R

Teğmen
22 Nisan 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 66 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Abilerim kardeşlerim uzatmadan yazayım

4 yıldır aynı telefonu kullanıyorum ve 4 yıldır telefonumda her yerde kullandığım ailevi , şahsi , büyük küçük çoluk çocuk vs tüm fotoğraflarımı bu gmaile bağlı drive yedeklerim.GMAİL HESABIM TELEFON NUMARAM İLE BAĞLI.

Olay şu dün telefon kastığı için sıfırladım tekrar gmail hesabıma girmeyi denediğimde şifremi unutmuşum.E bende şifremi unuttuma tıkladım var olan telefon numaramı yazmamı istedi onu yazdım onayladı ve telefona güvenlik kodu gönderdi gelen kodu ilgili ekrana yazdım bu defada aynı mail adresime yani girmeye çalıştığım mail adresime güvenlik kodu gönderiyor onu istiyor yahu kardeşim zaten giremediğim hesaba güvenlik kodu göndermek nasıl bir iştir ? Telefon ile onaylıyorum bu gmailim sahibi ben olduğumu kanıtlıyorum neden gmaile ayrıca kod gönderiyorsun ? Cihazım aynı, konumum aynı,telefon numaram aynı ama giremiyorum.Diğer yöntemlere tıkladığında ise yine girmeye çalıştığım gmail hesabıma kod göndermeyi teklif ediyor yani tek alternatifim telefon numarası onada zaten kod geliyor giriyorum ama yeterli görmeyip aynı gmailede kod gönderiyor.Varmıdır bir çözümü Kurtaramazsam bir ailenin arşivi gidecek.Valla 30 tane telefonum kırılsaydıda böyle bişey yaşamasaydım

Arkadaşlar merhaba türktelekom altyapısından sol firmasından 50 mbit paketli hizmet almaktayım.Altyapım 115 mbit destekliyor.Kapıma 3 defa tt çalışanı sol çalışanı ve elektrikçi getirtim ölçüm yaptırdım ve 115 lerde çıkıyor sonuç

Olay burda başlıyor 100 mbitlik pakete geçmek istediğimde altyapınız yetersiz diyip paketi satmıyolar.

Sorunu araştırdım ve olayın zort dediği yer şurası

türktelekom altyapı sorgulama veritabanına benim evimin altyapısının alabileceği max hızı yanlış girmiş..kapıya 3 sefa sol , türktelekom ve elektrikçi teknisten getirttim ölçüm yaptırdım apartman girişindeki kutudan ve çıkan sonuç 115 mbit.Ama türktelekom altyapı sorgu sitesine 65 mbit olarak girmiş bu nedenle sol temsilcisi diyorki 100 lük pakete geçişe izin vermiyor sistem.Tt İl müdürlüğünü aradım ama ilgilenmediler bile.Bu sorunu nasıl çözerim.Modem arayüzüm ortada superonline müşteri temsilcisi altyapınız 100 mbit desteklemiyor diyip 100 lük paket satmıyor.Çünkü ev adresimi sorguladığında 65 mbit lik bir hız çıkıyormuş ve sistem üst pakete geçmeme izin vermiyormuş.Siz menüel olarak tanımlayın diyorum onada imkansız diyorlar.

Not: Aynı adreste yine tt altyapısı kullanan alt iss firmalarından birinde taahütsüz olarak 1.5 yıl 100 mbit paket kullandım ve hız testlerinde 90-95 arası aldım hep.Altyapım nasıl yetersiz ne alaka ?

SOL BANA PAKET SATMIYOR

Arkadaşlar merhaba türktelekom altyapısından bir iss firmasından 50 mbit paketli hizmet almaktayım.Altyapım 115 mbit destekliyor.Kapıma 3 defa tt çalışanı sol çalışanı ve elektrikçi getirtim ölçüm yaptırdım ve 115 lerde çıkıyor sonuç

Olay burda başlıyor 100 mbitlik pakete geçmek istediğimde altyapınız yetersiz diyip paketi satmıyolar.

Sorunu araştırdım ve olayın zart dediği yer şurası

türktelekom altyapı sorgulama veritabanına benim evimin altyapısının alabileceği max hızı yanlış girmiş..kapıya 3 sefa sol , türktelekom ve elektrikçi teknisten getirttim ölçüm yaptırdım apartman girişindeki kutudan ve çıkan sonuç 115 mbit.Ama türktelekom altyapı sorgu sitesine 65 mbit olarak girmiş bu nedenle hiçbir firma 100 lük paket satmıyor bana..İl müdürlüğünü aradım ama ilgilenmediler bile.Bu sorunu nasıl çözerim.Modem arayüzüm ortada bana türktelekom müşteri temsilcisi , superonline müşteri temsilcisi altyapınız 100 mbit desteklemiyor diyip 100 lük paket satmıyorlar

TÜRKTELEKOMU NASIL İKNA EDERİM ?

Arkadaşlar hazırda TT altyapısı kullanan bir iss abonesiyim ve 100 mbitlik bir paket kullanıyorum.Aboneliğimi iptal ettirmeden online olarak sol 50 mbit lik paketine ONLİNE olarak başvurdum.5 dk sonra mesaj taahüm vb içerikli bilgilerin olduğu mesaj geldi.AMA HİÇ BİR YERE NE NE ISLAK İMZA NE E İMZA NE SESLİ ONAY VERMEDİM.

Her neyse sabah oldu tekrar mesaj geldi binanızdaki çalışma bitmiştir kurulum için sizi bilgilendireceğiz diye.Ama binaya gelen giden de olmadı.

