya sürülen 14T serisinin devamı niteliğinde ve hem donanım hem de tasarımda dikkat çekici iyileştirmeler sunması bekleniyor.

Xiaomi 15T ve 15T Pro neler sunacak?

Xiaomi, serinin lansman tarihini resmi olarak duyurdu, ancak henüz tüm ürün yelpazesini ayrıntılı olarak açıklamadı. Ancak sızıntılar iki modele işaret ediyor: standart Xiaomi 15T ve daha üst düzey 15T Pro. Pro versiyonunun, 5x optik yakınlaştırma (115 mm eşdeğeri) sunan periskop telefoto kamera ve diğer üst düzey özelliklerle öne çıkması bekleniyor.

Raporlara göre her iki telefon da daha büyük 6,83 inç ekranlara (14T'de 6,67 inç) sahip olacak. İşlemci tarafıdan 15T'de MediaTek Dimensity 8400, Pro'da ise amiral gemisi Dimensity 9400+'ın yer alacağı belirtiliyor. Her iki modelin de standart olarak 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla gelmesi bekleniyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 17 Pro Max Türkiye fiyatı belli oldu! İşte iPhone 17 fiyat listesi

Sızdırılan diğer özellikler arasında Leica ayarlı üçlü kamera (50 MP ana kamera, 13 MP ultra geniş açılı kamera, 50 MP telefoto kamera), 5.500 mAh pil ve IP69 sertifikalı su ve toz geçirmezlik yer alıyor. Şarj hızlarının ise 15T için 67 W, Pro için 90 W olması bekleniyor.

Her iki telefonun da sızdırılan CAD görüntüleri bazı dikkat çekici tasarım değişikliklerine işaret ediyor. Xiaomi 15T'nin 649 euro, 15T Pro'nun ise 799 euro fiyattan satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/09/08/xiaomi-15t-series-set-for-global-launch-on-september-24/
    Kaynak:https://x.com/Xiaomi/status/1964992113608634530

• Türkiyede kimse Samsungla rekabet edemez Samsung maliyetine telefon satıyor

• ededilzih E kullanıcısına yanıt
    Aynen S25 FE baya maliyetine olmuş asfjhfjsahdjhf o değil de Epey'deki Selami sen misin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 10 Eylül 2025; 16:40:41 >
  • 12/256'lık 120W 11T Pro'm var halâ güzel iş görüyor, yeni bir telefon alacak olsaydım özellik olarak pek fazla bir artı sunmadığı için 15T Pro alır mıydım emin değilim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Adamlar, klima, tv, mutfak elektronik vs vs işlerinde. Kısaca her işteler. Yoksa telefona kalsa çoktan bitmişlerdi.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • 14T Pro kullanıyorum. Çok memnunum. Tasarım olarak bunlar daha güzel olacak gibi bakalım.

• Stones kullanıcısına yanıt

Kaçağa düşsün buralar çoşar Xiaomi 15T ve 15T Pro'nun tanıtım tarihi belli oldu 

• reDsbLacKSK R kullanıcısına yanıt

Kaçağa düşmesine gerek yok. Avrupa'da da rağbet yok bence. Fas'tan geldim 1 ay kaldım. Orada bile yok. Oppo bilmem ne bunları alıyorlar daha çok.

Talep olsaydı kaçak hak getire. Doğudan yığınla dolardı.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • 14t pro almayı düşünüyorum bunu beklemeye değermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl oluyor 15t 24 eylülde lansman olacak diyorlar. Haber kaynağını ve doğruluğunu kontrol edin bari adminler. Ben geçen ay aldım 1tb, 16gb olan 15T Ultrayi aldım d a siz hala lansman olacak diyorsunuz bunu anlamıyorum. Ha 2. defa alırmıyım almam. Samsung S25 ultra serisi yada iphone 16 ultra alirim. Onlarla ayni fiyatlarda şu an. Gereksiz pahalı.

• Stones kullanıcısına yanıt

Samsung ile karıştırdınız herhalde :)

Birçok konuda ilerleme var ama esas fark işlemcide

Xiaomi 15 var ya?

Hatlar baya karışmış görünüyor. 15T Ultra mı? Bir dakika... iPhone 16 Ultra mı xhJdjjxjxdjnssn

Sir Crocodile
  • gnsnc G kullanıcısına yanıt
    İşlemciyle fazla işim yok hacı 888 taş gibi halâ, sosyal medya, video vs işimi görüyor.

Ben kullanıyorum Xiaomi 15'i, kırpılmış olarak bulmadım bu cihazı. Mesela Samsung'un düz serileri Ultralarına göre daha çok kırpılmış oluyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.