Bende ne çalışması diye şüphelenip altyapı kontrolü yaptım 105 mbit destekleyen altyapım 16 mbit adsl e düşmüş.

Hemem modem arayüzünden kullandığım iss nin değerlerini kontrol ettim çok şükür yine aynı 100 lük değerler alıyorum ama altyapı sorgulamadaki sonuç neden değişti ?

Binama gelmeden nasıl çalışma yapabiliyorlar ?

Daha bağlatmadan nefret ettim m.h lerine bağlanmak istiyorum kuruluma kimse gelmesin diye ama m.h bağlanmak imkansız hep robotla muhattabız.Adamlara ulaşamıyorum altyapı sorgumu eski haline çevirsinler istemiyorum hizmetlerini filan

Arkadaşlar son zamlardan sonra taahüt lü kullanmak daha uyguna geliyor o nedenle modem dahil 100 mbit neti 250 liraya veriyor 1 yıl taahüt.

Şuan tt altyapısında farklı bir iss kullanıyorum ve oynadığım oyunlarda pingim 28-34 arası geziyor mesela Mobile legends, Sol de en çok şikayet ping den kaynaklı konulara baktım.Sizce geçmelimiyim şuanki ms değerimden dahamı yüksek değerler alırım

Silinebilir.

Arkadaşlar cihazım Mi9T (Davinci) rom root işleriyle hiç uğraşmadım BL kilit kapalı kutudan aldığım gibi kullanıyorum.Her neyse android 11 mıuı 12.1.4 yüklü.ve hiç memnun değildim performans pil vs vs.Mi tool v2 aracı ile BL kilidini açmadan dönülebilinen resmi romları taradım.bu romların imzaları açık ve resmi olarak isteyen herkes geri dönebiliyor.Her neyse BL kilidim kapalı şekilde android 10 Miuı 12.0.9 global sürümüne dönüş yaptım cihazım çok rahatladı.Fakat kullandığım önemli Bir APK android 10 da uyumsuz ve 2-3 günlüğüne istemeye istemeye tekrar güncel rom Android 11 miuı 12.1.4 e dönüş yapmam lazımdı.Xiaomi nin kendi sitesinden uygun global 12.1.4 recovery modunu indirdim.Dahili hafızaya atıp el ile güncelleme yaptığım zaman güncelleme doğrulanmadı hatası veriyor.Yine cihaz üzerinden en son sürümü indir dediğimde yüklü olan eski sürümü indiriyor.BL kilidim kapalı ve basit şekilde düşük sürümden yayınlanan son sürüme güncelleme yapmam lazım neden böyle bir hata verdi.Eski sürümden yeni sürüme telefonumu güncellemek istiyorum bu bu kadar zor olmamalı.Beter bir sistemin var xiaomi..

Çözebilene HELAL

Arkadaşlar türkcell paycell kartım var indirim kod , online alışveriş vs vs olayları olduğunda işe yararsa kullanıyorum.Diğer hattım vodafone ve vodafone pay hesap açıp kaydoldum içine bi miktar attım bazı işlemlere fiziksel kart lazım oldu için izin vermedi bugün 2 farklı vodafone bayisine gidip vodafone pay kart almak istedimi söyledim öyle bir kart yoktur diye dönüş aldım hatta dalga geçti bitanesi siz yanlış görmüştürsünüz o oyun kartı filandır dedi... Açıp sitelerinden kartı gösterdim ve pay hesabımı gösterdim öyle bi kart varmıymış diye söylendi...Şaka mı bu vodafone pay kartı vodafone bayilerinden alabilirsiniz diyor sitede ama bayiler bu kartın var olduğunu bile bilmiyor.İşin ilginç yanı pay hesabıma attığım parayıda çekemiyorum fiziksel kart şart ama bayilerde öyle bir kart yoktur deniyor paramız içerde rehin kaldı şaka gibi ya şaka...

Arkadaşlar pandemi dönemi malum kısıtlı bütçe var.Kurulum ücreti,bağlantı ücreti,aktivasyon ücreti almayan iss öneriniz varmı taahütsüz ?

Yani arada youtube dan diğer ülkedeki iss paketleri vs vs videoları izliyorum içim gidiyor.zaten fahiş fiyata rezil hızlar alıyoruz birde bağlantı parası aktivasyon ücreti bilmem ne gibi salak saçma para veriyoruz.sen aktivasyonu yapmazsan nasıl kullanacağım ben bu interneti.paramla satın aldığım interneti açtırmak için sana neden para vereyim zaten satmışsın bana onu kullanılabilir hale getirmek senin görevin.Ayakkabıcı dan ayakkabı alıyoruz kutuyu açıp giymek için paramı veriyoruz ne kadar saçma bir olay buna bir dur diyen yokmu abi.

Arkadaşlar 1 hafta önce taşındım.Elektrik su filan benim üzerimde.Faturalarda evin adresi kanlı canlı gözüküyor .Eve internet bağlatayım bağlatmadan önce bi altyapı kontrolü yapayım dedim Türktelekom DAHİL tüm ıss sitelerinde ev adresim gözükmüyor önümdeki yanımdaki bina gözüküyor benim bina gözükmüyor. Sebebi nedir sizce ? Şuan Türktelekomu arayım net bağlatmak istiyorum desem adresimi alıp baksalar gözükmicek.Evde sorun olsa elektrik su doğalgaz faturası filn gelmez.Ev yeni değil sisteme belki geçmemiştir dicemde bi 7-8 yıllık bina.

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 291
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.604 (Bu ay: 191)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.